מתלבט DAC/AMP נייד
מה המצב חברה?
אני משתמש בסופטיפיי המון, לאחר עשרות בדיקות עם המתחרים,
ואחת הבעיות הידועות במיוחד באפליקציה לסמארטפון- הוא הווליום הנמוך.
יש שירים שהווליום לא מספיק כדי לשמוע וזה ממש מבאס - כי אתה מרגיש שהרבה צלילים חסרים בגלל זה (בבירור אתה שומע בבדיקה AB/X עם שיר שנמצא אצלי על הכרטיס זיכרון)
אז החלטתי - בעיקר בגלל שאני שומע המון מוזיקה בדרכים, לקנות DAC/AMP נייד במחיר BANG TO THE BUCK,
עד בערך 400 שקל.
מדגיש שמאוד חשוב לי עמידות ואחריות !
אז בירור קטן מעלה שינויים מאז השנים שרק AudioQuest Black היו במלכות.
וישנם מוצרים חדשים ומעניינים שיצאו כגון:
SMSL IDEA
SABAJ DA2
ZORLOO ZUPERDAC-S
אם יש לכם הצעות נוספות, אשמח לשמוע.
יום מקסים.
אני משתמש בסופטיפיי המון, לאחר עשרות בדיקות עם המתחרים,
ואחת הבעיות הידועות במיוחד באפליקציה לסמארטפון- הוא הווליום הנמוך.
יש שירים שהווליום לא מספיק כדי לשמוע וזה ממש מבאס - כי אתה מרגיש שהרבה צלילים חסרים בגלל זה (בבירור אתה שומע בבדיקה AB/X עם שיר שנמצא אצלי על הכרטיס זיכרון)
אז החלטתי - בעיקר בגלל שאני שומע המון מוזיקה בדרכים, לקנות DAC/AMP נייד במחיר BANG TO THE BUCK,
עד בערך 400 שקל.
מדגיש שמאוד חשוב לי עמידות ואחריות !
אז בירור קטן מעלה שינויים מאז השנים שרק AudioQuest Black היו במלכות.
וישנם מוצרים חדשים ומעניינים שיצאו כגון:
SMSL IDEA
SABAJ DA2
ZORLOO ZUPERDAC-S
אם יש לכם הצעות נוספות, אשמח לשמוע.
יום מקסים.
שניהם יותר מתקדמים מה-DF, תביט ב-SPECS. אין פה יותר מידי מקום "לקסמים", מדובר
במכשיר בגודל של אצבע.
שנית ה-DF לא פרקטי בכלל לשימוש נייד, יש לו USB פול-סייז ושימוש במתאם גם מגדיל
את המימדים הכלליים באיזה 30 אחוז, זה יהיה לא נוח בעליל אם אתה מסתובב עם המכשיר
בכיס, גם סביר שיגרום לכל מיני בעיות\ניתוקים ברגע שהמכשיר בתזוזה (הליכה, אימון וכ').
עזוב זה אותו המכשיר בדיוק, אחד לאחד, חבל על ההפרש במחיר. 75 דולרים כולל משלוח זה דיל מעולה
וישפר לך את הסאונד ועוצמת השמע פלאים לעומת הסלולרי.
במכשיר בגודל של אצבע.
שנית ה-DF לא פרקטי בכלל לשימוש נייד, יש לו USB פול-סייז ושימוש במתאם גם מגדיל
את המימדים הכלליים באיזה 30 אחוז, זה יהיה לא נוח בעליל אם אתה מסתובב עם המכשיר
בכיס, גם סביר שיגרום לכל מיני בעיות\ניתוקים ברגע שהמכשיר בתזוזה (הליכה, אימון וכ').
עזוב זה אותו המכשיר בדיוק, אחד לאחד, חבל על ההפרש במחיר. 75 דולרים כולל משלוח זה דיל מעולה
וישפר לך את הסאונד ועוצמת השמע פלאים לעומת הסלולרי.
@Roy.T
·
למה אתה אומר שטויות?
אני מעדיף מוצר עם סאונד פחות טוב שישמר לי לאורך זמן.
אני לא אדם טחון שישקיע 300 שקל בשביל מוצר שיהרס לו אחרי חודש.
אכפת לי מזה יותר מהסאונד והAQ נראה יותר עמיד.
עם החומר זול, אז לא שווה להשקיע.
בכל אופן, אבל מצאתי בhead fi מגבר נייד עם מפרט לא נורמלי במחיר פסיכי.
אני לא יקנה דרך הלינק הבא, כי דרך taobao זה יותר זול שבע עשרה דולר. אבל רק תקרא את האנגלית:
https://www.entaobao.com/product/568408593852/
אזה יוצא 100 שקל בערך - מחיר פסיכי !
וזאת חברה לא ישנה יש לה פזם.
·
למה אתה אומר שטויות?
אני מעדיף מוצר עם סאונד פחות טוב שישמר לי לאורך זמן.
אני לא אדם טחון שישקיע 300 שקל בשביל מוצר שיהרס לו אחרי חודש.
אכפת לי מזה יותר מהסאונד והAQ נראה יותר עמיד.
עם החומר זול, אז לא שווה להשקיע.
בכל אופן, אבל מצאתי בhead fi מגבר נייד עם מפרט לא נורמלי במחיר פסיכי.
אני לא יקנה דרך הלינק הבא, כי דרך taobao זה יותר זול שבע עשרה דולר. אבל רק תקרא את האנגלית:
https://www.entaobao.com/product/568408593852/
אזה יוצא 100 שקל בערך - מחיר פסיכי !
וזאת חברה לא ישנה יש לה פזם.
@Roy.T
·קודם לא דיברתי על הIDEA, דיברתי על הsabaj - שהמעטפת שלו נראית דלה קצת.
דבר שני, זאת חברה מאוד מוכרת בסין - וזה ממש לא נראה כאילו ילד יצר את זה. כדי ליצור מגבר בסוף לא צריך יותר מידי הלחמות כשיש לך את הרכיבים.
יש להם עשרות מגברים לחברה הזאת.
אז למה להגיד משהו סתם, למה הפנים של הIDEA בנוי שונה?
מה שיש בו זה צ'יפ לא נורמלי, שנמצא במגברים יקרים פי כמה.
·קודם לא דיברתי על הIDEA, דיברתי על הsabaj - שהמעטפת שלו נראית דלה קצת.
דבר שני, זאת חברה מאוד מוכרת בסין - וזה ממש לא נראה כאילו ילד יצר את זה. כדי ליצור מגבר בסוף לא צריך יותר מידי הלחמות כשיש לך את הרכיבים.
יש להם עשרות מגברים לחברה הזאת.
אז למה להגיד משהו סתם, למה הפנים של הIDEA בנוי שונה?
מה שיש בו זה צ'יפ לא נורמלי, שנמצא במגברים יקרים פי כמה.
כן, ממש מוכרת.. תעשה חיפוש בגוגל על חברת Wai-Liang והתוצאה היחידה שתקבל זה פרצוף של איזה פוליטיקאי סיני.
יש 100 מיליון מוצרים כאלו באלי אקפרס מ"חברות" עלומות שם סיניות שמייצרות מוצרים ברמת ה-DIY.
איזה מעטפת דלה? נו באמת.. זה לא יכול להיות יותר ברור שמדובר בדיוק באותו המוצר, אחד לאחד, שההבדל היחיד הוא שהמיקום של כפתורי הווליום הוא שונה.
צ'יפ לא נורמלי או כן נורמלי, השבב עצמו מהווה חלק קטן מהדאק, מה אתה חושב שדאק שולחני מחברה רצינית עם צ'יפ שנחשב "פחות טוב" ישמע פחות טוב? לא, מבחינת ביצועים הוא יפרק את הצעצוע הזה שלי למצמץ.
לא אומר שב40 דולר התמורה של המכשיר הזה לא טובה, אבל זה מצחיק שאתה מדבר על אמינות ועמידות ונותן קישור למכשיר הכי סיני שיש באתר הכי סיני שיש.
יש 100 מיליון מוצרים כאלו באלי אקפרס מ"חברות" עלומות שם סיניות שמייצרות מוצרים ברמת ה-DIY.
איזה מעטפת דלה? נו באמת.. זה לא יכול להיות יותר ברור שמדובר בדיוק באותו המוצר, אחד לאחד, שההבדל היחיד הוא שהמיקום של כפתורי הווליום הוא שונה.
צ'יפ לא נורמלי או כן נורמלי, השבב עצמו מהווה חלק קטן מהדאק, מה אתה חושב שדאק שולחני מחברה רצינית עם צ'יפ שנחשב "פחות טוב" ישמע פחות טוב? לא, מבחינת ביצועים הוא יפרק את הצעצוע הזה שלי למצמץ.
לא אומר שב40 דולר התמורה של המכשיר הזה לא טובה, אבל זה מצחיק שאתה מדבר על אמינות ועמידות ונותן קישור למכשיר הכי סיני שיש באתר הכי סיני שיש.
אני מצטרף להמלצה של ROY.
בדיוק לפני חודש הייתי במצבך והומלץ לי ע"י רועי על ה- SMSL IDEA
רכשתי אותו מ- Massdrop לפני שבוע וחצי במחיר מדהים (69.24$ עד הבית; עוד רוכש אחד והיה עולה גם 5 דולר פחות
ואתמול הוא הגיע.
מהמעט התעסקות איתו הוא שיפר לי ממש את הסאונד מהטלפון, שיפר בצורה קיצונית את הסאונד במחשב הנייד.
ועכשיו לנושא ההגברה - הוא מגביר את הסאונד בצורה מצויינת ולעוצמות שלא ניתנות להאזנה (משתמש באוזניות AKG M553 PRO)
ממליץ בחום.
בדיוק לפני חודש הייתי במצבך והומלץ לי ע"י רועי על ה- SMSL IDEA
רכשתי אותו מ- Massdrop לפני שבוע וחצי במחיר מדהים (69.24$ עד הבית; עוד רוכש אחד והיה עולה גם 5 דולר פחות
מהמעט התעסקות איתו הוא שיפר לי ממש את הסאונד מהטלפון, שיפר בצורה קיצונית את הסאונד במחשב הנייד.
ועכשיו לנושא ההגברה - הוא מגביר את הסאונד בצורה מצויינת ולעוצמות שלא ניתנות להאזנה (משתמש באוזניות AKG M553 PRO)
ממליץ בחום.
@Roy.T
·
סבבה מקשיב אחי, את האמת הסתנוורתי מזה שאפשר לקנות במאה שקל SABRE 9028.
בכל אופן שניהם נראים ובנויים אותו דבר גם הSABAJ וגם הIDEA, אפשר לקנות דרך TAOBAO בעשרים דולר פחות - כי כרגע נגמרו עונה ההנחות, וזה ממש יקר עכשיו.
השאלה האם לSMSL יש להם אחריות תקינה, אני יכול לקנות חופשי דרך אמאזון שבארה"ב ואם כן כמה זמן.
דבר שני: יש עכשיו מכירה של הhttps://www.massdrop.com/buy/zorloo-zuperdac-s#specs
שדווקא יש בו את צ'יפ בסיסי מאוד של SABRE , אבל מחיר סבבה ושוב משלוח חינם.
באותו כסף אני יכול לקנות את הSABAJ, השאלה האם זה שווה.
·
סבבה מקשיב אחי, את האמת הסתנוורתי מזה שאפשר לקנות במאה שקל SABRE 9028.
בכל אופן שניהם נראים ובנויים אותו דבר גם הSABAJ וגם הIDEA, אפשר לקנות דרך TAOBAO בעשרים דולר פחות - כי כרגע נגמרו עונה ההנחות, וזה ממש יקר עכשיו.
השאלה האם לSMSL יש להם אחריות תקינה, אני יכול לקנות חופשי דרך אמאזון שבארה"ב ואם כן כמה זמן.
דבר שני: יש עכשיו מכירה של הhttps://www.massdrop.com/buy/zorloo-zuperdac-s#specs
שדווקא יש בו את צ'יפ בסיסי מאוד של SABRE , אבל מחיר סבבה ושוב משלוח חינם.
באותו כסף אני יכול לקנות את הSABAJ, השאלה האם זה שווה.
לפי מה שאני רואה מדובר ב-45 דולר שזה 162 שקלים.
שוב אתה לא קונה שבב, אתה קונה דאק. האפלימנטציה\ארכיטקטורה מסביב הצ'יפ יכולה
לגרום לדאק להישמע שונה לחלוטין בהתאם.
ברור שמכשיר עם צ'יפ מוביל שתומך בהיי-רז אודיו, וכולל מגבר מובנה שיודע להגביר
אפילו פלאנריות לרמה מחרישת אוזניים, וכל זה במימדים של זרת ובמחיר של פחות מ-300 שקלים
זה משהו שלא בא ברגל ואין לזלזל בו, אבל בטח שמכשיר כזה אינו יכול להתחרות במכשירים ברמת
הביצועים במכשירים שולחניים רציניים, בלי שום קשר לאיזה צ'יפ הוא מכיל.
ה-ESS SEBRA 9018 ממש לא בסיסי, זה אאל"ט היה הצ'יפ הטוב ביותר של שלהם עד לפני
זמן לא רב, ועדיין נחשב דאק צ'יפ מודרני ומצויין, ה-28 וה-38 הם פשוט חדשים יותר.
בכל מקרה אני לא מעיד על דברים שלא ניסיתי, לא מכיר ולא ניסית את המכשיר הזה במאסדרופ.
הכי כדאי לקנות את ההעתק את ה-IDEA לדעתי, ומאלי אקספרס כי לרוב המשלוח שם בחינם, יש
להם הגנת קונה מעולה במקרה וישנה בעיה עם השילוח או המוצר לאחר קבלתו יש עם מי לדבר.
שוב אתה לא קונה שבב, אתה קונה דאק. האפלימנטציה\ארכיטקטורה מסביב הצ'יפ יכולה
לגרום לדאק להישמע שונה לחלוטין בהתאם.
ברור שמכשיר עם צ'יפ מוביל שתומך בהיי-רז אודיו, וכולל מגבר מובנה שיודע להגביר
אפילו פלאנריות לרמה מחרישת אוזניים, וכל זה במימדים של זרת ובמחיר של פחות מ-300 שקלים
זה משהו שלא בא ברגל ואין לזלזל בו, אבל בטח שמכשיר כזה אינו יכול להתחרות במכשירים ברמת
הביצועים במכשירים שולחניים רציניים, בלי שום קשר לאיזה צ'יפ הוא מכיל.
ה-ESS SEBRA 9018 ממש לא בסיסי, זה אאל"ט היה הצ'יפ הטוב ביותר של שלהם עד לפני
זמן לא רב, ועדיין נחשב דאק צ'יפ מודרני ומצויין, ה-28 וה-38 הם פשוט חדשים יותר.
בכל מקרה אני לא מעיד על דברים שלא ניסיתי, לא מכיר ולא ניסית את המכשיר הזה במאסדרופ.
הכי כדאי לקנות את ההעתק את ה-IDEA לדעתי, ומאלי אקספרס כי לרוב המשלוח שם בחינם, יש
להם הגנת קונה מעולה במקרה וישנה בעיה עם השילוח או המוצר לאחר קבלתו יש עם מי לדבר.
לא יודע לגבי עמידות ואחריות, אבל בדיוק הזמנתי shanling M0 , שנים אני מחפש נגן קטנטן ונייד שיחליף sansa מזדקן.
מה שיפה בו שהוא גם נגן standalone , גם amp/dac חוטי otg, וגם אלחוטי bluetooth (תומך גם בldac).
בנוסף נראה שהוא אחד החזקים בשוק עם 80mw ל32ohm ככה שאמור להגיע לווליום מספיק עבור רוב האוזניות, אז אחלה פתרון לכל סיטואציה.
מה שיפה בו שהוא גם נגן standalone , גם amp/dac חוטי otg, וגם אלחוטי bluetooth (תומך גם בldac).
בנוסף נראה שהוא אחד החזקים בשוק עם 80mw ל32ohm ככה שאמור להגיע לווליום מספיק עבור רוב האוזניות, אז אחלה פתרון לכל סיטואציה.