כבל HDMI לסמסונג MU9000, איזה תקן HDMI ומאיפה לקנות בבקשה...
היי,
רכשתי סמסונג MU9000 55 אינצ'.
כדי לראות ב 4K באיכות הכי טובה הבנתי שכדאי לי לרכוש כבל HDMI טוב (יש לי כבל ישן, 1.3).
הטלוויזיה מחוברת למחשב ולממיר של PARTNER שתומך ב 4K.
כמובן שלא בא לי לקנות בעתיד הקרוב עוד כבל, אז עדיף את הכי טוב.
איזה כבל לקנות?
יש סיבה לקנות HDMI 2.1? אני לא מצליח למצוא בסמסונג מה הטלוויזיה תומכת במקסימום.
גם אם כן 2.1, ראיתי שיש 120Hz, זה עדיף?
בכל אופן, איזו חברה כדאי לקנות שאפשר לסמוך על התקן שלהם ושהם איכותיים ואיפה כדאי לקנות (אמאזון? Ebay? בארץ?)
בנוסף, הם ממליצים לחבר את הטלוויזיה לרשת בכבל LAN CAT7 מסוג STP, ראיתי את הכבל עם כל מיני מותגים באמאזון, איזה כדאי לקנות וגם איפה כמובן...?
ממש תודה לעוזרים.
רכשתי סמסונג MU9000 55 אינצ'.
כדי לראות ב 4K באיכות הכי טובה הבנתי שכדאי לי לרכוש כבל HDMI טוב (יש לי כבל ישן, 1.3).
הטלוויזיה מחוברת למחשב ולממיר של PARTNER שתומך ב 4K.
כמובן שלא בא לי לקנות בעתיד הקרוב עוד כבל, אז עדיף את הכי טוב.
איזה כבל לקנות?
יש סיבה לקנות HDMI 2.1? אני לא מצליח למצוא בסמסונג מה הטלוויזיה תומכת במקסימום.
גם אם כן 2.1, ראיתי שיש 120Hz, זה עדיף?
בכל אופן, איזו חברה כדאי לקנות שאפשר לסמוך על התקן שלהם ושהם איכותיים ואיפה כדאי לקנות (אמאזון? Ebay? בארץ?)
בנוסף, הם ממליצים לחבר את הטלוויזיה לרשת בכבל LAN CAT7 מסוג STP, ראיתי את הכבל עם כל מיני מותגים באמאזון, איזה כדאי לקנות וגם איפה כמובן...?
ממש תודה לעוזרים.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01GCGKI ... b_pd_title
אין צורך להשתגע ולהשקיע בכבל, אלו כבלים מצוינים.
ולגבי רשת, למה לא wifi 5ghz?
או כל כבל רשת.
או כל כבל רשת.
לגבי ה HDMI, אם הטלוויזיה לא תומכת ביותר מ 2.0 אז כנראה שאלו הכבלים הכי טובים כי לא ראיתי 2.0 עם למעלה מ 60Hz.kingshoko כתב:https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01GCGKI ... b_pd_title
או כל כבל רשת....
אבל... לא בא לי לקנות בעתיד סתם עוד כבלים, לכן, להוציא עוד כמה שקלים מבחינתי לא נקרא להשתגע ואם אוכל להוציא איכות תמונה טובה יותר ב 2.1, הייתי מעדיף.
לגבי הכבל רשת, ב WIFI הוא פשוט איטי אפילו שהוא קרוב ואני עם 40 MB, וכבל רשת עם הדרישות הספציפיות של LAN CAT7 מסוג STP כתוב בחוברת הפעלה ושוב, אם אני כבר קונה, אני מעדיף שיהיה הכי טוב גם אם אצטרך להוציא עוד 30 שקל.
Re: כבל HDMI
@alonsh10
·
יכול להיות שזה יעבוד מצויין גם לי וגם בכבל שיש לי עכשיו זה עובד טוב.
אם כבר קניתי טלוויזיה כזאת, הייתי רוצה את איכות התמונה המקסימלית שאוכל להוציא ממנה ולא רק שיעבוד מצויין. לכן, השאלה היא אם יש אפשרות בכבל אחר לקבל איכות טובה יותר.
·
יכול להיות שזה יעבוד מצויין גם לי וגם בכבל שיש לי עכשיו זה עובד טוב.
אם כבר קניתי טלוויזיה כזאת, הייתי רוצה את איכות התמונה המקסימלית שאוכל להוציא ממנה ולא רק שיעבוד מצויין. לכן, השאלה היא אם יש אפשרות בכבל אחר לקבל איכות טובה יותר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עבור HDMI 2.1 יהיו כבלים שונים, הם יצטרכו להעביר קצב נתונים של עד 48Gbps, שהם כמעט פי 3 מ-18Gbps הדרוש מכבלים עבור רוחב פס של HDMI 2.0. לכן לא הייתי דואג היום לכבלים שתצטרך בעוד מספק שנים.