בעיות עם שלט IMON
-
White-Trash
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן,
אני מריץ HTPC על פנטיום 3, כממשק אני משתמש ב- MEDDIO.
כל הסיפור ארוז יפה במארז silverstone lc10m שמגיע עם שלט IMON.
למרות שיש המון יכולות התממשקות בין ה- IMON ל- MEDDIO אני לא מנצל אותן ובכל זאת
פעם בכמה זמן (עוד לא הצלחתי למצוא הגיון) המחשב מפסיק לזהות את השלט ואני נאלץ לקום מהספה ולאתחל את המחשב או את האפליקציה של ה- IMON.
מציק מציק מציק
בעבר סברתי שזו בעיה בגירסה של ה- IMON אבל זו שודרגה כבר שלוש פעמים כך שזה כנראה לא זה. האם יתכן והמחשב פשוט חלש מידי ?? אם למישהוא יש רעיון מה הבעיה ? איך מזהים את המקור לבעיה ? איך פותרים את הבעיה ?
אני אודה אודה אודה לו
אני מריץ HTPC על פנטיום 3, כממשק אני משתמש ב- MEDDIO.
כל הסיפור ארוז יפה במארז silverstone lc10m שמגיע עם שלט IMON.
למרות שיש המון יכולות התממשקות בין ה- IMON ל- MEDDIO אני לא מנצל אותן ובכל זאת
פעם בכמה זמן (עוד לא הצלחתי למצוא הגיון) המחשב מפסיק לזהות את השלט ואני נאלץ לקום מהספה ולאתחל את המחשב או את האפליקציה של ה- IMON.
מציק מציק מציק
בעבר סברתי שזו בעיה בגירסה של ה- IMON אבל זו שודרגה כבר שלוש פעמים כך שזה כנראה לא זה. האם יתכן והמחשב פשוט חלש מידי ?? אם למישהוא יש רעיון מה הבעיה ? איך מזהים את המקור לבעיה ? איך פותרים את הבעיה ?
אני אודה אודה אודה לו
היי,
אני משתמש בקונפיגורציה דומה. איך אתה יודע שהמחשב מפסיק "לזהות" את השלט ?
התוכנה (meedio) מפסיקה להגיב לפקודות מהשלט ?
אם התשובה היא כן אז יש לי סיבה אפשרית לבעיה: הייתה לי בעיה דומה והסיבה הייתה שמדי פעם כל מיני תוכנות אחרות (או אפילו הודעות windows שונות) היו "קופצות" וגונבות את ה-"פוקוס" מ-meedio ... כיוון שאצלי השלט היה מקונפג לשלוח פקודות באופן גלובלי ולא ספציפית לתוכנה אחת (meedio) אז כשהתוכנה לא היתה בפוקוס הפקודות של השלט לא היו משפיעות עליה.
רן
אני משתמש בקונפיגורציה דומה. איך אתה יודע שהמחשב מפסיק "לזהות" את השלט ?
התוכנה (meedio) מפסיקה להגיב לפקודות מהשלט ?
אם התשובה היא כן אז יש לי סיבה אפשרית לבעיה: הייתה לי בעיה דומה והסיבה הייתה שמדי פעם כל מיני תוכנות אחרות (או אפילו הודעות windows שונות) היו "קופצות" וגונבות את ה-"פוקוס" מ-meedio ... כיוון שאצלי השלט היה מקונפג לשלוח פקודות באופן גלובלי ולא ספציפית לתוכנה אחת (meedio) אז כשהתוכנה לא היתה בפוקוס הפקודות של השלט לא היו משפיעות עליה.
רן
-
White-Trash
-
- חבר שרק התחיל

הבעיה היא לא ב Meedio
רן תודה על התגובה,
הבעיה היא לא ב- Meddio, כלומר אני לא יודע שהוא לא זה שגורם לבעיה, אבל השלט מפסיק להשפיע על המחשב, גם לפקודות גלובליות כמו תזוזה של עכבר / חצים.
צורה אחת לראות את זה היא על ה- VFD שלא מציג את הפקודה וצורה שניה היא כמובן לראות שהסמן לא זז.
עוד רעיונות any one ?
הבעיה היא לא ב- Meddio, כלומר אני לא יודע שהוא לא זה שגורם לבעיה, אבל השלט מפסיק להשפיע על המחשב, גם לפקודות גלובליות כמו תזוזה של עכבר / חצים.
צורה אחת לראות את זה היא על ה- VFD שלא מציג את הפקודה וצורה שניה היא כמובן לראות שהסמן לא זז.
עוד רעיונות any one ?
-
White-Trash
-
- חבר שרק התחיל

כפי שציינתי הגירסה של ה- IMON היא המעודכנת ביותר, המערכת עצמה רצה על XP עם Meddio כתוכנת Front End.
אם כי יכול להיות שזה קורה פחות בגירסה הזו של ה- IMON, אין לי ממש יכולת לבדוק.
איך שהוא נראה לי שפה תיגמר הסאגה בלא פיתרון (בכל אופן עד הפירמוט, התקנה מחדש), אז רק תודה למי שטרח לענות וגם למי שרק נכנס לראות.
אם כי יכול להיות שזה קורה פחות בגירסה הזו של ה- IMON, אין לי ממש יכולת לבדוק.
איך שהוא נראה לי שפה תיגמר הסאגה בלא פיתרון (בכל אופן עד הפירמוט, התקנה מחדש), אז רק תודה למי שטרח לענות וגם למי שרק נכנס לראות.