למי הייתם מצביעים ברמת גן?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
לא לזינגר !!
...
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני גדלתי עם גלעד שריר.
אנחנו אמנם כבר לא בקשר כמה שנים אבל מדובר באדם משכמו ומעלה, אכפתי, ביצועיסט וישר כמו סרגל.
למרות שאני לא מצביע למפלגה שהוא מייצג בבחירות אין בכלל ספק שאם הייתי גר ברמת גן הייתי מצביע לו.
אנחנו אמנם כבר לא בקשר כמה שנים אבל מדובר באדם משכמו ומעלה, אכפתי, ביצועיסט וישר כמו סרגל.
למרות שאני לא מצביע למפלגה שהוא מייצג בבחירות אין בכלל ספק שאם הייתי גר ברמת גן הייתי מצביע לו.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
טוב אז אם לסכם - המשימה הסתיימה בהצלחה וזינגר הובס בסיבוב השני
אני חייב לציין קמפיין שלילי מכוער ורווי השמצות (יותר אפילו ממה שהיה לפני 5 שנים) שעליהם זינגר נקנס ע"י בית משפט פעמיים
לשים תמונה של אבא של שאמה בשלט חוצות ענק ולרשום "לא לתת את רמת גן למשפחת שאמה" כאילו מדובר באל קפונה היה מעשה שלא יעשה ועוד ע"י זינר שבעברו היה איש חינוך ותמיד הדגיש את את זה - מנהל בליך (שאגב אשתי שלמדה שם אז, לא זכרה אותו לטובה)
אבל כנראה זה מה שעושים כשאין השגים לציין
idan309,
לגבי שריר דווקא הבן שלי הצביע לו בסיבוב הראשון ואני הצבעתי עבורו למועצה, והוא הצליח מאוד עם כמות המנדטים שקיבל והופתעתי שהוא נעלם אחרי זה ולא התאחד עם הצעירים (שאמה, אילני וברזילי)
אני חייב לציין קמפיין שלילי מכוער ורווי השמצות (יותר אפילו ממה שהיה לפני 5 שנים) שעליהם זינגר נקנס ע"י בית משפט פעמיים
לשים תמונה של אבא של שאמה בשלט חוצות ענק ולרשום "לא לתת את רמת גן למשפחת שאמה" כאילו מדובר באל קפונה היה מעשה שלא יעשה ועוד ע"י זינר שבעברו היה איש חינוך ותמיד הדגיש את את זה - מנהל בליך (שאגב אשתי שלמדה שם אז, לא זכרה אותו לטובה)
אבל כנראה זה מה שעושים כשאין השגים לציין
idan309,
לגבי שריר דווקא הבן שלי הצביע לו בסיבוב הראשון ואני הצבעתי עבורו למועצה, והוא הצליח מאוד עם כמות המנדטים שקיבל והופתעתי שהוא נעלם אחרי זה ולא התאחד עם הצעירים (שאמה, אילני וברזילי)
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 528 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
·wallalon כתב:אין ספק, מושחת יותר מקודמהו (לכאורה)......
·...
לא כזה לכאורה...אנשים ראו במהלך השנים האחרונות עבריינים שעוצרים ליד העירייה עם TMAXים, מחתימים כרטיס וממשיכים ליום 'העבודה' שלהם...ברמה הזאת