STING TV - ביקורת (כולל התייחסות למונדיאל)
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@Amir27
דרך 511 אתה תראה מצויין !
ההמלצה שלהם לעבור ל בזב"ל היא מהלך שיווקי נטו ! (אל תשכח שיס / סטינג ובזק איכשהו קשורות... )
תנוח דעתך -- גם עם "ספקית קטנה" אפשר לחיות
ההמלצה שלהם לעבור ל בזב"ל היא מהלך שיווקי נטו ! (אל תשכח שיס / סטינג ובזק איכשהו קשורות... )
תנוח דעתך -- גם עם "ספקית קטנה" אפשר לחיות
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תודה, ברור לי שזאת היתה תשובה לא מקצועית מבחינתם.sigamore כתב:@Amir27
תנוח דעתך -- גם עם "ספקית קטנה" אפשר לחיות...
נראה בערב איך רואים ב 511 במשחק של ארגנטינה-קרואטיה
הממשק אכן נוראי ויש לי הרבה טענות לגביו(למשל למה אי אפשר לסמן תוכניות מועדפות, כל הזמן צריך לחפש מחדש) אבל מה שממש שיגע אותי בסטינג בוקס זה שהעכבר לא עובד באפליקציה של הסטינג עצמו כלומר בשביל לעשות חיפוש ולהקליד את השם של הסדרה צריך לעבוד עם השלט כאילו אנחנו לפני עשר שנים.
לא ברור לי מי עשה לדבר הזה QA ואומנם נשמע כמו תיאוריית אכלו לי שתו לי אבל כנראה יש אמת בשמועה שהם עושים את זה כדי שלא תהיה נהירה המונית לשירות הזה.
היה לי לפני זה את האפליקציה על סטרימר MINIX וניתקתי את הבוקס אחרי שעה של שימוש וחזרתי לMINIX
חוץ מזה האיכות באמת טובה ומלא תוכן מהבחינה הזו מספק אותי
לא ברור לי מי עשה לדבר הזה QA ואומנם נשמע כמו תיאוריית אכלו לי שתו לי אבל כנראה יש אמת בשמועה שהם עושים את זה כדי שלא תהיה נהירה המונית לשירות הזה.
היה לי לפני זה את האפליקציה על סטרימר MINIX וניתקתי את הבוקס אחרי שעה של שימוש וחזרתי לMINIX
חוץ מזה האיכות באמת טובה ומלא תוכן מהבחינה הזו מספק אותי
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·כנראה שלא במאה הקרובה... הם בסכסוך עם קבוצת RGE שהיא הבעלים של ערוצי ספורט 5hm32hm כתב:מישהו בדק ויודע מתי סטינג יתמכו בערוצי ספורט 5 ?...
הסכסוך רק מחריף ולא נראה עתיד ורוד...
·matan417 כתב:@snad
·יש בעידן פלוס את כאן 11 HD למה לא לראות שם בלי דיליי ?...
זה בדיוק מה שאני עושה, כתבתי שאני מעדיף את הפיקסליזציה על הדיליי והתקיעות.
·avivharlev כתב:@snad
·
אני מריץ סטינג על שילד ברגע ששיניתי ל50hz התנועה חלקה....
בסטרימר של סטינג ניסיתי את כל ההגדרות OUTPUT, לא עזר
עדכון - גם ב 511 לא רואים חלק, מרגיש קצת יותר טוב מ 11 והזווית טובה על מסך שלי (100"), גם כל הניסיונות לשנות את ה display output settings לא עזרו.
בכל מקרה, מספיק טוב בשבילי ואם בא לי איכות טובה יותר אני עושה CAST מהאפליקציית כאן.
בכל מקרה, מספיק טוב בשבילי ואם בא לי איכות טובה יותר אני עושה CAST מהאפליקציית כאן.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
צודק בול.איכות
הסטרימר מחובר למקרן 1080P, מסך 100" במרחק 4.5 מטר. את רוב תכנים רואים מצויין, במיוחד סדרות ותכנים ללא הרבה תנועה. ספציפית מונדיאל - כאשר יש צילומי תקריב או תנועה איטית של השחקנים רואים טוב אבל בזווית השידור הרגילה, כאשר יש תנועה מהירה של הכדור והשחקנים, יש בעיית איכות, לא בטוח אם זה ה FPS שהוא נמוך או BITRATE נמוך אבל יש תחושה של תמונה לא חלקה בזמן תנועה. לא מרגיש כמו קפיצות משמעותיות או פיקסול אבל מרגיש כמו חוסר פרטים ותנועה לא חלקה. האם זה נסבל? בשבילי בהחלט נסבל, בכל מקרה הרבה יותר טוב ממה שראיתי עם ממיר עידן פלוס. לא השוותי לצפיה באתר כאן, יכול להיות שהחוויה תהיה שם דומה. אם זה היה כדורגל ישראלי כנראה לא היתה בעיה חיוך
יכול להיות שעבור ספורט סטינג TV לא ייתן את החוייה הטובה ביותר אבל בהחלט סבירה....
אני משווה בין ממיר פרטנר לסטינג. ערוץ 511.
מקרן 4K מסך 120". אינטרנט על סיב אופטי.
אחרי הרבה נסיונות , התנועה טובה הרבה יותר בממיר של פרטנר (2160/50), האיכות תמונה עדיפה בסטינג (2160/50 או 2160/60ׂ).
אם הייתי חייב לבחור בינהם עכשיו להמשך המונדיאל/ספורט, הייתי בוחר בפרטנר.
אם הייתי צריך לבחור לסדרות/סרטים, על פניו כרגע, עדיף סטינג.
ככה או ככה, שניהם לא מרגישים ממש בשלים בשלב הזה.
אני יודע שדיברו לא מעט על הדיליי, אבל הערב זה היה מוגזם..
הספקתי לקבל מהאפליקציה של כאן התראה לפלאפון על הגול של קולומביה 2+ דקות לפני שהוא שודר!
לא שזה משחק כזה דרמטי עבורי, אבל בכל זאת מבאס.
למישהו יצא להשוות את הדיליי בין החברות האינטרנטיות?
האם יש הצדקה לדיליי כל כך משמעותי בסטינג?
הספקתי לקבל מהאפליקציה של כאן התראה לפלאפון על הגול של קולומביה 2+ דקות לפני שהוא שודר!
לא שזה משחק כזה דרמטי עבורי, אבל בכל זאת מבאס.
למישהו יצא להשוות את הדיליי בין החברות האינטרנטיות?
האם יש הצדקה לדיליי כל כך משמעותי בסטינג?