STING TV - ביקורת (כולל התייחסות למונדיאל)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Amir27 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

החלטתי להזמין סטינג TV אחרי מספר ימים שניסיתי לצפות במונידיאל באצמעות עידן + (עם ממיר) אבל ישנן בעיות ב HD שפוגמות בצפייה באופן משמעותי למרות שהקליטה טובה - https://www.hometheater.co.il/vt302882.html

חווית הקניה + הזמנה

האתר של STING TV מאד ידידותי ונוח לשימוש, הזמנתי חבילת סדרות ב 39 ש"ח לחודש כאשר החודש הראשון חינם, בחרתי לקבל ממיר/סטרימר חינם ומשלוח לחנות קרובה לביתי, גם כן חינם. יש אפשרות גם למשלוח עד הבית ללא עלות.
כל ההזמנה מגובה במיילים והודעות SMS, כולל עדכון כשהממיר מוכן לאיסוף. הזמנתי ביום שני בצהריים וביום שלישי בבוקר הממיר כבר הגיע ומוכן לאיסוף, מבחינת זמן באמת מדהים ומזכיר את ארה"ב, אמזון פרים סטייל. עוד מילה על מיתוג, כנראה אחרי שנים ש YES ו HOT היו שנואות עם ההתחייבויות, קנסות, קושי ללקוח, הפנימו שאנשים מחפשים חוויה אחרת וזה בולט מאד החל מהאתר שניתן לבצע בו את כל הפעולות (כולל ניתוק) ועד קבלת המכשיר וההוראות הפעלה. במיוחד בנושא ההתחייבות ו "אם לא טוב אז הכל בסדר, אפשר לבטל בקלות" ועד "איזה כיף" "בוא נהיה חברים", "אנחנו מגניבים".

חיבור

חיברתי כבל רשת, HDMI למקרן, אופטי ל DAC (סטריאו) וסוללות לשלט, מאד פשוט, מדליקים את הסטרימר, כמה הוראות פשוטות והממשק עולה. יש אפשרות כמובן להתחבר לחשבון GOOGLE כמו כל סטרימר אנדוראיד. יש גם WIFI, לא בדקתי.

ממשק
יש כמובן את ממשק הראשי של הסטרימר, כמו כל אנדרואיד, אפשר להתקין תוכנות וכו'. אגב, יתרון של השלט הוא שזה עובד על בלוטות' (נראה לי), ולא דורש קו ישיר לסטרימר. יש גם אופציה לדיבור אבל ביטלתי את זה מייד מהממשק, לא אוהב שהשלט מקשיב לי.
הממשק היותר מעניין הוא של האפליקציה של סטינג TV, ניתן להגיע אליו בלחיצה אחת מהשלט.
הממשק נוח וגם השלט למרות שצריך עוד להתרגל. אפשר לעבור בין ערוצים לייב, VOD, השבוע שהיה בכל הערוצים והקלטות שביצעתי. הממשק קצת איטי בהשוואה ל YES ו הוט אבל לא ברמה שזה בלתי נסבל. נוח להגיע ולצפות בתוכן שחיפשתי, הרצה קדימה של תוכנית קצת לא מדוייקת לא מאד נוחה אבל כמובן אפשרית.

תכנים
מבחינתי התכנים מעולים, בנוסף לכל הערוצים הישראלים שיש בעידן +, יש סדרות טובות רבות מערוצי הסדרות של YES וה VOD (גם ישראליות) ועונות זמינות לצפייה. אני מעדיף את התכנים האלו על NETFLIX. יש לציין שאני לא רואה הרבה טלויזיה באופן כללי, אז אני מניח שהתכנים זה יותר נושא אינדיבידואלי.

איכות
הסטרימר מחובר למקרן 1080P, מסך 100" במרחק 4.5 מטר. את רוב תכנים רואים מצויין, במיוחד סדרות ותכנים ללא הרבה תנועה. ספציפית מונדיאל - כאשר יש צילומי תקריב או תנועה איטית של השחקנים רואים טוב אבל בזווית השידור הרגילה, כאשר יש תנועה מהירה של הכדור והשחקנים, יש בעיית איכות, לא בטוח אם זה ה FPS שהוא נמוך או BITRATE נמוך אבל יש תחושה של תמונה לא חלקה בזמן תנועה. לא מרגיש כמו קפיצות משמעותיות או פיקסול אבל מרגיש כמו חוסר פרטים ותנועה לא חלקה. האם זה נסבל? בשבילי בהחלט נסבל, בכל מקרה הרבה יותר טוב ממה שראיתי עם ממיר עידן פלוס. לא השוותי לצפיה באתר כאן, יכול להיות שהחוויה תהיה שם דומה. אם זה היה כדורגל ישראלי כנראה לא היתה בעיה :)
יכול להיות שעבור ספורט סטינג TV לא ייתן את החוייה הטובה ביותר אבל בהחלט סבירה.

סיכום
חווית קנייה מעולה, ניתן לעשות את כל הפעולות מהאתר, משלוח סופר מהיר, קל לחבר, תכנים טובים, ממשק נוח בסה"כ ואיכות טובה (למעט ספורט?) ואולי הכי חשוב - 39 ש"ח לחודש, בהחלט מגדיר את זה כ BEST VALUE.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #2 

@Amir27
תודה על השיתוף (Y)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

snad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 475
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #3 

מסכים עם רוב מה שכתבת,
ההבדל היחיד הוא שאני מעדיף את הפיקסליזציה המרגיזה בעידן פלוס על התמונה הלא חלקה בסטרים של סטינג. כמו כן בסטרים של סטינג (כמו כל שירותי הסטרימינג) יש דיליי של 45 שניות לעומת השידור של עידן פלוס, וכשיש לך קבוצת כדורגל פעילה בווטסאפ זה קצת מציק...

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #4 

וולקאם לטלוויזיה על האינטרנט- דיליי ופיקסלים בעקבות ביטרייט נמוך

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

rbh3 כתב:וולקאם לטלוויזיה על האינטרנט- דיליי ופיקסלים בעקבות ביטרייט נמוך
...
·

עם איזו "טלויזיה על האינטרנט" אתה עובד אם מותר לשאול ?

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #6 

מנוי לסלקום ופרטנר. שלא תטעה אני מבסוט מאוד.
אבל בספורט כדורגל , לא רואים כמו בהוט... לא יעזור דין ודיין

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1857
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #7 

@Amir27
·החוויה אכן טובה. מהחודשיים שאני איתם אני מאוד מרוצה. הבעיה שעדיין מציקה לי היא חוסר הסנכרון בין האודיו לוידאו בערוצי 12,13.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #8 

מנסיון שלי ממשק המשתמש נוראי, נכנסים לסידרה ב VOD יוצאים להפעיל עוד פרק שידור החי מתחיל לנגן, למה לי?
VOD לפי 12/13 פחות נוח, בכללי אולי בגלל שהתרגלתי לפשוטות של סלקום, הממשק מאוד מאוד לא נוח.

אבל איכות מעולה, תוכן סבבה לגמרי, כל הכבוד להם.

ב39 מה אתה כבר צופה? לא עדיף את ה ה99?
נערך לאחרונה על ידי mp3lll ב 20/06/2018 13:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1857
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #9 

אחד הפיצ׳רים שאני מאוד אוהב זה השבוע אחורה. באמת שאי אפשר לחזור להוט אחרי זה.
גם העובדה כל הפרקים של ערוץ 12,13 וכו׳ נמצאים ב VOD בחינם..

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

rbh3 כתב:מנוי לסלקום ופרטנר. שלא תטעה אני מבסוט מאוד.
אבל בספורט כדורגל , לא רואים כמו בהוט... לא יעזור דין ודיין
...
·
:D (Y)
ספורט אכן בעייתי משהו ...
למרות שאתמול צפיתי במשחק (פולין סנגל) על אפליקציית סלקום במסך (C6) .. חייב להודות שנפלה לי הלסת מהאיכות הפנטסטית של השידור

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #11 

@Amir27
·
תודה על הביקורת (Y)

לגבי כמה מהנקודות שהעלת:

קיבלתי לאחרונה את הסטרימר שלהם ולדעתי הוא מגיב לאט יותר מהשילד שלי ואפילו מ ה מיבוקס.

לגבי המונדיאל - נסה לעשות קאסטינג מהאפליקציה בטלפון לסטרימר - יכול להיות שתקבל תמונה טובה יותר. ולדעתי בשימוש במקרן כדאי לנסות לצפות בערוץ 511 (אפילו שהמקרן הוא 1080) כי במסך גדול יש יתרון לזווית צפייה רחבה יותר

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1111
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #12 

מסכים לגמרי עם @mp3lll.
ללא ספק שיש להם ממשק גרוע.
יש להם הרבה מה ללמוד מסלקום.
לדעתי הממשק אצל סלקום הכי טוב מכל החברות. פשוט, טוב ונוח.

@Amir27 אצלי ההפך. האיטיות של הממשק ממש מחרפן אותי...
סטינג חייבת לשפר את הנושא הזה. בסלקום תענוג!

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #13 

@Amir27
·
מסכים עם כל מה שכתבת
לדעתי החיסרון היחיד בשירות הוא היעדר אודיו בדולבי דיגיטל.
לגבי המונדיאל נסה להוסיף לחבילה את ערוץ ה 4K 511 (חינם) למרות שהמקרן שלך לא תומך ב 4K אני מתאר לעצמי שהסטרימר ישנמך את הרזולוציה אבל התוצאה תהיה טובה יותר מ HD 11.
לא ניסיתי, ואשמח לשמוע איך יצא.

Amir27 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

mp3lll כתב:מנסיון שלי ממשק המשתמש נוראי, נכנסים לסידרה ב VOD יוצאים להפעיל עוד פרק שידור החי מתחיל לנגן, למה לי?
VOD לפי 12/13 פחות נוח, בכללי אולי בגלל שהתרגלתי לפשוטות של סלקום, הממשק מאוד מאוד לא נוח.

אבל איכות מעולה, תוכן סבבה לגמרי, כל הכבוד להם.

ב39 מה אתה כבר צופה? לא עדיף את ה ה99?
...
לקחתי רק חבילת סדרות, אחרי 10 שנים עם עידן פלוס ושימוש של כמה שעות בשבוע, חבילת סדרות גם מרגישה יותר מידי :)

Amir27 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

oris74 כתב:@Amir27
·
תודה על הביקורת (Y)

לגבי כמה מהנקודות שהעלת:

קיבלתי לאחרונה את הסטרימר שלהם ולדעתי הוא מגיב לאט יותר מהשילד שלי ואפילו מ ה מיבוקס.

לגבי המונדיאל - נסה לעשות קאסטינג מהאפליקציה בטלפון לסטרימר - יכול להיות שתקבל תמונה טובה יותר. ולדעתי בשימוש במקרן כדאי לנסות לצפות בערוץ 511 (אפילו שהמקרן הוא 1080) כי במסך גדול יש יתרון לזווית צפייה רחבה יותר
...
אנסה ואעדכן,

תודה

matan417
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #16 

@snad
·יש בעידן פלוס את כאן 11 HD למה לא לראות שם בלי דיליי ?

Amir27 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

עדכון - רואים הרבה יותר טוב כאשר עשיתי CAST מאפליקצית כאן לסטינג TV.
לא הצלחתי לראות ערוץ 511 מסטינג TV, יש סיכוי שהוא לא נתמך בסטרימר שסיפקו, אתקשר אליהם מחר לוודא.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #18 

גם אני לא מצליח עם הסטרימר שלהם לראות את 511 וכן מצליח עם שילד ומיבוקס

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #19 

תודה על הסקירה.

הסטרימר שלהם הוא עם אנדרואיד טיוי וככזה הממשק שהרשים אותך קיים היום בכל סטרימר וטלוויזיה חכמה שמריצים אנדרואיד טיוי, כולל החיפוש הקולי, גם במיבוקס שעולה 200 ש"ח.
כך שאין בזה חידוש מיוחד.

היום שירות טלוויזיה הוא סך הכל עוד אפליקציה שמתקינים בטלוויזיה, בסטרימר או בטלפון. בלי טכנאים, ממירים וכבלים. ואם לא מרוצים, פשוט מסירים את האפליקציה ומתנתקים. בלי להחזיר ציוד ושאר בלאגן.

יס התחילו להפנים את זה, עדיף מאוחר מאף פעם. הם עדיין לא משתווים לנטפליקס מבחינת כמות ומגוון תכנים או טכנולוגיה (בסטינג יש HD עם סטריאו) ואיכות האפליקציה.

לא פלא שהאיכות בקאסט מאפליקציית כאן יותר טובה, מי שמפעילה להם את השידור 360 זו חברת סטרימינג איטלקית בינלאומית שעובדת עם פיפא.

avivharlev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #20 

@snad
·
אני מריץ סטינג על שילד ברגע ששיניתי ל50hz התנועה חלקה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”