חווית הקניה + הזמנה
האתר של STING TV מאד ידידותי ונוח לשימוש, הזמנתי חבילת סדרות ב 39 ש"ח לחודש כאשר החודש הראשון חינם, בחרתי לקבל ממיר/סטרימר חינם ומשלוח לחנות קרובה לביתי, גם כן חינם. יש אפשרות גם למשלוח עד הבית ללא עלות.
כל ההזמנה מגובה במיילים והודעות SMS, כולל עדכון כשהממיר מוכן לאיסוף. הזמנתי ביום שני בצהריים וביום שלישי בבוקר הממיר כבר הגיע ומוכן לאיסוף, מבחינת זמן באמת מדהים ומזכיר את ארה"ב, אמזון פרים סטייל. עוד מילה על מיתוג, כנראה אחרי שנים ש YES ו HOT היו שנואות עם ההתחייבויות, קנסות, קושי ללקוח, הפנימו שאנשים מחפשים חוויה אחרת וזה בולט מאד החל מהאתר שניתן לבצע בו את כל הפעולות (כולל ניתוק) ועד קבלת המכשיר וההוראות הפעלה. במיוחד בנושא ההתחייבות ו "אם לא טוב אז הכל בסדר, אפשר לבטל בקלות" ועד "איזה כיף" "בוא נהיה חברים", "אנחנו מגניבים".
חיבור
חיברתי כבל רשת, HDMI למקרן, אופטי ל DAC (סטריאו) וסוללות לשלט, מאד פשוט, מדליקים את הסטרימר, כמה הוראות פשוטות והממשק עולה. יש אפשרות כמובן להתחבר לחשבון GOOGLE כמו כל סטרימר אנדוראיד. יש גם WIFI, לא בדקתי.
ממשק
יש כמובן את ממשק הראשי של הסטרימר, כמו כל אנדרואיד, אפשר להתקין תוכנות וכו'. אגב, יתרון של השלט הוא שזה עובד על בלוטות' (נראה לי), ולא דורש קו ישיר לסטרימר. יש גם אופציה לדיבור אבל ביטלתי את זה מייד מהממשק, לא אוהב שהשלט מקשיב לי.
הממשק היותר מעניין הוא של האפליקציה של סטינג TV, ניתן להגיע אליו בלחיצה אחת מהשלט.
הממשק נוח וגם השלט למרות שצריך עוד להתרגל. אפשר לעבור בין ערוצים לייב, VOD, השבוע שהיה בכל הערוצים והקלטות שביצעתי. הממשק קצת איטי בהשוואה ל YES ו הוט אבל לא ברמה שזה בלתי נסבל. נוח להגיע ולצפות בתוכן שחיפשתי, הרצה קדימה של תוכנית קצת לא מדוייקת לא מאד נוחה אבל כמובן אפשרית.
תכנים
מבחינתי התכנים מעולים, בנוסף לכל הערוצים הישראלים שיש בעידן +, יש סדרות טובות רבות מערוצי הסדרות של YES וה VOD (גם ישראליות) ועונות זמינות לצפייה. אני מעדיף את התכנים האלו על NETFLIX. יש לציין שאני לא רואה הרבה טלויזיה באופן כללי, אז אני מניח שהתכנים זה יותר נושא אינדיבידואלי.
איכות
הסטרימר מחובר למקרן 1080P, מסך 100" במרחק 4.5 מטר. את רוב תכנים רואים מצויין, במיוחד סדרות ותכנים ללא הרבה תנועה. ספציפית מונדיאל - כאשר יש צילומי תקריב או תנועה איטית של השחקנים רואים טוב אבל בזווית השידור הרגילה, כאשר יש תנועה מהירה של הכדור והשחקנים, יש בעיית איכות, לא בטוח אם זה ה FPS שהוא נמוך או BITRATE נמוך אבל יש תחושה של תמונה לא חלקה בזמן תנועה. לא מרגיש כמו קפיצות משמעותיות או פיקסול אבל מרגיש כמו חוסר פרטים ותנועה לא חלקה. האם זה נסבל? בשבילי בהחלט נסבל, בכל מקרה הרבה יותר טוב ממה שראיתי עם ממיר עידן פלוס. לא השוותי לצפיה באתר כאן, יכול להיות שהחוויה תהיה שם דומה. אם זה היה כדורגל ישראלי כנראה לא היתה בעיה
יכול להיות שעבור ספורט סטינג TV לא ייתן את החוייה הטובה ביותר אבל בהחלט סבירה.
סיכום
חווית קנייה מעולה, ניתן לעשות את כל הפעולות מהאתר, משלוח סופר מהיר, קל לחבר, תכנים טובים, ממשק נוח בסה"כ ואיכות טובה (למעט ספורט?) ואולי הכי חשוב - 39 ש"ח לחודש, בהחלט מגדיר את זה כ BEST VALUE.