עובר דירה עם Denon X2300 ו Harmen hkts16 שוקל לעבור למקרן קול
-
nirhend
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- שם מלא: Nir Hendler
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום חברים,
היום אני מתגורר בדירה עם סלון סטנדרטי שבו הכנה לרמקולים קדמיים ואורחים, על כך ביססתי מערכת המורכבת מ Denon x2300 על רמקולים של Harmen 5.1 hkts16. אני מאוד מרוצה וזה די אחלה.
אנחנו עוברים השבוע דירה לסלון ארוך יותר, המרחק צפייה לטלוויזיה נשאר זהה אבל יש לי עוד 3 מטר מאחורי הספה עד הקיר האחורי של הסלון. אין לי בדירה הכנה לרמקולים (מה גם שאני לא מתכוון לשים רמקולים בקצה החלל) ואני שוקל את צעדי.
בגלל שהרמקולים האחוריים יצאו מהתמונה חשבתי על מקרן קול איכותי (ולא מהזולים) אך הציוד שלי כבר קיים ואני רוצה לנצל אותו.
את הרמקולים אין לי בעיה למכור אם צריך השאלה היא האם יש מקרן קול שיכול להחזיק לי את החלל כמו שצריך ולהתחבר לרסיבר. האם אני צריך בכלל את הרסיבר? או בגדול, מה אתם הייתם עושים?
תודה
ניר
היום אני מתגורר בדירה עם סלון סטנדרטי שבו הכנה לרמקולים קדמיים ואורחים, על כך ביססתי מערכת המורכבת מ Denon x2300 על רמקולים של Harmen 5.1 hkts16. אני מאוד מרוצה וזה די אחלה.
אנחנו עוברים השבוע דירה לסלון ארוך יותר, המרחק צפייה לטלוויזיה נשאר זהה אבל יש לי עוד 3 מטר מאחורי הספה עד הקיר האחורי של הסלון. אין לי בדירה הכנה לרמקולים (מה גם שאני לא מתכוון לשים רמקולים בקצה החלל) ואני שוקל את צעדי.
בגלל שהרמקולים האחוריים יצאו מהתמונה חשבתי על מקרן קול איכותי (ולא מהזולים) אך הציוד שלי כבר קיים ואני רוצה לנצל אותו.
את הרמקולים אין לי בעיה למכור אם צריך השאלה היא האם יש מקרן קול שיכול להחזיק לי את החלל כמו שצריך ולהתחבר לרסיבר. האם אני צריך בכלל את הרסיבר? או בגדול, מה אתם הייתם עושים?
תודה
ניר
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5178
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
שלוש מטר מ קיר אחורי זאת לא סיבה לבטל רמקולי סראונד, להפך זאת סיבה למסיבה להגדיל מ5.1 ל7.1, את החיווט אתה יכול להעביר לאורך קירות הסלון עד שתגיע לקיר האחורי ומשם למשוך כבילה לאחורים וערוצי הבייק, מקרן קול יכול להתאים רק אם החדר שלך סגור עם 4 קירות, וגם אז זאת פשרה עיצובית מבחינת סטאפ של רסיבר ורמקולים
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 20/06/2018 8:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
-
nirhend
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- שם מלא: Nir Hendler
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
לצערי העברת כבלים לקיר האחורי היא דבר פחות ריאלי כרגע כאשר הדירה כבר בנויה ואני לא רוצה לפרק חצי סלון.
מעניין אותי לדעת מה הדרך הנכונה לניצול מקסימלי בהתחשב בציוד שכבר יש לי או שאני יכול לשדרג / לשנות.
מעניין אותי לדעת מה הדרך הנכונה לניצול מקסימלי בהתחשב בציוד שכבר יש לי או שאני יכול לשדרג / לשנות.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

בגלל שהרמקולים האחוריים יצאו מהתמונה חשבתי על מקרן קול איכותי (ולא מהזולים)
·ואני שואל האם יש לך חדר סגור עם 4 קירות בסלון?
אם לא אז מקרן קול יוצא מהמשוואה ואין דיון בנושא הזה,
שוב פעם תשחרר את הנעילה שלך, אף אחד לא מת מכבילה שעוברת בסלון, אפשר לסדר את זה שיראה נורמלי, נכון שירוצו כבלים חשופים מקיר אחורי לערוצי הסראונד והבייק, אין לך פתרון אחר אידיאלי לדעתי,
·ואני שואל האם יש לך חדר סגור עם 4 קירות בסלון?
שוב פעם תשחרר את הנעילה שלך, אף אחד לא מת מכבילה שעוברת בסלון, אפשר לסדר את זה שיראה נורמלי, נכון שירוצו כבלים חשופים מקיר אחורי לערוצי הסראונד והבייק, אין לך פתרון אחר אידיאלי לדעתי,
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·ואני שואל האם יש לך חדר סגור עם 4 קירות בסלון?nirhend כתב:
בגלל שהרמקולים האחוריים יצאו מהתמונה חשבתי על מקרן קול איכותי (ולא מהזולים)...
שוב פעם תשחרר את הנעילה שלך, אף אחד לא מת מכבילה שעוברת בסלון, אפשר לסדר את זה שיראה נורמלי, נכון שירוצו כבלים חשופים מקיר אחורי לערוצי הסראונד והבייק, אין לך פתרון אחר אידיאלי לדעת
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
מחזק את ויקטור בנושא, אם אין לך חלל סגור בארבע קירות מקרן קול ישמע כמו רמקול בלוטות'.
אפשר להריץ כבלים לבנים על הפאנלים של הקיר, אם יש לך מסילה של ויטרינה אפילו יותר טוב להריץ אליה ומשם, ישר לרמקולי הסראונד.
חבל שתשקיע עוד כסף בשביל לשנמך את הסאונד שלך, זה פרדוקס.
אפשר להריץ כבלים לבנים על הפאנלים של הקיר, אם יש לך מסילה של ויטרינה אפילו יותר טוב להריץ אליה ומשם, ישר לרמקולי הסראונד.
חבל שתשקיע עוד כסף בשביל לשנמך את הסאונד שלך, זה פרדוקס.