תקלה בצפייה במונדיאל ערוץ 511, מסך QLED Q7F
שלום חברים,
נתקלתי בימים האחרונים בתופעה מוזרה.. יש לי ממיר 4K של הוט + מסך QLED Q7F, וברגע שאני מעביר לערוץ 511 לצפות באיכות 4K של המונדיאל - קורה מעין הבזק של מאית השנייה ואז התאורה נהפכת לעמומה וחשוכה הרבה יותר מצפייה בערוץ אחר באיכות רגילה, מה גם שהצבעים מתעוותים, פרצופים נהפכים לכמעט אדומים לגמרי, ועוד אלמנטים נמרחים ולא נראים טוב.
צירפתי וידאו שתוכלו להבין במה מדובר.. חייב לציין שבמציאות זה מורגש הרבה יותר גרוע מהוידאו אבל בכל זאת אפשר לראות את התופעה.
ברגע שאני חוזר לערוץ אחר רגיל - הצבעים שבים לחיים כמו שצריך.. התופעה מגיעה רק בערוץ 511 של המונדיאל ב-4K.
בדקתי תכנים של נטפליקס ו-4K אחרים, והם עובדים מצוין בלי התופעה הזאת... זה קורה לי רק בערוץ 511.
בהוט ובאלקטרוניקס פרו לא יודעים לפתור את הבעיה ורק מעבירים את ההודעה שלי לטכנאים בכירים שצריכים לבחון את התופעה ולחזור אלי..
יש מצב שקשור איכשהו ל-HDR אבל באמת שאני לא מבין כ"כ בזה.. ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אבל לא עזר לי כלום..
האם אני היחידי שקרה לו ? יש מצב שמישהו כאן יודע מה הפתרון ומה אני צריך לעשות ? מוזר ממש ! ככה בכל מקרה זה לא אמור להיראות...
275935169[/vimeo]][vimeo]275935169[/vimeo]
נתקלתי בימים האחרונים בתופעה מוזרה.. יש לי ממיר 4K של הוט + מסך QLED Q7F, וברגע שאני מעביר לערוץ 511 לצפות באיכות 4K של המונדיאל - קורה מעין הבזק של מאית השנייה ואז התאורה נהפכת לעמומה וחשוכה הרבה יותר מצפייה בערוץ אחר באיכות רגילה, מה גם שהצבעים מתעוותים, פרצופים נהפכים לכמעט אדומים לגמרי, ועוד אלמנטים נמרחים ולא נראים טוב.
צירפתי וידאו שתוכלו להבין במה מדובר.. חייב לציין שבמציאות זה מורגש הרבה יותר גרוע מהוידאו אבל בכל זאת אפשר לראות את התופעה.
ברגע שאני חוזר לערוץ אחר רגיל - הצבעים שבים לחיים כמו שצריך.. התופעה מגיעה רק בערוץ 511 של המונדיאל ב-4K.
בדקתי תכנים של נטפליקס ו-4K אחרים, והם עובדים מצוין בלי התופעה הזאת... זה קורה לי רק בערוץ 511.
בהוט ובאלקטרוניקס פרו לא יודעים לפתור את הבעיה ורק מעבירים את ההודעה שלי לטכנאים בכירים שצריכים לבחון את התופעה ולחזור אלי..
יש מצב שקשור איכשהו ל-HDR אבל באמת שאני לא מבין כ"כ בזה.. ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אבל לא עזר לי כלום..
האם אני היחידי שקרה לו ? יש מצב שמישהו כאן יודע מה הפתרון ומה אני צריך לעשות ? מוזר ממש ! ככה בכל מקרה זה לא אמור להיראות...
275935169[/vimeo]][vimeo]275935169[/vimeo]
- gogomonkey
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@bar1010
·
אני עם סמסנוג MU8000 וקרה לי אותו דבר ,ביטול הHDR פותר את זה.
תצלם את תפריט הגדרות התמונה שלך , אם התפריטים דומים אולי אוכל לעזור. אפשר לבטל את הHDR דרך הטלויזיה לא דרך ההוט פייבר.
·
אני עם סמסנוג MU8000 וקרה לי אותו דבר ,ביטול הHDR פותר את זה.
תצלם את תפריט הגדרות התמונה שלך , אם התפריטים דומים אולי אוכל לעזור. אפשר לבטל את הHDR דרך הטלויזיה לא דרך ההוט פייבר.
@bar1010
·
ערב טוב,
יש לי בדיוק את אותה תקלה כפי שציינת בפורום.
אשמח לדעת האם הבעייה נפתרה ?
יש ברשותי טלוויזיה סוני 55 אינטש LED 4K (לא QLED)
ניסינו לבטל את ה-HDR אין אפשרות לבטל זאת, בדקנו במקביל עם הטכנאי של השירות של סוני.
פניתי במקביל גם לערוץ "כאן" הבעייה לא אצלם ואמרו לפנות ל-HOT.
פניתי ל-HOT הבעיה מוכרת להם, עוד הרבה אנשים התלוננו על אותה בעייה.
ביום ראשון הקרוב מתוכנן להגיע טכנאי של HOT בתקווה שיפתור את התקלה.
אשמח לתגובתך המהירה במידה והבעייה נפתרה כך שאוכל להנחות את HOT מה לעשות.
מצרפת תמונות כיצד הפנים נראים אדומים/כהים בערוץ 511.
תודה.
·
ערב טוב,
יש לי בדיוק את אותה תקלה כפי שציינת בפורום.
אשמח לדעת האם הבעייה נפתרה ?
יש ברשותי טלוויזיה סוני 55 אינטש LED 4K (לא QLED)
ניסינו לבטל את ה-HDR אין אפשרות לבטל זאת, בדקנו במקביל עם הטכנאי של השירות של סוני.
פניתי במקביל גם לערוץ "כאן" הבעייה לא אצלם ואמרו לפנות ל-HOT.
פניתי ל-HOT הבעיה מוכרת להם, עוד הרבה אנשים התלוננו על אותה בעייה.
ביום ראשון הקרוב מתוכנן להגיע טכנאי של HOT בתקווה שיפתור את התקלה.
אשמח לתגובתך המהירה במידה והבעייה נפתרה כך שאוכל להנחות את HOT מה לעשות.
מצרפת תמונות כיצד הפנים נראים אדומים/כהים בערוץ 511.
תודה.
-
- מצרפת תמונות כיצד הפנים נראים אדומים/כהים בערוץ 511
-
-
תקלה בצפייה במונדיאל בערוץ 511 - טרם נפתרה אשמח לתגובות בקבוצה
הבעייה טרם נפתרה, ביום חמישי הזה טכנאי אמור להגיע בתקווה שהבעיה תיפתר.
שלחתי הודעה שמישהו מהקבוצה יגיב אך טרם השיבו.
אשמח לתגובות בנושא.
שלחתי הודעה שמישהו מהקבוצה יגיב אך טרם השיבו.
אשמח לתגובות בנושא.
תקלה בצפייה במונדיאל - 4K בערוץ 511
הבעיה טרם נפתרה - אמור ביום חמישי הזה להגיע טכנאי בתקווה שהבעיה תיפתר.
אשמח לתגובות נוספות בקבוצה.
@Aviv77a
·
אשמח לתגובות נוספות בקבוצה.
@Aviv77a
·
גם אליי צריך להגיע טכנאי של סמסונג
תעדכנו פה בבקשה אם הוא הצליח לסדר או שלא ואם כן מה עשה או אם זה טכנאי של הוט אז מה הוא עשה וכאלה שאני ידע אם יש טעם בכלל להביא טכנאי .... אמורים לתאם לי טכנאי של סמסונג לשבוע שיבוא
שמחה לבשר שהתקלה בערוץ 511 4K נראה שסודרה . במעבר אל 511 אין הבזק שמחשיך את המסך והפנים האדומות נעלמו . אין לי הסבר כיצד הסתדר ומי סידר את התקלה . בטוח שלא היה קשור מלכתחילה לסוג והגדרות של הטלוויזיה שלי כפי שחשבתי מלכתחילה ! העיקר שהסתדר רואים מצוין 👏👏👏יש לי ממיר של הוט 4K .
@bomba90
·
יש לי טלוויזיה סוני 4K . ניסיתי במשך שבועיים לבטל את ה HDR לא היתה אפשרות .
משום מה , היום אחה״צ נכנסתי לערוץ 511 ולהפתעתי לא היה הבזק , המגרש לא היה חשוך . התמונה היתה מצויינת .
אין לי הסבר איך זה הסתדר. בכל מקרה דיווחתי מספר פעמים להוט והם מכירים את הבעיה והם מטפלים . כנראה זה סודר על ידם .
·
יש לי טלוויזיה סוני 4K . ניסיתי במשך שבועיים לבטל את ה HDR לא היתה אפשרות .
משום מה , היום אחה״צ נכנסתי לערוץ 511 ולהפתעתי לא היה הבזק , המגרש לא היה חשוך . התמונה היתה מצויינת .
אין לי הסבר איך זה הסתדר. בכל מקרה דיווחתי מספר פעמים להוט והם מכירים את הבעיה והם מטפלים . כנראה זה סודר על ידם .
עדיין לא הסתדר, ועדיין יש הבזק ואז תמונה כהה ופנים אדומות.
היה אצלי טכנאי של הוט ולא היה לו שמץ איך לפתור את הבעיה גם לאחר שיחות עם טכנאים בכירים.
אחרי ששיחקתי קצת עם ההגדרות של הטלויזיה, הצלחתי לקלוט שיש מצב של HDR+ שצריך להפעיל.
ברגע שהפעלתי - התמונה נהפכה אפילו לכהה יותר, אבל ברגע שמפעילים ניתן לרדת קצת ולראות אפשרות חדשה שנפתחת שנקראת "גאמה", נכנסים לשם ומשנים מ-HLG ל-BT.1886.
זה די פתר לי את הבעיה.. התמונה שבה להיות בהירה והפנים האדומות הסתדרו.. בכל זאת עדיין אני לא יודע אם זאת התוצאה שצריכה להיות באמת אבל זה הדבר היחידי שהצלחתי לעשות כרגע, מה גם שאם אחר כך מחליפים לערוץ רגיל - חייב לבטל את ההגדרה הזאת של ה-HDR+ אחרת התמונה לא נראית טוב בכלל.
קיצר.. שום דבר לא נפתר כמו שצריך ויש הרגשה שמישהו בהחלט דופק אותנו..
היה אצלי טכנאי של הוט ולא היה לו שמץ איך לפתור את הבעיה גם לאחר שיחות עם טכנאים בכירים.
אחרי ששיחקתי קצת עם ההגדרות של הטלויזיה, הצלחתי לקלוט שיש מצב של HDR+ שצריך להפעיל.
ברגע שהפעלתי - התמונה נהפכה אפילו לכהה יותר, אבל ברגע שמפעילים ניתן לרדת קצת ולראות אפשרות חדשה שנפתחת שנקראת "גאמה", נכנסים לשם ומשנים מ-HLG ל-BT.1886.
זה די פתר לי את הבעיה.. התמונה שבה להיות בהירה והפנים האדומות הסתדרו.. בכל זאת עדיין אני לא יודע אם זאת התוצאה שצריכה להיות באמת אבל זה הדבר היחידי שהצלחתי לעשות כרגע, מה גם שאם אחר כך מחליפים לערוץ רגיל - חייב לבטל את ההגדרה הזאת של ה-HDR+ אחרת התמונה לא נראית טוב בכלל.
קיצר.. שום דבר לא נפתר כמו שצריך ויש הרגשה שמישהו בהחלט דופק אותנו..
זה מוזר כי אם זה היה בכל ממירי הוט ואצל כולם, היו צריכים כבר להפוך להם את החברה...
לא מצאתי מקום באינטרנט שאנשים מתלוננים על התקלה הזאת חוץ מהפוסט הזה כאן.
בהוט לא יודעים מה לעשות כשאני שואל אותם לגבי זה.
פעם אחרונה שדיברתי איתם ניסו אפילו לזרוק את האחריות על "כאן" שהם אלו שמשדרים באיכות בעייתית.
לא מצאתי מקום באינטרנט שאנשים מתלוננים על התקלה הזאת חוץ מהפוסט הזה כאן.
בהוט לא יודעים מה לעשות כשאני שואל אותם לגבי זה.
פעם אחרונה שדיברתי איתם ניסו אפילו לזרוק את האחריות על "כאן" שהם אלו שמשדרים באיכות בעייתית.
bar1010 ואחרים
איכות שידורי המונדיאל ב 4K וב HDR היא מאד בעייתית ונכתבו על זה אפילו כאן אלפי פוסטים
לדוגמא כאן
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... &start=420
זה לא קשור להוט או ל"כאן" אלה לאיכות הבעייתית מאלה שמשדרים מרוסיה ולהבטחות שניתנו ע"י משווקי מסכים וספקים.
במונדיאל הבא בעוד 4 שנים כנראה שהשידור ואיכות התמונה יהיו בסדר.
איכות שידורי המונדיאל ב 4K וב HDR היא מאד בעייתית ונכתבו על זה אפילו כאן אלפי פוסטים
לדוגמא כאן
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... &start=420
זה לא קשור להוט או ל"כאן" אלה לאיכות הבעייתית מאלה שמשדרים מרוסיה ולהבטחות שניתנו ע"י משווקי מסכים וספקים.
במונדיאל הבא בעוד 4 שנים כנראה שהשידור ואיכות התמונה יהיו בסדר.