התייעצות ובעיה טכנית בהעברת אינטנרט (HPNA)
הי חברים,
המצב היום - ראוטר/מודם בחדר עבודה, קופסא שחורה של יס HPNA, בסלון עוד קופסא כזאת עם ממחיר מחובר וראוטר נוסף לפריסה נוספת בבית (חלקית אבל גם משהו). הסיבה שהמודם בחדר עבודה זה כי שם המחשב הנייח וחשוב לי האינטרנט בחיבור כבל.
הבעיה - כל כמה ימים ולאחרונה אני שם לב שפתאום לא עובר האינטרנט. כמובן שהמודם/ראוטר משדר ב WIFI ולמחשב אבל לא עובר לסלון. זה לא קשור לראוטר ולממיר שפשוט לא מקבלים אינטרנט. זה לא הממיר/ראוטרים/מודם כי הם עובדים. זה לא הכבלים כי הם לא זזים מילימטר (מקווה שזה לא הכבלים) אז אני חושד שזה הקופסאות HPNA. יס כמובן לא יודעים איך לאכול את זה.
רעיון ? כיוון ? עצה ?
התייעצות נוספת - אחת הסיבות שאני עוד שורד עם יס זה כי ה HPNA מאפשר לי להעביר אינטרנט לסלון. אז תקוע עם יס (וגם התוכן לא רע). אבל לא הייתי מהסס להפטר מהם אם היה לי פתרון להעברת אינטרנט לכל הבית ואז לשים איזה STING ודומיהם או רק NETFLIX. פתרון שעדיף ? רפיטר ? העברה בחשמל (של שיאומי) ? ראוטר מש (יקר) ? ראוטר שאתם מכירים שיכול לתת טווח משמעותית גדול יותר ? יודע שאפשר להשחיל כבלים אבל חשבתי אולי יש פתרונות שלא מצריכים ממני השחלות בבית שזה כאב ראש
תודה חברים
המצב היום - ראוטר/מודם בחדר עבודה, קופסא שחורה של יס HPNA, בסלון עוד קופסא כזאת עם ממחיר מחובר וראוטר נוסף לפריסה נוספת בבית (חלקית אבל גם משהו). הסיבה שהמודם בחדר עבודה זה כי שם המחשב הנייח וחשוב לי האינטרנט בחיבור כבל.
הבעיה - כל כמה ימים ולאחרונה אני שם לב שפתאום לא עובר האינטרנט. כמובן שהמודם/ראוטר משדר ב WIFI ולמחשב אבל לא עובר לסלון. זה לא קשור לראוטר ולממיר שפשוט לא מקבלים אינטרנט. זה לא הממיר/ראוטרים/מודם כי הם עובדים. זה לא הכבלים כי הם לא זזים מילימטר (מקווה שזה לא הכבלים) אז אני חושד שזה הקופסאות HPNA. יס כמובן לא יודעים איך לאכול את זה.
רעיון ? כיוון ? עצה ?
התייעצות נוספת - אחת הסיבות שאני עוד שורד עם יס זה כי ה HPNA מאפשר לי להעביר אינטרנט לסלון. אז תקוע עם יס (וגם התוכן לא רע). אבל לא הייתי מהסס להפטר מהם אם היה לי פתרון להעברת אינטרנט לכל הבית ואז לשים איזה STING ודומיהם או רק NETFLIX. פתרון שעדיף ? רפיטר ? העברה בחשמל (של שיאומי) ? ראוטר מש (יקר) ? ראוטר שאתם מכירים שיכול לתת טווח משמעותית גדול יותר ? יודע שאפשר להשחיל כבלים אבל חשבתי אולי יש פתרונות שלא מצריכים ממני השחלות בבית שזה כאב ראש
תודה חברים
אני יכול להמליץ רק על השחלת כבלי רשת. זה אמנם כאב ראש בזמן ההתקנה, אבל אני יכול להגיד לך שמאז שהעברתי כבלי רשת אני כבר לא זוכר מה זה תקלות ברשת הביתית.
באלפי שקלים שתחסוך במעבר מיס תוכל לשלם לבעל מקצוע שיבצע את פריסת כבלי הרשת.
באלפי שקלים שתחסוך במעבר מיס תוכל לשלם לבעל מקצוע שיבצע את פריסת כבלי הרשת.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גם אני נשארתי יותר מדי זמן עם YES בגלל הנושא של HPNA ואז גיליתי את זה וזה פשוט עובד נהדר
https://www.hometheater.co.il/vp2708155#2708155
https://www.hometheater.co.il/vp2708155#2708155
·ואם יש לי אינטרנט על תשתית הוט (רק אינטרנט ללא טלוויזיה).oris74 כתב:גם אני נשארתי יותר מדי זמן עם YES בגלל הנושא של HPNA ואז גיליתי את זה וזה פשוט עובד נהדר
https://www.hometheater.co.il/vp2708155#2708155...
זה יעבוד ?
תודה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים