גבי.
ברור שזה לא כייף.
אבל מה לעשות? לא הכל כייף בחיים... יכול להיות שזו תקופה , יכול להיות שזה רק השירשור המעצבן ההוא שהתסיס את האוירה והכל ירגע עוד כמה ימים ויחזור לקדמותו.
מה שמאוד מטריד אותי זה שהורסים פוסטים בהם אפשר ללמוד מנסיונם של אחרים , ברגע שמבטלים את נסיונו של האחר זה מאוד מרגיז , במיוחד שאותו מבטל {לא משנה מי} אומר במפורש שהוא מעולם לא בחן את טענותיו על אמת אלה רק טוען טענות נחרצות בסיגנון כשפים ופנטזיות אל אותו אדם ששמע ציוד וחילק את תבונותיו עם אחרים.
זה בדיוק כמו מבחן המדפיים , מישהו יבוא ויגיד לי שמדפי X מפורט יותר ממדפי Y למרות שהוא לא שמע אף אחד מהם , וכאשר אני אשאל אותו אם הוא הקשיב להם הוא יגיד שלא ואפילו אין לו סיבה להקשיב להם מפני שמספיקים לו הנתונים.
האם זה לא ירגיז אותך? האם זה ניראה לך אחראי? האם אתה לא חושב שיהיה נכון לבקש ממנו קודם להקשיב ולאחר מכן לטעון טענות?
אותי זה ממש הרתיח.
שירשור כזה גרם לי להבין שאני מדבר עם אנשים שהם לא רק טוענים טענות שאין להן בסיס מוצק אלה גם שוללים את טענתי שיש לה בסיס מוצק מבחינתי , שאני היתאמצתי והשוואתי , בחנתי וחילקתי את הידע שלי עם אחרים.
אין לי בעיה שאנשים יטענו טענות כל עוד יש מאחורי הטענה בסיס האזנתי , אם אדם יבוא ויגיד לי שהוא ניסה לשמוע הבדל בין כבל של 10 שקל לכבל של 100 שקל אני אמליץ לו להשוות מול כבל אחר שאני מכיר , אם הוא ילך ואכן ישווה ויחזור ויגיד שעדיין אין הבדל מבחינתו אני אגיד לו שאם זה המצב אז הוא חסך כסף , ואפילו אנסה להמליץ לו על פיתרונות אחרים לשידרוג.
למה לא לנצל את הידע שקיים כאן? למה להרוג את תחום הכבלים והאביזרים? למה לעשות צחוק מכל דבר כזה?
זה בדיוק מה שמוריד לי מההנאה.
נגדך גבי אין לי שום דבר ... האמן לי , פגשתי אותך במפגשים ואין לי ספק שאתה אדם ישר ונחמד שרוצה להינות כאן , בדיוק כמוני.
אבל לצערי אין כאן מספיק אנשים שאני יכול לדבר איתם על מוצרים כאילו או אחרים , ואני צריך לעשות בשביל זה טלפונים וככה הפורום מאבד מידע חשוב שיכול לעזור להמון חברים שכן מוכנים להשקיע וכן שומעים הבדלים.
בידידות נמר.

"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".