המלצה לזרוע עבור 65B7Y
רכשתי לאחרונה 65B7Y ובזמן שאני מחכה לתיאום ההתקנה התחלתי לבדוק אופציות איזו זרועה הייתי רוצה להתקין...
מהבנתי ח.י מתקינים זרוע סטנדרטית של NBP6 Audio Line. הזרוע היא אחלה הבעיה שהיא מאפשרת סיבוב רק של 45 מעלות ומתרחקת מהקיר רק 50סמ...
היות ופינת האוכל והמטבח נמצאים כמעט ב90 מעלות מהטלויזיה בסלון הייתי שמח למצוא זרוע שתיתן לי זוית סיבוב רחבה יותר מ45 מעלות..
למישהו יש ניסיון/המלצה לזרוע כזו ותתאים ל65B7?
חשבתי על הזרוע LPA57-686
למישהו יש ניסיון איתה?
מהבנתי ח.י מתקינים זרוע סטנדרטית של NBP6 Audio Line. הזרוע היא אחלה הבעיה שהיא מאפשרת סיבוב רק של 45 מעלות ומתרחקת מהקיר רק 50סמ...
היות ופינת האוכל והמטבח נמצאים כמעט ב90 מעלות מהטלויזיה בסלון הייתי שמח למצוא זרוע שתיתן לי זוית סיבוב רחבה יותר מ45 מעלות..
למישהו יש ניסיון/המלצה לזרוע כזו ותתאים ל65B7?
חשבתי על הזרוע LPA57-686
למישהו יש ניסיון איתה?
באופן כללי אני לא סומך על מוצרים שדוחפים לי, בנוסף אם אני זוכר נכון הם רוצים מעל 500 ש"ח על התקנת הזרוע, אני חושב שאני יכול להסתדר לבד עם מקדחה...ranrubin1 כתב:·אני אשמח שתעדכן .......
דרך אגב למה לא את הזרוע שח.י מספקים ( סתם שואל , אני אפילו לא יודע איזה זרוע הם מביאים )...
@ranrubin1
הם מספקים את הזרוע שרשמתי בהודעה הראשונה.. נתתי סיבות למה לא.
לגבי המחיר, ההתקנה כוללת את עלות הזרוע, אז המחיר לא מוגזם יותר מדי בהתחשב בזה שרק הזרוע הזאת בזאפ עולה סביב 600 שח. בטלפון אמרו לי שיקחו לי790 שקל. כלומר התקנה של 150-200 שקל
שחוסכת לי התעסקות של שעה בערך נראה לי סביר (מיותר אבל סביר)
אם מביאים להם זרועה ורוצים רק התקנה זה חייב להיות זרוע של audio line ועלות התקנה 350 שח.. זה כבר מופרז
@shahar31
אשמח מאוד אם תוכל לעדכן, ח.י כבר סיפקו לך את הטלויזיה?
לגבי המחיר, ההתקנה כוללת את עלות הזרוע, אז המחיר לא מוגזם יותר מדי בהתחשב בזה שרק הזרוע הזאת בזאפ עולה סביב 600 שח. בטלפון אמרו לי שיקחו לי790 שקל. כלומר התקנה של 150-200 שקל
אם מביאים להם זרועה ורוצים רק התקנה זה חייב להיות זרוע של audio line ועלות התקנה 350 שח.. זה כבר מופרז
@shahar31
·לצערי עוד לא, הקפאתי את ההזמנה כי הייתי בתהליכי מעבר דירה והסמסים שיגעו אותי. ואז שהפשרתי, גיליתי שנגמר המלאיrabak כתב:@ranrubin1
@shahar31
...
Re: זרוע
@ib1709
זה אפשרי אם כי גבולי כי הטלויזיה היא 145 סמ 61סמ יציאה לא יהיה מספיק...
למישה יש ניסיון עם AUDIO LINE SP2 או SP3?
מעניין אותי אם SP2 מספיק או שאני צריך SP3 במפרטים רשום שהוא יותר מנימליסטי אבל מתאים למסכים עד 57-60"
זה אפשרי אם כי גבולי כי הטלויזיה היא 145 סמ 61סמ יציאה לא יהיה מספיק...
למישה יש ניסיון עם AUDIO LINE SP2 או SP3?
מעניין אותי אם SP2 מספיק או שאני צריך SP3 במפרטים רשום שהוא יותר מנימליסטי אבל מתאים למסכים עד 57-60"
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
נערך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.