מחפש אוזניות נוחות לשימוש ממושך
היי,
רציתי לשאול מנסיונכם איזה זוג נוח לכם לשימוש ממושך.
יש לי בבית P5, MDR1000 ועוד כמה פחות מרשימות כולל אין איר ואובר דה איר אבל לאחרונה שומדבר לא מספק את הצורך לשבת בבית או במשרד של הלקוח לכמה שעות בלי לעייף את האוזניים. NC לא קריטי.
תודה על ההצעות!
שחר
רציתי לשאול מנסיונכם איזה זוג נוח לכם לשימוש ממושך.
יש לי בבית P5, MDR1000 ועוד כמה פחות מרשימות כולל אין איר ואובר דה איר אבל לאחרונה שומדבר לא מספק את הצורך לשבת בבית או במשרד של הלקוח לכמה שעות בלי לעייף את האוזניים. NC לא קריטי.
תודה על ההצעות!
שחר
@JDx
תקציב? לא השקעתי בזה מחשבה יותר מדי אבל אני חושב שאני יכול להקצות לזה עד $400 דולר נגיד. יש לי מגבר אוזניות מאוד בסיסי ולא הייתי רוצה לשלם יותר מזה כלומר אין לי תקציב למגבר אחר (יש לי Fiio Q1)
לא התנסתי בפתוחות אבל הן באות בחשבון למרות שיש זליגת קול וליד אנשים זו יכולה להיות בעיה.
תקציב? לא השקעתי בזה מחשבה יותר מדי אבל אני חושב שאני יכול להקצות לזה עד $400 דולר נגיד. יש לי מגבר אוזניות מאוד בסיסי ולא הייתי רוצה לשלם יותר מזה כלומר אין לי תקציב למגבר אחר (יש לי Fiio Q1)
לא התנסתי בפתוחות אבל הן באות בחשבון למרות שיש זליגת קול וליד אנשים זו יכולה להיות בעיה.
מצטרף לRodeness. יש לי את הHD 558. הן האוזניות הכי נוחות ששמתי על הראש שלי אי פעם, קלות משקל והן לא מפעילות הרבה לחץ על הראש. פאדים מקטיפה. תנסה משהו מסדרת 5xx של סנהייזר. אם אתה חושש מזליגה של סאונד יש גם כמה אוזניות סגורות בסדרה. לא ניסיתי אותן אבל הן בנויות באותה הצורה אז אני מניח שהנוחות נשארת כמו שהיא.
אני חושב שבאיזשהו שלב כולם קונים אזניות מסדרת 5xx
ל 598 יש גרסה סגורה עם ריפוד פחות עמוס מאשר ל 598 וה 599
לי אישית יש את 579 ונשמעות לא רע, אין לזה ריפוד רציני לראש כמו לאחרות אבל עדיין מבחינת סאונד הן מצויינות.
מההשוואה ש Z עשה, הוא בכלל המליץ ללכת על הדגם הכי זול של 558 וזהו, גם אפשר להחליף לו את ריפוד הראש בלי בעייה.
לדעתי האזניות של 5xx הן ממש גדולות ולא כדאי לך להסחב איתן לכל מקום (אצלי הן בקייס אבל לא יוצאות מהבית)
אם אתה לא משתמש במגבר רציני אלו יכולות להיות אזניות מצויינות.
ל 598 יש גרסה סגורה עם ריפוד פחות עמוס מאשר ל 598 וה 599
לי אישית יש את 579 ונשמעות לא רע, אין לזה ריפוד רציני לראש כמו לאחרות אבל עדיין מבחינת סאונד הן מצויינות.
מההשוואה ש Z עשה, הוא בכלל המליץ ללכת על הדגם הכי זול של 558 וזהו, גם אפשר להחליף לו את ריפוד הראש בלי בעייה.
לדעתי האזניות של 5xx הן ממש גדולות ולא כדאי לך להסחב איתן לכל מקום (אצלי הן בקייס אבל לא יוצאות מהבית)
אם אתה לא משתמש במגבר רציני אלו יכולות להיות אזניות מצויינות.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
בינתיים הכי נוחות לאורך זמן היו לי AKG K7XX. היחידות שבאמת מפעילות 0 לחץ על הראש וחוץ מזה שהרפידה נוגעת בלחיים הייתי לגמרי שוכח שהן שם. הבעיה במנגנון הזה שהוא מחזיק כל כך חלש עד שהן לפעמים מחליקות טיפה למטה וצריך לסדר אותן.
ראיתי רק ביקורת אחת בהד פיי של מישהו שלא אהב את הmemory foam של הרפידות.
מהשוואות והשאלות HE4XX טיפה פחות נוחות וHD6XX אפילו עוד פחות נוחות (הכי לוחצות, אבל אפשר לסדר את זה ולמתוח את הקשת מתכת לצדדים). שתי האוזניות האחרות נשמעות לי יותר טוב ולפעמים פחות צורמות מAKG, אבל מסתבר שנוחות לאורך זמן חשובה לי יותר מסאונד, לפחות בזמן עבודה. לא שהסאונד בהן עד כדי כך רע, מדובר בניואנסים.
אולי זה קצת יבלבל, אבל גם DT770 מאד פרקטיות, לפעמים אין מנוס מאזניות סגורות, הן הרבה יותר נוחות מATH M50, אבל פחות נוחות מאזניות פתוחות. אה, ואיכות הבניה שלהן הכי טובה, נראה שהטנק הזה יחזיק הרבה זמן (שלי יותר מעשר שנים). נשמעות נהדר, אבל פחות מהאזניות הפתוחות.
ראיתי רק ביקורת אחת בהד פיי של מישהו שלא אהב את הmemory foam של הרפידות.
מהשוואות והשאלות HE4XX טיפה פחות נוחות וHD6XX אפילו עוד פחות נוחות (הכי לוחצות, אבל אפשר לסדר את זה ולמתוח את הקשת מתכת לצדדים). שתי האוזניות האחרות נשמעות לי יותר טוב ולפעמים פחות צורמות מAKG, אבל מסתבר שנוחות לאורך זמן חשובה לי יותר מסאונד, לפחות בזמן עבודה. לא שהסאונד בהן עד כדי כך רע, מדובר בניואנסים.
אולי זה קצת יבלבל, אבל גם DT770 מאד פרקטיות, לפעמים אין מנוס מאזניות סגורות, הן הרבה יותר נוחות מATH M50, אבל פחות נוחות מאזניות פתוחות. אה, ואיכות הבניה שלהן הכי טובה, נראה שהטנק הזה יחזיק הרבה זמן (שלי יותר מעשר שנים). נשמעות נהדר, אבל פחות מהאזניות הפתוחות.
יש לך את bose qc 35 עם ביטול רעשים אקטיבי ואלחוטיות, שנחשבות נוחות
ה598 נחשבות מאוד נוחות ופופלריות
akg 7xx
audio quest nighthawk גם נחשבות אוזניות סופר נוחות
hd700 של סנהייזר
פיליפיס shp 9500
ובקטגוריה של מחיר גבוהה יותר, יש את האוזניות של mr speakers ו-hd800s
ה598 נחשבות מאוד נוחות ופופלריות
akg 7xx
audio quest nighthawk גם נחשבות אוזניות סופר נוחות
hd700 של סנהייזר
פיליפיס shp 9500
ובקטגוריה של מחיר גבוהה יותר, יש את האוזניות של mr speakers ו-hd800s
·תגיד מה לדעתך שווה, עם ובלי חוט. 200 דולר זה אחלה תקציב.offerbk1 כתב:אם לא צריך NC חבל על הכסף. המון אוזניות מצוינות ב200 דולר פחות...