צריך עזרה בהחלטה ותובנות לגבי פרטנר וסלקום -סיבים
שלום לכולם, הושלמה הפריסת תשתית בבניין של 2 החברות הללו.
אנחנו מתחילים לקבל הצעות של חבילות מצד החברות
קודם כל הייתי רוצה לדעת האם יש מספיק משתמשים שיכולים לתת חוות דעת -שירות\איכות לפני שאני בוחר חברה להתחבר אליה.
כיום אני בועד הבניין ומעוניין גם לתת לכל הדיירים את המידע הרלוונטי, (אם חברה כזו או אחרת לא מומלצת).
אשמח לעזרה וחוות דעת
תודה מראש.
אנחנו מתחילים לקבל הצעות של חבילות מצד החברות
קודם כל הייתי רוצה לדעת האם יש מספיק משתמשים שיכולים לתת חוות דעת -שירות\איכות לפני שאני בוחר חברה להתחבר אליה.
כיום אני בועד הבניין ומעוניין גם לתת לכל הדיירים את המידע הרלוונטי, (אם חברה כזו או אחרת לא מומלצת).
אשמח לעזרה וחוות דעת
תודה מראש.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@Nba
שתי החברות בבניין אחד ??? לזה אני קורא מזל
(אצלנו בעיר העתיד מודיעין אין אפילו אשליה אופטית של סיב ..
)
לעצם העניין -- מדיווחים וחוות דעת שקבלתי מחברים ובני משפחה שעשו את המעבר, ניכר יתרון ברור לפרטנר על פני סלקום!ממליץ גם לעיין בשרשור הבא טרם החלטה --> https://www.hometheater.co.il/vt302842.html
שתי החברות בבניין אחד ??? לזה אני קורא מזל
(אצלנו בעיר העתיד מודיעין אין אפילו אשליה אופטית של סיב ..
לעצם העניין -- מדיווחים וחוות דעת שקבלתי מחברים ובני משפחה שעשו את המעבר, ניכר יתרון ברור לפרטנר על פני סלקום!ממליץ גם לעיין בשרשור הבא טרם החלטה --> https://www.hometheater.co.il/vt302842.html
נערך לאחרונה על ידי sigamore ב 19/06/2018 13:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@rbh3
תודה רבה
@sigamore
שניהם ביקשו לפרוס בבניין אז רק חיפשנו את העט
תודה, קראתי את זה, וגם קראתי (את רובו) השרשור של מיזם הסיבים של פרטנר וראיתי שהמתקינים והתוצאות די מעודדות.
@Hava972
ולאן אתה מחובר?
תודה רבה
@sigamore
שניהם ביקשו לפרוס בבניין אז רק חיפשנו את העט
תודה, קראתי את זה, וגם קראתי (את רובו) השרשור של מיזם הסיבים של פרטנר וראיתי שהמתקינים והתוצאות די מעודדות.
@Hava972
ולאן אתה מחובר?
·Hava972 כתב:·השבוע התנתקתי מסלקום (ראה אשכול שלי בנושא)......
מתואמת אם לי התקנה לפרטנר לשבוע הבא...
קראתי, תודה על השיתוף
מקווה שפרטנר יתנו לך מענה ראוי
אשמח לשמוע איך זה התחיל ונגמר עם פרטנר
@גיל37
אני מנסה למנוע עוגמת נפש לדיריים וממה שאני רואה כאן אכן צריך להזהר מסלקום
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
בבניין שבו אני גר יש תשתית סיבים רק של פרטנר, אז הניסיון שלי הוא רק איתם.
השירות שלהם עבורי היה מצויין. הגיע מתקין, עשה עבודה נקייה, ומאז התשתית פשוט עובדת. לא צריך לרסט את הראוטר כל כמה ימים, אין ניתוקים, אין תקיעות.
לפני זה הייתי בהוט 100M והיו לי כל הזמן בעיות, וכל הזמן אישתי והילדים התלוננו בפני.
מאז שעברתי לפרטנר, האינטרנט הפך למשהו שקיים ברקע והכל פשוט עובד ולא דורש שום התעסקות.
אני משתמש ב סלקום TV ונטפליקס עם מנוי 4K על גבי שלוש טלוויזיות שונות. בנוסף יש בבית 4 טלפונים סלולרים ושלושה טאבלטים והכל מתפקד טוב.
השירות שלהם עבורי היה מצויין. הגיע מתקין, עשה עבודה נקייה, ומאז התשתית פשוט עובדת. לא צריך לרסט את הראוטר כל כמה ימים, אין ניתוקים, אין תקיעות.
לפני זה הייתי בהוט 100M והיו לי כל הזמן בעיות, וכל הזמן אישתי והילדים התלוננו בפני.
מאז שעברתי לפרטנר, האינטרנט הפך למשהו שקיים ברקע והכל פשוט עובד ולא דורש שום התעסקות.
אני משתמש ב סלקום TV ונטפליקס עם מנוי 4K על גבי שלוש טלוויזיות שונות. בנוסף יש בבית 4 טלפונים סלולרים ושלושה טאבלטים והכל מתפקד טוב.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
·היום התקינו לי בדיוק את אותו ראוטר. הוא עובד סבבה בקווי אבל באלחוטי הוא ממש לא להיט. מה המצב אצלך בבית?orenfe כתב:@eran405
·
ראוטר של פרטנר Technicolor MediaAccess TG789vac v2...
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

תודה רבה,
מחר מגיע טכנאי של פרטנר לחיבור 1000 מגה
נראה איך דברים יתפקדו..
מחר מגיע טכנאי של פרטנר לחיבור 1000 מגה
נראה איך דברים יתפקדו..