ויזה נטען דולר/אמריקן אקספרס
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@megaboxer
היי
בחנות האמריקאית או אנגלית (או כל חנות זרה בעצם) לא ניתן לרכוש עם כ"א או פייפאל.
אופן הרכישה הוא:
1. רכישת גיפט קארד בסכום הרצוי לנו (אפשר גם ערכים גבוהים יותר לשימוש עתידי כמובן)
2. מימושו בחנות המתאימה.
אז לצורך העניין, אתה יכול לרכוש כרטיס לחנות האמריקאית מאמזון דוט קום למשל, עושה REDEEM לקוד שאתה מקבל, ואז רוכש.
היי
אופן הרכישה הוא:
1. רכישת גיפט קארד בסכום הרצוי לנו (אפשר גם ערכים גבוהים יותר לשימוש עתידי כמובן)
2. מימושו בחנות המתאימה.
אז לצורך העניין, אתה יכול לרכוש כרטיס לחנות האמריקאית מאמזון דוט קום למשל, עושה REDEEM לקוד שאתה מקבל, ואז רוכש.
תודה אני יודע את זה, פשוט נראה לי מוזר שאם כרטיס אמריקן אקספרס משוייך לכתובת אמריקאית, אז למה זה לא ייתן??gal-cohen כתב:@megaboxer
היי
אופן הרכישה הוא:
2. מימושו בחנות המתאימה.
אז לצורך העניין, אתה יכול לרכוש כרטיס לחנות האמריקאית מאמזון דוט קום למשל, עושה REDEEM לקוד שאתה מקבל, ואז רוכש....
- yoavidor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 558
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
"בחנות האמריקאית או אנגלית (או כל חנות זרה בעצם) לא ניתן לרכוש עם כ"א או פייפאל..."
למה אי אפשר לקנות בחנות האמריקאית עם כרטיס אשראי ? בטח שאפשר, צריך כ"א בין לאומי.
ואיך תקנה גיפט כארד ? אם אי אפשר לקנות עם כרטיס אשראי ?
אני קניתי עם כרטיס נטען של הדואר בחנות אמריקאית (לא אמזון).
או שלא הבנתי נכון את תשובתך. (gal-cohen)
למה אי אפשר לקנות בחנות האמריקאית עם כרטיס אשראי ? בטח שאפשר, צריך כ"א בין לאומי.
או שלא הבנתי נכון את תשובתך. (gal-cohen)
כרטיס נטען של הדואר שהוא דולר אתה מתכוון? פשוט אתה הכנסת אותו למשתמש וזה נתן לך לרכוש?? אם כן אני רץ לרכוש.yoavidor כתב:"בחנות האמריקאית או אנגלית (או כל חנות זרה בעצם) לא ניתן לרכוש עם כ"א או פייפאל..."
או שלא הבנתי נכון את תשובתך. (gal-cohen)...
- yoavidor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 558
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אבל זה מהלך מיותר ברגע שיש לך כרטיס אשראי בינלאומי.
אני קונה באמזון ארה"ב בויזה לאומי (עמלה נמוכה יחסית על הדולר) ובאמזון הארופאים במאסטרכארד של לאומי (עמלה נמוכה על היורו).
בשביל מה לערב את הגיפטקארד (אלה אם יש מבצע על קנה גיפטקארד / קבל 5/10$ לחשבון).
השתמשתי בכרטיס ויזה נטען (דולר) לרכישה בחנות של EPIC GAMES (אמריקאית) הכרטיס הוא בינלאומי כך שאין בעיה (חוץ מעלויות יותר גבוהות של עמלת חליפין וטעינה).
בהצלחה.
אני קונה באמזון ארה"ב בויזה לאומי (עמלה נמוכה יחסית על הדולר) ובאמזון הארופאים במאסטרכארד של לאומי (עמלה נמוכה על היורו).
השתמשתי בכרטיס ויזה נטען (דולר) לרכישה בחנות של EPIC GAMES (אמריקאית) הכרטיס הוא בינלאומי כך שאין בעיה (חוץ מעלויות יותר גבוהות של עמלת חליפין וטעינה).
בהצלחה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·מה לא ברור לך?yoavidor כתב:אבל זה מהלך מיותר ברגע שיש לך כרטיס אשראי בינלאומי.
בהצלחה....
לכולנו כאן (בכל זאת, אנחנו ילדים גדולים) יש כ"א בינלאומי.
וזה עדיין לא סותר את העובדה שלא ניתן לרכוש איתו בחנות הדיגיטלית של סוני.
קונים גיפט קארד, ואותו מממשים בחנות הדיגיטלית.
אין קשר בין החנות הדיגיטלית של סוני לבין אמזון או כל חנות אינטרנטית אחרת ששם כן ניתן לרכוש עם כ"א בינלאומי.
בהצלחה