חוות דעת 65SK7900Y
-
adir211112
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לאחר שהייתי נעול על ה MU9000 65 אינץ וראיתי פה בפורום הרבה ביקורות לא טובות בזמן צפייה בכדורגל ועל השירות הגרוע של סמליין.
ראיתי את הטלוויזיה 65SK7900Y . של LG
רציתי לקבל חוות דעת מחברים שרכשו וקיבלו כבר את הטלוויזיה
התחום העיקרי הוא צפייה בכדורגל
תודה מראש
ראיתי את הטלוויזיה 65SK7900Y . של LG
רציתי לקבל חוות דעת מחברים שרכשו וקיבלו כבר את הטלוויזיה
התחום העיקרי הוא צפייה בכדורגל
תודה מראש
היה לי אותה . הצבעים טובים תמונה חדה הבעיה שלה בתנועות מהירות יש מריחות כמו משיכות מכחול לאחר התנועה. אני אישית לא סבלתי את זה. חשוב להבין שמנגנון החלקת התנועה של lg לא ממש טוב ולכן נוצרות המריחות אם מבטלים אותו מקבלים טלויזית 100 הרץ נחמדה למחיר שלה
-
adir211112
-
- חבר שרק התחיל

אם מבטלים את ההחלקת תמונה שידורי כדורגל רואים בצורה חלקה ? אין מריחות קפיצות וכו ?
- Yossi10Zahavi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
- שם מלא: Yossi Zahavi
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
·א אני גם אשמח לתשובה על מה ששאלו ממש מעלי, אשמח שתצטט אותי שאדע שאתה עונהYaniv159 כתב:היה לי אותה . הצבעים טובים תמונה חדה הבעיה שלה בתנועות מהירות יש מריחות כמו משיכות מכחול לאחר התנועה. אני אישית לא סבלתי את זה. חשוב להבין שמנגנון החלקת התנועה של lg לא ממש טוב ולכן נוצרות המריחות אם מבטלים אותו מקבלים טלויזית 100 הרץ נחמדה למחיר שלה...
ב אני הבנתי שה 7900 היא 60 הרץ בכלל...
-
adir211112
-
- חבר שרק התחיל

- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם המחיר קרוב, הייתי הולך על הסמסונג. רוב הסיכויים שמבחינת איכות תמונה היא תהיה טובה יותר. כל עוד לא צופים הרבה מהצד.
מצטרף לשאלה. האם ביטול החלקת התמונה מנטרל את תופעת המריחות?adir211112 כתב:אם מבטלים את ההחלקת תמונה שידורי כדורגל רואים בצורה חלקה ? אין מריחות קפיצות וכו ?...
ובאופן כללי למה בעצם נועד בכלל מצב של החלקת תמונה אם זה גורם לבעיות בצפייה בעצמים מהירים? מתי כן רצוי להפעיל אותו?