עצה בבחירת מסך חכם
-
shlomi1034
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
אני רוצה את המלצתכם לגבי קניית טלוויזיה חכמה.
יש לי ראוטר של בזק NGN ( יש את ה 2.4G ואת ה 5G, אני מודע לזה), ורציתי לדעת איזו טלוויזיה כן קולטת את התקן החדש של ה wifi? (תקן ה 802.11ac). כי עברתי בהרבה חנויות ושאלתי הרבה אנשים בחנויות חשמל כאלה ואחרות שמוכרות טלוויזיות וממש אנשים אחדים ידעו למה אני מתכוון ועדיין אמרו שכן קולט (כנראה בגלל המכירה, למרות שלא קניתי אף אחת) למרות שזה לא קולט וביררתי את זה. דרך אגב שבאינטרנט לא מצאתי מידע רלוונטי לגבי השאלה הזאת.
דרך אגב, היה לי את טושיבה ולא ראו טוב, שמתקרבים למסך רואים את הכיתוב שוחה כזה, כאילו הפיקסלים סוג של זזים. אין מצב שזה קשור לשום דבר כי זה היה בהתקנה הראשונית של הטלוויזיה, ישר איך שחיברתי אותה ראיתי את זה, כנראה שזה קשור לקצב הרענון שלו (הרצים) או של יחס הניגודיות של הטלוויזיה. את זה מאוד אשמח שאתם תגידו לי למה זה יכול להיות קשור.
שמעתי הרבה דברים טובים על ה MU7000 של סמסונג, לפי הביקורות שקראתי באתרים אחרים וגם פה בשרשור הדביק ( לפי מה שהבנתי)
אשמח לעצתכם.
תודה רבה מראש לכל מי שיעזור וייעץ!!
אני רוצה את המלצתכם לגבי קניית טלוויזיה חכמה.
יש לי ראוטר של בזק NGN ( יש את ה 2.4G ואת ה 5G, אני מודע לזה), ורציתי לדעת איזו טלוויזיה כן קולטת את התקן החדש של ה wifi? (תקן ה 802.11ac). כי עברתי בהרבה חנויות ושאלתי הרבה אנשים בחנויות חשמל כאלה ואחרות שמוכרות טלוויזיות וממש אנשים אחדים ידעו למה אני מתכוון ועדיין אמרו שכן קולט (כנראה בגלל המכירה, למרות שלא קניתי אף אחת) למרות שזה לא קולט וביררתי את זה. דרך אגב שבאינטרנט לא מצאתי מידע רלוונטי לגבי השאלה הזאת.
דרך אגב, היה לי את טושיבה ולא ראו טוב, שמתקרבים למסך רואים את הכיתוב שוחה כזה, כאילו הפיקסלים סוג של זזים. אין מצב שזה קשור לשום דבר כי זה היה בהתקנה הראשונית של הטלוויזיה, ישר איך שחיברתי אותה ראיתי את זה, כנראה שזה קשור לקצב הרענון שלו (הרצים) או של יחס הניגודיות של הטלוויזיה. את זה מאוד אשמח שאתם תגידו לי למה זה יכול להיות קשור.
שמעתי הרבה דברים טובים על ה MU7000 של סמסונג, לפי הביקורות שקראתי באתרים אחרים וגם פה בשרשור הדביק ( לפי מה שהבנתי)
אשמח לעצתכם.
תודה רבה מראש לכל מי שיעזור וייעץ!!
אני אנצל את התשובה שלך ואשאל
@Tiger15
·
איפה קונים את הכבל הזה בלי מחברים? מוכרים בהום סנטר וכו עם מחברים וזה סיפור (אם בכלל אפשרי) להשחיל עם מחברים.
תודה רבה.
·
איפה קונים את הכבל הזה בלי מחברים? מוכרים בהום סנטר וכו עם מחברים וזה סיפור (אם בכלל אפשרי) להשחיל עם מחברים.
תודה רבה.
-
shlomi1034
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אוקיי, ומה בקשר לכתב השוחה הזה? הקטע זה שאני לא זוכר את קצב הרענון ויחס הניגודיות של הטלוויזיה.. את האמת אני גם לא זוכר את הדגם, למרות שלא בעיה לברר דרך האתר של המקום , לברר את הדגם וכו'..Tiger15 כתב:עצה שלי אל תסמוך על WIFI למשנה בכלל איזו טלויזיה
תשקיע קצת על CAT5E זה שווה את המאמץ / כסף
......
לפי דעתך זה כן יכול להיות קשור לדברים האלה?
לא רוצה לשגע אותך יותר מידי.. השאלה העיקרית שלי היא איזו טלוויזיה כדאי לי לקנות בסביבות המחיר 2500 ש"ח שיהיה לה תמורה מעולה למחיר כולל הקצב רענון, מהירות תגובה, יחס ניגודיות וכו'.. נראה לי יש כאן בנושא הדביק פה בפורום את כל המידע הדרוש חח
עריכה : מה אתם אומרים על MU7000 של סמסונג?