American Horror Story עונה 8
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11605
- נתן תודות: 1217 פעמים
- קיבל תודות: 2462 פעמים
ניסיתי, לא הצלחתי להמשיך. (והייתי מכור לסדרה)
לדעתי איבדה מזמן מהקסם שלה - למרות שאני אוהב את הקונספט.
אולי פעם שלא יישארו סדרות על פני היקום...אראה אותה.
לדעתי איבדה מזמן מהקסם שלה - למרות שאני אוהב את הקונספט.
אולי פעם שלא יישארו סדרות על פני היקום...אראה אותה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
הפתיח של הפרק הראשון בעונה 8 היה מעולה, נראה כאילו הוציאו תקציב ענק על מנת לעשות אותו.
בחצי השני חזרנו לסביבה הקטנה יותר והמוכרת מהסרטים הקודמים - לא שזה רע, הסיפור מעולה.
שימו לב לליהוק, לא כל השחקנים נחשפו עדיין, אבל נראה שיש לנו הרבה מאוד מהעונות הקודמות, כולל תוספות מעניינות כמו Joan Collins.
https://www.imdb.com/title/tt6417466/fu ... cl_sm#cast
בחצי השני חזרנו לסביבה הקטנה יותר והמוכרת מהסרטים הקודמים - לא שזה רע, הסיפור מעולה.
שימו לב לליהוק, לא כל השחקנים נחשפו עדיין, אבל נראה שיש לנו הרבה מאוד מהעונות הקודמות, כולל תוספות מעניינות כמו Joan Collins.
https://www.imdb.com/title/tt6417466/fu ... cl_sm#cast
מעונה לעונה הסדרה הזו נעשתה הזויה יותר ויותר (בצורה חיובית).
אם בעונה הקודמת טראמפ היה על הכוונת, כנראה שהעונה הזו היא פוסט עידן טראמפ, כלומר שואה גרעינית...
אהבתי מאוד את הפרק הראשון של עונה 8, נראה עד כמה יהיה אפשר לפתח את הרעיון בהמשך.
אם בעונה הקודמת טראמפ היה על הכוונת, כנראה שהעונה הזו היא פוסט עידן טראמפ, כלומר שואה גרעינית...
אהבתי מאוד את הפרק הראשון של עונה 8, נראה עד כמה יהיה אפשר לפתח את הרעיון בהמשך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

פרק 3 היה די מוזר עם המכשפות, אבל פרק 4 עם החיבור ל- 2 עונות מהעבר - מעולה 
ziv_r כתב:פרק 3 היה די מוזר עם המכשפות, אבל פרק 4 עם החיבור ל- 2 עונות מהעבר - מעולה...
אגב, מצאתי חיבור נוסף לעונה מהעבר
הדמות בחליפת העור השחורה ששיגלה את הספר הגיי בחדר במחסה האטומי (נדמה לי שבפרק השני של העונה הנוכחית), הופיעה גם בפרק הראשון (או אחד הפרקים הראשונים) של העונה הראשונה (או השנייה?), שם דמות זהה בחליפת עור שחורה שיגלה את הדיירת החדשה שעברה עם משפחתה לבית קריפי שאירעו בו רציחות...
נראה לי שהם הולכים לעשות הומאז' בעונה הזו לדמויות מכל העונות הקודמות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לאחר צפייה בפרק 6:
הקטע עם הצל של השטן ביחד עם שילוב הפסקול היה אומנות. סדרה פשוט מרושעת.
שילוב מצויין של כל העונות
שילוב מצויין של כל העונות
ziv_r כתב:לאחר צפייה בפרק 6:
שילוב מצויין של כל העונות...
בהחלט היה פרק מצוין, שעשה לי חשק לצפות בכל הסדרה מתחילתה. שילוב מעולה של ביזאריות, צילום ופסקול נהדרים. סיום הפרק לצלילי "Spirits In The Material World" של להקת פוליס, לא היה יכול להיות מושלם יותר.
הבית בו מתרחש הפרק הוא אכן הבית שהזכרתי בהודעה הקודמת שלי, עוד מבלי לדעת לאן יתפתחו הדברים. חבל שלא מלאתי לוטו...
ולקינוח, כמו לכל אורך הסדרה, גם בפרק הזה ישנם אזכורים למקרים שקרו במציאות: הקטע ש"בן השטן" הצעיר חותך את פניה של (גופת) בחורה צעירה ואומר שהוא "גורם לה לחייך", מבוסס על מקרה הרצח האמיתי שנודע בשםThe Black" Dahlia", בו נמצאה בשנת 1947 גופה מושחתת של צעירה, כשפניה חתוכים מאוזן לאוזן בצורת חיוך. אותי סיקרן אותו מקרה אמיתי מאז צפיתי בסרט "הדליה השחורה" משנת 2006. השילוב בסדרה בין בדיון למציאות הופך אותה להרבה יותר "אימתית".