HOT Upscaling?
-
Eavivi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום.
לחבר שלי יש HTPC
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Categ ... cleID=1428
והוא חבר אותו לטלויזית Toshiba WL68
דרך כבל HDMI
מחובר ל HTPC מממיר HOT דרך כבל SCART TO SCART
רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות Upscaling לתמונה כך שיראו יותר טוב את השידור של הHOT?
אם כן אז באיזה תוכנות ומקודדים ממולץ לי להשתמש, והאם התוכנות יתמכו ב Media Center?
לחבר שלי יש HTPC
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Categ ... cleID=1428
והוא חבר אותו לטלויזית Toshiba WL68
דרך כבל HDMI
מחובר ל HTPC מממיר HOT דרך כבל SCART TO SCART
רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות Upscaling לתמונה כך שיראו יותר טוב את השידור של הHOT?
אם כן אז באיזה תוכנות ומקודדים ממולץ לי להשתמש, והאם התוכנות יתמכו ב Media Center?
הכרטיס מסך שלך עושה UPSCALE בכל אופן לרזולוציה שהגדרת את חלונות. FFDSHOW לשידורי טלויזיה יעבוד אם תגדיר את התוכנה שאתה מציג בה טלויזיה להשתמש בזה. במדיה סנטר זה לא נתמך באופן רשמי למרות שמסתובבים כמה טריקים.
בכל אופן האיכות הטובה ביותר תתקבל מחיבור ישיר למסך ב RGB בלי לעבור ב HTPC. אמנם לכרטיס מסך ולמעבד + FFDSHOW יש פוטנציאל לשפר יותר טוב מהמסך עצמו, אבל מה שמגביל אותך ופוגע באיכות כשאתה מעביר את השידור דרך HTPC זה הכרטיס לכידה שמבצע קידוד מחדש של התוכן. לכן קשה מאוד להגיע לאותה איכות כמו שיש כשאתה מחבר ישירות (במיוחד במסך כמו שלך שהבנתי מתמודד יחסית טוב עם שידורי טלויזיה).
בכל אופן האיכות הטובה ביותר תתקבל מחיבור ישיר למסך ב RGB בלי לעבור ב HTPC. אמנם לכרטיס מסך ולמעבד + FFDSHOW יש פוטנציאל לשפר יותר טוב מהמסך עצמו, אבל מה שמגביל אותך ופוגע באיכות כשאתה מעביר את השידור דרך HTPC זה הכרטיס לכידה שמבצע קידוד מחדש של התוכן. לכן קשה מאוד להגיע לאותה איכות כמו שיש כשאתה מחבר ישירות (במיוחד במסך כמו שלך שהבנתי מתמודד יחסית טוב עם שידורי טלויזיה).
-
Eavivi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
איפה יש מדריך או הסבר על איך עושים את זה במדיה סנטר?olie כתב:הכרטיס מסך שלך עושה UPSCALE בכל אופן לרזולוציה שהגדרת את חלונות. FFDSHOW לשידורי טלויזיה יעבוד אם תגדיר את התוכנה שאתה מציג בה טלויזיה להשתמש בזה. במדיה סנטר זה לא נתמך באופן רשמי למרות שמסתובבים כמה טריקים....