MegaEPG - איזה סקריפטים מומלצים ובאיזה סדר ?
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
קודם כל - כל הכבוד ל-digest על התוכנה הזו. אני מתכנת בעצמי ונראה שמי שכתב את התוכנה הזו חשב לא רק על התוכן אלא גם על ידידות למשתמש.
ועכשיו לשאלה עצמה - באיזה סריפטים אתם משתמשים באופן אוטומטי? באיזה סדר עדיפות? האם ישנו guide מסויים אשר מעודכן יותר מכולם והוא עדיף?
איך הסקריפט של ויסטה - האם מעודכן יותר מהאחרים (אני לא בחרתי אותו ברשימה) ? לדוגמא אתמול ביום השידורים של ועדת וינוגרד זמני התוכניות שאחרי החדשות היו לא מעודכנים בכלל ולכן כל ההקלטות לא התאימו לשעות השידור (אולי הסקריפט של ויסטה יותר מעודכן...)
דרך אגב - אני משתמש ב-YES
ועכשיו לשאלה עצמה - באיזה סריפטים אתם משתמשים באופן אוטומטי? באיזה סדר עדיפות? האם ישנו guide מסויים אשר מעודכן יותר מכולם והוא עדיף?
איך הסקריפט של ויסטה - האם מעודכן יותר מהאחרים (אני לא בחרתי אותו ברשימה) ? לדוגמא אתמול ביום השידורים של ועדת וינוגרד זמני התוכניות שאחרי החדשות היו לא מעודכנים בכלל ולכן כל ההקלטות לא התאימו לשעות השידור (אולי הסקריפט של ויסטה יותר מעודכן...)
דרך אגב - אני משתמש ב-YES
אני היתי ממליץ על tv2day כסקריפט ראשון בגלל שהוא מסוגל להוריד הכי הרבה מידע על תוכניות. אם שמות מקוריים (וIMDB ריטינג) לא חשובים לך, אפשר להשתמש ב-tv2day_q (יותר מהיר) או בvista_he.
vista_he יכול להיות פיתרון טוב למי שרוצה הרבה מאוד ערוצים וזמן ההורדה חשוב מאיזו סיבה.
סקריפט שני יכול להיות ynet. אם זה היה חוקי
היתי מציע להשתמש ב vista_he במקום השני, אבל זה מתנגד לרשיון של מיקרוסופט.
לא להשתמש ב-walla. אני הולך להוריד אותו מגירסות הבאות עקב אי-דיוק נוראי. דיוקם של סקירפטים אחרים יחסי. אין עדכונים בזמן אמת (גם בVista). יכול להיות שמיקרוסופט ישפרו את המצב, אבל כרגע רק הEPG שמשודר דרך הלווין (לממירים) הוא הכי מעודכן. תוכנה של מיכאל (epgfromdvb) יודעת להוריד אותו עם כרטיס DVB-S.
vista_he יכול להיות פיתרון טוב למי שרוצה הרבה מאוד ערוצים וזמן ההורדה חשוב מאיזו סיבה.
סקריפט שני יכול להיות ynet. אם זה היה חוקי
לא להשתמש ב-walla. אני הולך להוריד אותו מגירסות הבאות עקב אי-דיוק נוראי. דיוקם של סקירפטים אחרים יחסי. אין עדכונים בזמן אמת (גם בVista). יכול להיות שמיקרוסופט ישפרו את המצב, אבל כרגע רק הEPG שמשודר דרך הלווין (לממירים) הוא הכי מעודכן. תוכנה של מיכאל (epgfromdvb) יודעת להוריד אותו עם כרטיס DVB-S.
שאלה נוספת באותו עניין
אני מקליט סדרתי של "חוק וסדר" בערוץ הולמארק (ימי שלישי 2 פרקים ברצף החל מתשע בערב - מומלץ !!)
עד היום שמות הסדרות היו רק שמות הסדרות וככה יכולתי להקליט סדרות ב- SageTV החל מלפני שבועיים,
שם הסידרה כולל את מספר הפרק וזה מונע ממני להקליט סדרה ברצף
יש פתרונות לזה ?
אני מקליט סדרתי של "חוק וסדר" בערוץ הולמארק (ימי שלישי 2 פרקים ברצף החל מתשע בערב - מומלץ !!)
עד היום שמות הסדרות היו רק שמות הסדרות וככה יכולתי להקליט סדרות ב- SageTV החל מלפני שבועיים,
שם הסידרה כולל את מספר הפרק וזה מונע ממני להקליט סדרה ברצף
יש פתרונות לזה ?
הפתרון שלך הוא במקום לשים את שם הסדרה בFAVORITE כTITLE, לשים אותו כKEYWORD.
מה שיקרה פה הוא יחפש את הדם בתוך הTITELE ואז לא תהיה לך בעיה (אבל תהיה בעיה אם יש חוק וסדר אחרים, אבל בשביל זה מגבילים שעות וימים בFAVORITE
מה שיקרה פה הוא יחפש את הדם בתוך הTITELE ואז לא תהיה לך בעיה (אבל תהיה בעיה אם יש חוק וסדר אחרים, אבל בשביל זה מגבילים שעות וימים בFAVORITE
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
נשמע מעניין! אשמח אם תהיה לי עוד אופציה.digest כתב:הזמנתי בדיוק כמו שלךrafid כתב:דרך אגב איך הכרטיס לווין שלך...היו לי תככניות לפתח עוד סקריפט לכרטיס לווין, רק לא יודע מתי זה יתממש.
...
התוכנה של מיכאל מצויינת! אבל עדיין יש פה ושם באגים קטנים שצריכים טיפול.
2 דרכים:
1. אל תעשה את זה ככה, לך לאיפה שמגדירים FAVORITES (בחלון שמציג את כולם) ושם תעשה NEW BY KEYWORD)
2. יש לי STVI קטן שאמור לתת לך לשנות כל FAVORITE מTITLE לKEYWORD ובחזרה, צריך לבדוק מה המצב שלו והוא מתאים רק לDEFAULT STVI.
3. אני אבקש בפורום מNIELM שיוסיף את זה לWEBSERVER שלו, הוא עכשיו עובד על FAVORITES MANAGER, אולי הוא יוסיף את זה.
1. אל תעשה את זה ככה, לך לאיפה שמגדירים FAVORITES (בחלון שמציג את כולם) ושם תעשה NEW BY KEYWORD)
2. יש לי STVI קטן שאמור לתת לך לשנות כל FAVORITE מTITLE לKEYWORD ובחזרה, צריך לבדוק מה המצב שלו והוא מתאים רק לDEFAULT STVI.
3. אני אבקש בפורום מNIELM שיוסיף את זה לWEBSERVER שלו, הוא עכשיו עובד על FAVORITES MANAGER, אולי הוא יוסיף את זה.
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

יש לי הצעה ל-digest בנושא הזה (גם לי כמו לכולם יש את אותה הבעייה):alon24 כתב:הפתרון שלך הוא במקום לשים את שם הסדרה בFAVORITE כTITLE, לשים אותו כKEYWORD.
מה שיקרה פה הוא יחפש את הדם בתוך הTITELE ואז לא תהיה לך בעיה (אבל תהיה בעיה אם יש חוק וסדר אחרים, אבל בשביל זה מגבילים שעות וימים בFAVORITE...
כאשר מורידים את הלוח משדרים, אם המילה "פרק" מופיעה בסטרינג של הכותרת של התוכנית אז פשוט לקצץ את הסטרינג מאותה המילה ועד הסוף (ברוב המקרים לאחר המילה הזו יופיע מספר הפרק). למעט אם המילה פרק היא המילה הראשונה (לא יודע אם יש כזה מצב אבל להימנע מ-error של התוכנה)
yossigab,
זה ממש ממש לא ברור. אין סדר בפרקים במדינה שלנו (רק בפרקים?!:) ) יש הרבה מקרים בהם קשה לזהות מס' הפרק. אתה מדבר על המקרה הקלסי "סדרה פרק 123" אבל יש גם "סדרה - 123", "סדרה 123 תת-שם" ועוד.ברוב המקרים לאחר המילה הזו יופיע מספר הפרק...
טוב
דיווח מהשטח
גיליתי ב- SAGE את האפשרות לעשות פייבוריטים לפי מילה בכותרת או בטקסק של התוכנית או בשמות השחקנים או הקטגוריה של התוכנית
עשיתי לפי שם למשל "חוק וסדר" והוא מצא לי אפילו שידורים בערוץ 1 של הסידרה ככה שזה עובד
הבעיה כמו שנכתב כאן היא כששם התוכנית או המילה היא גנרית להרבה תוכניות אחרות .....
דיווח מהשטח
גיליתי ב- SAGE את האפשרות לעשות פייבוריטים לפי מילה בכותרת או בטקסק של התוכנית או בשמות השחקנים או הקטגוריה של התוכנית
עשיתי לפי שם למשל "חוק וסדר" והוא מצא לי אפילו שידורים בערוץ 1 של הסידרה ככה שזה עובד
הבעיה כמו שנכתב כאן היא כששם התוכנית או המילה היא גנרית להרבה תוכניות אחרות .....
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

מסכים איתך בהחלט, ולכן הצעתי שלמחוק את הסטרינג מהמילה "פרק" ועד הסוף, ולא משנה מה בא אח"כ.digest כתב:yossigab,זה ממש ממש לא ברור. אין סדר בפרקים במדינה שלנו (רק בפרקים?!:) ) יש הרבה מקרים בהם קשה לזהות מס' הפרק. אתה מדבר על המקרה הקלסי "סדרה פרק 123" אבל יש גם "סדרה - 123", "סדרה 123 תת-שם" ועוד.ברוב המקרים לאחר המילה הזו יופיע מספר הפרק......
אפשר להכניס את זה לתוכנה ולתת למשתמש להחליט ע"י אופציה בוויזרד
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אז אתה צריך להגדיר ב SAGE שיקליט "חוק וסדר" רק בערוץ שהוא משודר.guypick כתב:טוב
דיווח מהשטח
הבעיה כמו שנכתב כאן היא כששם התוכנית או המילה היא גנרית להרבה תוכניות אחרות ........