ההופעה בצוותא 1. הזמנתי כרטיסים חודש מראש ובאדיבות אתר הכרטיסים בחרתי שורה 6 באמצע. בפועל הבחירה היתה מוצלחת ביותר כי זה שם אותנו בגובה העיניים של הלהקה ובדיוק מול המיקרופון של יהודית.
ציפיתי לערב "שירה בציבור" עם הילדה הכי יפה בגן ולקחת את ידי בידך וכל זה.... הטעם שלי במוזיקה ישראלית הוא במרווח בין פורטיס לסחרוב ככה שבאמת באתי בלי ציפיות. הלהקה עולה לבמה. מתופף, בסיסט, גיטריסט וקלידן. עד כאן אין הפתעות. יהודית עולה. ואז... רוק-אנ-רול!!! ההופעה היתה הופעת רוק אנרגטית וסוחפת. יהודית לוקחת את השירים שכולם מכירים והרבה מהאלבום החדש "עיר קטנה" ונותנת לכולם דחיפה אדירה לכיוון הרוקיסטי. צריך לציין את הלהקה שיתה מצויינת ומקצועית ובייחוד את הגיטריסט שבעייני גנב לא פעם את ההצגה. יהודית פירגנה לו מאד והיו ביניהם דיאלוגים של שירה-גיטרה מעולים. שעתיים של כיף!
על האולם בצוותא נאמר ונכתב הרבה בעבר ואין לי מה להוסיף. האקוסטיקה חXX.
ישבנו במקום שאמור להיות sweet spot וזה לא שינה הרבה. בהרבה רגעים פשוט היה בלתי ניתן לשמוע את הזמרת ולהבין את המילים. זה עובר איכשהו בשירים המוכרים אבל לא בחדשים. הבאלנס תוקן שוב ושוב תוך כדי ההופעה ואפילו יהודית אמרה שהיא נשמעת "כמו בקופסא... אבל לא נורא אני אשמע את הדיסק בבית... יש לי מערכת ממש ממש טובה..."
סיכום:
מקום: צוותא
סאונד: צוותא...
אורך: שעתיים
מחיר: 130 ש"ח לכרטיס
שווה: כל אגורה