היי, מישו רוצה להחליף Screen של פרטנר לאחד של סטינג/סלקום/yes go?
אני פשוט רוצה לראות בסטרימר שלי בחדר ולא באלי לשלם על עוד ממיר, ובחברות אחרות האפליקציה לאנדרואיד tv כן עובדת..
בפרטי בלבד
sigamore כתב:@yaniv_barlev
אתה מבין שהדיל שאתה מציע לא יקסום לרבים....
בכל מקרה כמובן בהצלחה !
...
האמת שצר לי לאכזב את המאוכזבים,
אך פרטנר הצליחו להוריד את הדיליי לכ-25 שניות בלבד משידורי YES/HOT ובכך גם עקפה את סלקום.
כנראה זו דחיפה חזקה יותר לערוצי המונדיאל ספציפית (רק אותם הצלחתי לבדוק)
ובאמת, שהאיכות ממש הפתיעה אותי לטובה - הם עבדו ממש על השיפור הזה.
האמת שצר לי לאכזב את המאוכזבים,
אך פרטנר הצליחו להוריד את הדיליי לכ-25 שניות בלבד משידורי YES/HOT ובכך גם עקפה את סלקום.
כנראה זו דחיפה חזקה יותר לערוצי המונדיאל ספציפית (רק אותם הצלחתי לבדוק)
ובאמת, שהאיכות ממש הפתיעה אותי לטובה - הם עבדו ממש על השיפור הזה.
מקווה שזה יישר קו עם שאר הערוצים.
...
אכן. פרטנר קנו והגדילו את התעבורה פי 4 מהתעבורה הרגילה דרך בזק לקראת המונדיאל. מה שאומר שגם אחרי המונדיאל לקוחות פרטנר ייהנו מהשדרוג .
האפליקציה של פרטנר לסטרימירים של האנדרואיד היא פשוט גרועה, בגרסא האחרונה היא בכלל קורסת או שהכל מופיע כג׳יבריש.
בגרסא הלפני אחרונה הערוצים לא רצים חלק, יש דיליי בצפיה ומידי חצי דקה עולה המסך של הניווט לבד .
cluber77 כתב:האפליקציה של פרטנר לסטרימירים של האנדרואיד היא פשוט גרועה, בגרסא האחרונה היא בכלל קורסת או שהכל מופיע כג׳יבריש.
בגרסא הלפני אחרונה הערוצים לא רצים חלק, יש דיליי בצפיה ומידי חצי דקה עולה המסך של הניווט לבד .
cluber77 כתב:האפליקציה של פרטנר לסטרימירים של האנדרואיד היא פשוט גרועה, בגרסא האחרונה היא בכלל קורסת או שהכל מופיע כג׳יבריש.
...
·צודק, מאז העדכון האחרון גם אצלי הכל גיבריש וקורס...
הפיתוח שלהם עלוב לחלוטין אבל האיכות ברמה