המלצה על מיקרופון לקולנוע ביתי
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
@sasa_204
SM58 זה הרבה מעבר למה שצריך בשביל קריוקי, בטח ובטח אחד שמוגבר מרסיבר.
תקנה מיקרופון דינאמי בחצי מחיר מהSM58 (כנראה שלא תרגיש שום הבדל) ותוכל להשתמש בעודף כדי לקנות מיקסר בשביל לחבר ביניהם. גם המיקסר הכי קטן ופשוט בשלוש מאות שקל יתאים, רק תוודא שיש לו כניסת XLR בשביל המיקרופון שאתה הולך לקנות.
SM58 זה הרבה מעבר למה שצריך בשביל קריוקי, בטח ובטח אחד שמוגבר מרסיבר.
תקנה מיקרופון דינאמי בחצי מחיר מהSM58 (כנראה שלא תרגיש שום הבדל) ותוכל להשתמש בעודף כדי לקנות מיקסר בשביל לחבר ביניהם. גם המיקסר הכי קטן ופשוט בשלוש מאות שקל יתאים, רק תוודא שיש לו כניסת XLR בשביל המיקרופון שאתה הולך לקנות.
בכוונה לא הזכרתי מיקסר, כי גם עם מיקסר דרכו לא תהייה סוגה בשושנים; צריך לזכור שבקריוקי צריך למקסס את האודיו שמגיע ממקור הוידאו דרך HDMI יחד עם הסאונד של המיקרופון ואת כל זה להכניס לכניסה אנלוגית... בהצלחה עם זה.
..
כל מה שאני צריך במיקרופון הוא דיבור, הקול שרוצה לשמוע מהרמקולים שלי ישמע נקי וגבוה בלי שיבושים.
האם ניתן לחבר מיקרופון ישירות לרסיבר קולנוע ביתי ישירות ללא תוספת מכשירים?
האם ניתן לחבר מיקרופון ישירות לרסיבר קולנוע ביתי ישירות ללא תוספת מכשירים?
קדמיים Polk Audio RTi A5
אחוריים Polk Audio RTi A1
סנטר Polk Audio CSi A4
סאב וופר Polk Audio PSW10
רסיבר Pioneer VSX-932
מחשב HTPC + כרטיס מסך GTX 1050
אוזניות סוני MDR-1000X
טלוויזיה Sony 4K HDR KD65XE8596
אחוריים Polk Audio RTi A1
סנטר Polk Audio CSi A4
סאב וופר Polk Audio PSW10
רסיבר Pioneer VSX-932
מחשב HTPC + כרטיס מסך GTX 1050
אוזניות סוני MDR-1000X
טלוויזיה Sony 4K HDR KD65XE8596
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
אם אתה רוצה לעשות קריוקי אתה צריך יותר מרק דיבור, אתה צריך את הדיבור ביחד עם מוזיקה שמנגנת וכנראה שתרצה גם מסך כדי לראות את המילים.sasa_204 כתב:כל מה שאני צריך במיקרופון הוא דיבור...
·sasa_204 כתב:האם ניתן לחבר מיקרופון ישירות לרסיבר קולנוע ביתי ישירות ללא תוספת מכשירים?...
רק אם קונים מיקרופון עם חיבורים של מערכות ביתיות מה שאומר שזה יהיה צעצוע. בכל מקרה זה לא פותר לך את בעיית המיקס עם הפלייבק והצגת הוידאו.