שרשור תגובות מאמר מבחן המדפיים הגדול: רמקול System Audio 720
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
System Audio רמקול מאוד מעניין . הוא באמת מפטיע . אבל לי אישית הוא היה נשמע קצת "רזה" . הוא לא "אוהב" מוזיקה כבדה או מוזיקה אלקטרונית. מעולה לג'אז ואולי למוזיקה קלאסית . שמעתי אותו עם מגבר של NAD .
שילוב של Comete ו NAD היה הרבה יותר מוצלח .
שילוב של Comete ו NAD היה הרבה יותר מוצלח .
כרגיל

המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
סקירה מעולה
בתור בעליהם של ה System Audio SA1730 שהם בדיוק ה SA720 בגרסה הרצפתית (בנויים מאותם דרייברים בדיוק) אני יכול להגיד שזה רמקול מדהים. לרצפתיים יש פחות "רזון" בצליל וגם הטיעונים שנמר העלה בקשר ל Center Imaging לא מורגשים אצלי כלל. יכול להיות שזה גם קשור להגברה (אצלי הם מחוברים ל Exposure 2010s).
מה שגם יפה ברמקולים שלהם זה שהם לא רגישים למיקום ליד קירות וכו'... (למרות שעדיף בכל חדר למקם אופטימלית...)
לדעתי (וגם לדעת ההנהלה) הדגם הרצפתי מרהיב ביופיו ואיכות הגימור גבוהה מאוד (WAF גבוה).
בתור בעליהם של ה System Audio SA1730 שהם בדיוק ה SA720 בגרסה הרצפתית (בנויים מאותם דרייברים בדיוק) אני יכול להגיד שזה רמקול מדהים. לרצפתיים יש פחות "רזון" בצליל וגם הטיעונים שנמר העלה בקשר ל Center Imaging לא מורגשים אצלי כלל. יכול להיות שזה גם קשור להגברה (אצלי הם מחוברים ל Exposure 2010s).
מה שגם יפה ברמקולים שלהם זה שהם לא רגישים למיקום ליד קירות וכו'... (למרות שעדיף בכל חדר למקם אופטימלית...)
לדעתי (וגם לדעת ההנהלה) הדגם הרצפתי מרהיב ביופיו ואיכות הגימור גבוהה מאוד (WAF גבוה).
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
בסיכום תגלה את התשובה לשאלה.Pro-Ram כתב:אחלה סקירה.
מה העדפת המבקר - Triangle Comete או ה System Audio 720 ?
והאם הם מתאימים גם לקולנוע ביתי (כקדמיים)?
עם איזה מגברי ק"ב הם ישמעו טוב לדעתכם?
תודה...
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כרגיל מקצועי, כתוב יפה ומשכיל... אבל
נדמה לי שנושא המדפיים בתחום המחירים 4000שח - 6000 שח מתחיל למצות את עצמו
מציע לעבור לסדרה הבאה של מדפיים 7000 שח - 9000 שח ואזכיר אחדים : PRIMA OPERA, PROAC 110 , PMC TB2 שכבר הוזכר, B&W 705 סונוס פבר קונצרטינו דומוס ועוד אחרים ואני מניח גם טובים
נדמה לי שנושא המדפיים בתחום המחירים 4000שח - 6000 שח מתחיל למצות את עצמו
מציע לעבור לסדרה הבאה של מדפיים 7000 שח - 9000 שח ואזכיר אחדים : PRIMA OPERA, PROAC 110 , PMC TB2 שכבר הוזכר, B&W 705 סונוס פבר קונצרטינו דומוס ועוד אחרים ואני מניח גם טובים
נמר
יופי של סקירה.
אם כבר הצעות לסדר, לדעתי יותר הגיוני לעבור לסידרת מבחנים של רצפתיים באותו טווח מחיר ורק אח"כ לעלות ברף המחיר למדפיים ורצפתיים.
פשוט מההיבט הפרקטי - כשמר ישראל ישראלי - יעני הרוכש הממוצע מחליט לרכוש רמקולים נניח אז הוא בשלב ראשון מחליט על תקציב מסויים ואז הוא בודק איזה רמקולים עומדים במסגרת תקציבית זו .
הרבה פעמים לפי השאלות שעולות כאן שואלים "איזה רמקולים אתם ממליצים בתקציב XXX ??"
שלמה
יופי של סקירה.
אם כבר הצעות לסדר, לדעתי יותר הגיוני לעבור לסידרת מבחנים של רצפתיים באותו טווח מחיר ורק אח"כ לעלות ברף המחיר למדפיים ורצפתיים.
פשוט מההיבט הפרקטי - כשמר ישראל ישראלי - יעני הרוכש הממוצע מחליט לרכוש רמקולים נניח אז הוא בשלב ראשון מחליט על תקציב מסויים ואז הוא בודק איזה רמקולים עומדים במסגרת תקציבית זו .
הרבה פעמים לפי השאלות שעולות כאן שואלים "איזה רמקולים אתם ממליצים בתקציב XXX ??"
שלמה
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
נכון שלמה.
בהחלט ישנו סיכוי רב שזה יהיה המבחן הבא.
יכול להיות שאני אעשה אותו ויכול להיות שמישהו אחר , עדיין לא מצאתי זמן מוגדר לשבת ולבחון כמות גדולה של רמקולים , אחרי הכל זהו פרוייקט שדרושה הכנה נפשית ולוגיסטית , אני משער שהוא גם ילק קל יותר מהפרוייקט הזה מפני שהפקתי הרבה לקחים.
בהחלט ישנו סיכוי רב שזה יהיה המבחן הבא.
יכול להיות שאני אעשה אותו ויכול להיות שמישהו אחר , עדיין לא מצאתי זמן מוגדר לשבת ולבחון כמות גדולה של רמקולים , אחרי הכל זהו פרוייקט שדרושה הכנה נפשית ולוגיסטית , אני משער שהוא גם ילק קל יותר מהפרוייקט הזה מפני שהפקתי הרבה לקחים.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
ראשית תודה לנמר על הסקירה (כל הכתבות), בעיקר בגלל החשיפה לסוגי רמקולים שלא נמצאים בכל חנות סטריאו, ומי שלא מתמצא יותר מדי (כמוני) לא היה שומע עליהם.
לגבי system audio, האם מישהו יודע באיזו חנות אפשר לשמוע אותם, באיזור ת"א?
טל.
לגבי system audio, האם מישהו יודע באיזו חנות אפשר לשמוע אותם, באיזור ת"א?
טל.