למכירה מקרן Optoma UHD65
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
EliranHugi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למכירה אחד המקרנים הטובים ביותר בשוק מבחינת עלות תועלת, מקרן 4K אשר נמכר בארץ בכ18000 שקלים לפי זאפ,
נרכש מאמזון צרפת, סגור בקופסה עם אחריות שנתיים.
קיבל ציונים גבוהים מאוד בכל הביקורות המקצועיות שנעשו לו ואף זכה להיות המקרן הנבחר \ מומלץ באתרים מקצועיים רבים
מוכר ב7000 שקלים
גילוי נאות
נמכר באירופה באיזור ה3000 יורו, בארה"ב באיזור ה2500$ לפני משלוח ומסים לארץ (ועם אחריות בארה"ב בלבד בניגוד לאירופה)
נרכש מאמזון צרפת, סגור בקופסה עם אחריות שנתיים.
קיבל ציונים גבוהים מאוד בכל הביקורות המקצועיות שנעשו לו ואף זכה להיות המקרן הנבחר \ מומלץ באתרים מקצועיים רבים
מוכר ב7000 שקלים
גילוי נאות
נמכר באירופה באיזור ה3000 יורו, בארה"ב באיזור ה2500$ לפני משלוח ומסים לארץ (ועם אחריות בארה"ב בלבד בניגוד לאירופה)
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
יש למישהו את מס' הטלפון של הבחור ?
מדוע הוא נחסם ?
מדוע הוא נחסם ?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73285
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
·...
תאמין לי ... אלוף אתה !!
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
באמת אלוף ותודה רבה על ההשקעה הרבה! מבורך !
אני מחפש מקרן, עוד לא גיבשתי דיעה כ"כ אבל מה שבטוח מקרן כמו שהבחור הציע, במחיר שהציע - אפילו באמזון אין.
תודה על הניסיון !
אני מחפש מקרן, עוד לא גיבשתי דיעה כ"כ אבל מה שבטוח מקרן כמו שהבחור הציע, במחיר שהציע - אפילו באמזון אין.
תודה על הניסיון !