החזרת ראוטר לבזב"ל - באמת ללא אישור?
יש לי ראוטר שהשאלתי מבזק בינלאומי, וכבר אינני נדרש לו.
בבירור עם נציג עולה ששולחים בדואר רשום לכתובת מחסן בפ"ת וזהו - לא מתקבל לאחר מכן אישור מהחברה וגם אין אפשרות למסור ידנית, ולכן גם לא לקבל אישור במעמד המסירה.
אישור הדואר הרשום הוא האישור היחיד שמתקבל.
נראה לי מוזר.
האם גם אתם נתקלתם בזה??
בבירור עם נציג עולה ששולחים בדואר רשום לכתובת מחסן בפ"ת וזהו - לא מתקבל לאחר מכן אישור מהחברה וגם אין אפשרות למסור ידנית, ולכן גם לא לקבל אישור במעמד המסירה.
אישור הדואר הרשום הוא האישור היחיד שמתקבל.
נראה לי מוזר.
האם גם אתם נתקלתם בזה??
-- ^ --
הייתי עושה כך :
שולח קופסא ריקה בדואר רשום אליהם ומשאיר את הנתב אצלי כשאשור המשלוח + אשור מסירה מצורפים לו.
אם יטענו בעתיד שאחותך ז*נה ולא החזרת את הנתב - הראה להם את אישור המשלוח ותן להם לפתור את התסבוכת עם עצמם.
הייתי עושה כך :
שולח קופסא ריקה בדואר רשום אליהם ומשאיר את הנתב אצלי כשאשור המשלוח + אשור מסירה מצורפים לו.
אם יטענו בעתיד שאחותך ז*נה ולא החזרת את הנתב - הראה להם את אישור המשלוח ותן להם לפתור את התסבוכת עם עצמם.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אם אתה מתגורר במרכז או קרוב לשם איכשהו (נניח עד שעה נסיעה לכל צד) - הייתי במקומך נוסע ומחזיר אותו פיזית,בכפוף שייתנו לך אסמכתא ותיעוד שסיפקת להם אותו חזרה.
בדואר של הארץ עוד יאבדו את החבילה שלך ואז תרדוף גם אחרי הדואר וגם בב"ל תתבע אותך
בדואר של הארץ עוד יאבדו את החבילה שלך ואז תרדוף גם אחרי הדואר וגם בב"ל תתבע אותך
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
·המחסן שלהם מרחק של 3 דקות נסיעה מביתי. הנציג טען בתוקף שאין להם נציגים שמקבלים החבילות המוחזרות מהלקוחות.עוד הוסיף, שיש לקוחות שמשאירים החבילה לשומר בכניסה למחסן, אבל זה ללא אחריות או אסמכתא כלשהי...l33cher כתב:אם אתה מתגורר במרכז או קרוב לשם איכשהו (נניח עד שעה נסיעה לכל צד) - הייתי במקומך נוסע ומחזיר אותו פיזית,בכפוף שייתנו לך אסמכתא ותיעוד שסיפקת להם אותו חזרה....
@Yosi1012
תודה על השיתוף. אשלח מחר בבוקר בדואר רשום.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אם ככה,שלח בדואר רשום ושמור את הקבלה.
אפשרי גם להדפיס הסטוריה של הפריט לכשיתקבל (הפריט נאסף ע"י הנמען וכו',סטטוס באתר הדואר)
אם יש לך הקלט(ות) שיחות,שמור גם אותן לשעת כושר (אם תגיע חו"ח)
אפשרי גם להדפיס הסטוריה של הפריט לכשיתקבל (הפריט נאסף ע"י הנמען וכו',סטטוס באתר הדואר)
אם יש לך הקלט(ות) שיחות,שמור גם אותן לשעת כושר (אם תגיע חו"ח)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty