[יש
לי רסיבר יאמאה דגם rxv 430 שמחובר למחשב בכבל קואקס כרטיס הקול במחשב הוא של saund max הכבל מחובר במחשב על יציאה שנקראת spdif ולמרות כל מה שניסיתי אני שומע את הסרטים בסטריאו ולא ב5.1 רוצה לציין הרסיבר נמצא במוד אוטומטי של זיהוי צליל הכבל תקין והכניסה הקואקסיאלית ברסיבר תקינה נבדק מול הdvd הערה אם אני צורב את הסרט על דיסק ומנגן אותו בדי וי די שומעים 5.1
לא שומע 5.1 עזרה דרך המחשב
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
התוכנה שמנגנת את הסרט מזהה אותו כדולבי /DTS?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
בהגדרות של כרטיס הקול (בהתאם לכרטיס) יש אפשרות לבחור איזה יציאה משמשת בכרטיס לאודיו (סטריאו , 5.1 , 7.1 וא SPDIF או DIGITAL )lilo כתב:[יש
לי רסיבר יאמאה דגם rxv 430 שמחובר למחשב בכבל קואקס כרטיס הקול במחשב הוא של saund max הכבל מחובר במחשב על יציאה שנקראת spdif ולמרות כל מה שניסיתי אני שומע את הסרטים בסטריאו ולא ב5.1 רוצה לציין הרסיבר נמצא במוד אוטומטי של זיהוי צליל הכבל תקין והכניסה הקואקסיאלית ברסיבר תקינה נבדק מול הdvd הערה אם אני צורב את הסרט על דיסק ומנגן אותו בדי וי די שומעים 5.1...
אתה צריך לבחור את האופציה של ה SPDIF או DIGITAL (משתנה מכרטיס לכרטיס) בכדי שיעביר את האות ישירות לרסיבר.