לא שומע 5.1 עזרה דרך המחשב

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
lilo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

[יש
לי רסיבר יאמאה דגם rxv 430 שמחובר למחשב בכבל קואקס כרטיס הקול במחשב הוא של saund max הכבל מחובר במחשב על יציאה שנקראת spdif ולמרות כל מה שניסיתי אני שומע את הסרטים בסטריאו ולא ב5.1 רוצה לציין הרסיבר נמצא במוד אוטומטי של זיהוי צליל הכבל תקין והכניסה הקואקסיאלית ברסיבר תקינה נבדק מול הdvd הערה אם אני צורב את הסרט על דיסק ומנגן אותו בדי וי די שומעים 5.1

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

התוכנה שמנגנת את הסרט מזהה אותו כדולבי /DTS?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

alophind
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

lilo כתב:[יש
לי רסיבר יאמאה דגם rxv 430 שמחובר למחשב בכבל קואקס כרטיס הקול במחשב הוא של saund max הכבל מחובר במחשב על יציאה שנקראת spdif ולמרות כל מה שניסיתי אני שומע את הסרטים בסטריאו ולא ב5.1 רוצה לציין הרסיבר נמצא במוד אוטומטי של זיהוי צליל הכבל תקין והכניסה הקואקסיאלית ברסיבר תקינה נבדק מול הdvd הערה אם אני צורב את הסרט על דיסק ומנגן אותו בדי וי די שומעים 5.1
...
בהגדרות של כרטיס הקול (בהתאם לכרטיס) יש אפשרות לבחור איזה יציאה משמשת בכרטיס לאודיו (סטריאו , 5.1 , 7.1 וא SPDIF או DIGITAL )
אתה צריך לבחור את האופציה של ה SPDIF או DIGITAL (משתנה מכרטיס לכרטיס) בכדי שיעביר את האות ישירות לרסיבר.

A-D-A-M
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 327
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

אתב בסה"כ צריך AC3 פילטר
http://ac3filter.net/
life is a game, play it.

שלח תגובה