רוצה לעבור ל-STING TV ויש מספר שאלות חשובות
-
TheDictator1
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
1. מה אתם אומרים על STING TV? מומלץ ביותר? האם יש חסרונות?
2. איזה סטרימר הכי טוב מבחינת הכל? STING תומך ב-Shiled/Mi Box - אז מה עדיף בינהם? ואני מחפש סטרימר שיתמוך באיכות 4K עם תמיכה בנטפלקיס וקודי. וגם כבל LAN והאם יש סטרימרים שתומכים בתוכנה של SopCast?
3. אני חובב ספורט ומשום שאין ערוץ הספורט, אז אני מוכן לצפות צפייה ישירה/קודי בסטרימר אבל מומלץ ככה? מה דעתכם? ויש עוד משהו מומלץ חוץ מקודי/צפייה ישירה בשביל לראות ספורט?
4. האם יש שלט מומלץ שיתאים לסטרימר שיש אפשרות להקליט וכל מיני בשלט?
2. איזה סטרימר הכי טוב מבחינת הכל? STING תומך ב-Shiled/Mi Box - אז מה עדיף בינהם? ואני מחפש סטרימר שיתמוך באיכות 4K עם תמיכה בנטפלקיס וקודי. וגם כבל LAN והאם יש סטרימרים שתומכים בתוכנה של SopCast?
3. אני חובב ספורט ומשום שאין ערוץ הספורט, אז אני מוכן לצפות צפייה ישירה/קודי בסטרימר אבל מומלץ ככה? מה דעתכם? ויש עוד משהו מומלץ חוץ מקודי/צפייה ישירה בשביל לראות ספורט?
4. האם יש שלט מומלץ שיתאים לסטרימר שיש אפשרות להקליט וכל מיני בשלט?
1. כן, אבל סלקום יותר. חסרונות גם יש שהם מאפשרים לצפות ולצרף עד 3 מכשירי אנדרואיד TV. גם בעניין הזה סלקום לוקחת. היא מאפשרת לצרף עד 5 מכשירי אנדרואיד TV.
2. ללא ספק שה-NVIDIA SHIELD בהכל. גם MI BOX וגם NVIDIA SHIELD תומכים באיכות 4k בנטפלקיס.
החיסרון היחידי ב-MI BOX זה שהוא מגיע ללא כניסת כבל רשת. אך ניתן לפתירה על ידי מתאם רשת.
3. לדעתי לא מומלץ בכלל.
4. לא הבנתי. כל סטרימר מגיע עם שלט משלו.
2. ללא ספק שה-NVIDIA SHIELD בהכל. גם MI BOX וגם NVIDIA SHIELD תומכים באיכות 4k בנטפלקיס.
החיסרון היחידי ב-MI BOX זה שהוא מגיע ללא כניסת כבל רשת. אך ניתן לפתירה על ידי מתאם רשת.
3. לדעתי לא מומלץ בכלל.
4. לא הבנתי. כל סטרימר מגיע עם שלט משלו.
לדעתי מאוד מומלץ. הייתי בסלקום ופרטנר וסטינג לוקח אותם בלי להתאמץ. האיכות הרבה יותר טובה והתכנים הרבה יותר טובים (בפרטנר אין כמעט תכנים ובסלקום מפוצצים בתכנים לא טובים כדי שיראו שיש להם הרבה).
לא אמליץ על הסידור של הספורט עם קודי.
יש שלטים באמזון מכל מיני סוגים. חפש Air Mouse, כל אחד מהם יעבוד בלי בעיה (מנסיון).
לא אמליץ על הסידור של הספורט עם קודי.
יש שלטים באמזון מכל מיני סוגים. חפש Air Mouse, כל אחד מהם יעבוד בלי בעיה (מנסיון).
-
TheDictator1
- חבר פעיל

1. חוץ מהעניין שהם מאפשרים לצרף עד 5, במה הם יותר טובים מסטינג?Gershon99 כתב:1. כן, אבל סלקום יותר. חסרונות גם יש שהם מאפשרים לצפות ולצרף עד 3 מכשירי אנדרואיד TV. גם בעניין הזה סלקום לוקחת. היא מאפשרת לצרף עד 5 מכשירי אנדרואיד TV.
3. לדעתי לא מומלץ בכלל.
4. לא הבנתי. כל סטרימר מגיע עם שלט משלו....
2. ב-Shield יש כניסת כבל רשת? ויש להם תמיכה בקודי?
3. אז מה אתה מציע? איך לראות בשידור חי של ליגת האלופות למשל? קודי לא יעזור?
4. כן אבל עם מעט כפתורים, אם אני קונה שלט עם יותר כפתורים כמו כפתור מקליט ועוד ושיוכל להתאים לסטרימר. יש?
-
TheDictator1
- חבר פעיל

@kfirsad
מעולה, אעבור אליהם. אז מה מציע? איזה דרך מומלץ לראות שידורי חי של ליגת האלופות למשל?
מעולה, אעבור אליהם. אז מה מציע? איזה דרך מומלץ לראות שידורי חי של ליגת האלופות למשל?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
היום התחברתי לסטינג. השידירים של עידן בלתי נסבלים אצלי מבחינת הקליטה, אז נמאס לי והתחברתי לניסיון.
האיכות של שידורי הטלוויזיה סבבה.
בסדרות לא יצא לי להתעמק, אבל אני רגיל להזרמה מהשרת של הפלקס למחשב, אז סביר להניח שאתאכזב מהאיכות המשודרת.
אני כרגע עם סטרימר שלהם, והאיכות תמונה בפלקס פחות טובה ממה שאני רגיל מהמחשב.
יש לי בדרך מי בוקס ואז אראה לגבי ההמשך מבחינת איכות התמונה מהפלקס.
האיכות של שידורי הטלוויזיה סבבה.
בסדרות לא יצא לי להתעמק, אבל אני רגיל להזרמה מהשרת של הפלקס למחשב, אז סביר להניח שאתאכזב מהאיכות המשודרת.
אני כרגע עם סטרימר שלהם, והאיכות תמונה בפלקס פחות טובה ממה שאני רגיל מהמחשב.
יש לי בדרך מי בוקס ואז אראה לגבי ההמשך מבחינת איכות התמונה מהפלקס.
·YHPeretz כתב:1. חוץ מהעניין שהם מאפשרים לצרף עד 5, במה הם יותר טובים מסטינג?......
2. ב-Shield יש כניסת כבל רשת? ויש להם תמיכה בקודי?
3. אז מה אתה מציע? איך לראות בשידור חי של ליגת האלופות למשל? קודי לא יעזור?
4. כן אבל עם מעט כפתורים, אם אני קונה שלט עם יותר כפתורים כמו כפתור מקליט ועוד ושיוכל להתאים לסטרימר. יש?...
1. בתכנים לפי דעתי.
2. כן וכן. בכל סטרימר אנדרואיד יש תמיכה בקודי.
3. להצטרף לשירות טלוויזיה.
4. לא. צריך לקנפג את הכפתורים שיעשו את הפעולות הללו ורק סטינג/פרטנר/סלקום יכולות לעשות זאת.
-
TheDictator1
- חבר פעיל

·באמת? מעניין כי לפי דעתי שתכנים של סטינג יותר עדיפה בגלל YES.Gershon99 כתב:·......
1. בתכנים לפי דעתי.
2. כן וכן. בכל סטרימר אנדרואיד יש תמיכה בקודי.
3. להצטרף לשירות טלוויזיה.
4. לא. צריך לקנפג את הכפתורים שיעשו את הפעולות הללו ורק סטינג/פרטנר/סלקום יכולות לעשות זאת....
ולגבי משחקי ליגת האלופות, מה זאת אומרת להצטרף לשירות טלוויזיה? לא הבנתי...
ולגבי שלט, אז נגיד שאני משתמש בשלט מקורי של Shiled - עדיין יכול להקליט, לעשות START OVER וכל מיני עם שלט מקורי?
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
·YHPeretz כתב:1. מה אתם אומרים על STING TV? מומלץ ביותר? האם יש חסרונות?
4. האם יש שלט מומלץ שיתאים לסטרימר שיש אפשרות להקליט וכל מיני בשלט?...
1. לדעתי זה שירות הסטרימיניג הכי טוב אמין ואיכותי שיש כיום, החיסרון הגדול (לדעתי) הוא החיסרון בדולבי אודיו(אין לי מושג באם זה קיים אצל המתחרים).
2. עובד עם Shiled שעונה לכל הדרישות שציינת ומרוצה מאד.
3. לא חובב ספור ולא יכול לחוות דעה על מנעד התכנים אבל אתמול צפיתי במשחק הראשון של המונדיאל ב 4K ונראה טוב.
4. אצלי עובד עם שלט של הרמוני וגם עם השלט המקורי עם 2 השלטים אפשר לעשות הכל.
חודש ראשון בחינם ללא כל התחיבות נסה ותראה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@Grappa
מסכים ומחזק
השירות הטוב ביותר נכון להיום !
העדר Dolby אכן מציק אבל (למרבה הצער) גם המתחרים אינם מציעים אותו.
עוד נקודת תורפה שהוזכרה למעלה בשרשור היא מגבלת 3 נגני ANDROID TV.
לבעלי ארבעה מסכי טלויזיה ויותר זו צפרדע קשה לבליעה ...
מסכים ומחזק
העדר Dolby אכן מציק אבל (למרבה הצער) גם המתחרים אינם מציעים אותו.
עוד נקודת תורפה שהוזכרה למעלה בשרשור היא מגבלת 3 נגני ANDROID TV.
לבעלי ארבעה מסכי טלויזיה ויותר זו צפרדע קשה לבליעה ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
TheDictator1
- חבר פעיל

@sigamore
·אם יש לי ארבעה מסכים אבל ארבעתם לא יהיו דלוקים ביחד במקביל, אחד מכבה והשני נדלק. זה אפשרי? או שזה נותן להירשם עד 3?
·אם יש לי ארבעה מסכים אבל ארבעתם לא יהיו דלוקים ביחד במקביל, אחד מכבה והשני נדלק. זה אפשרי? או שזה נותן להירשם עד 3?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אתה לא תצליח להפעיל את המנוי על יותר מ 3 מסכים
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
רק אצלי יש הבדל של שמיים וארץ במהירות התגובה של סלקום אל מול סטינג ?
אני משתמש ב MiBox עבור הסלקום וכל חווית המשתמש חלקה וממש מהירה, לעומת זאת בסטינג היא ממש מקרטעת עם המון תקיעות והכל מרגיש איטי.
לקחתי את הממיר של סטינג והדברים יותר טובים אבל עדיין מבחינת מהירות, שימוש וחוויה הסלקום עובד בצורה הרבה יותר נעימה.
לדעתי גם אופן הצגת התוכן בסלקום נוח יותר לשימוש. איכות התמונה בסטינג טובה בהרבה, זה נכון.
אני משתמש ב MiBox עבור הסלקום וכל חווית המשתמש חלקה וממש מהירה, לעומת זאת בסטינג היא ממש מקרטעת עם המון תקיעות והכל מרגיש איטי.
לקחתי את הממיר של סטינג והדברים יותר טובים אבל עדיין מבחינת מהירות, שימוש וחוויה הסלקום עובד בצורה הרבה יותר נעימה.
לדעתי גם אופן הצגת התוכן בסלקום נוח יותר לשימוש. איכות התמונה בסטינג טובה בהרבה, זה נכון.
שי
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אני מריץ סטינג על Nvidia Shield ועל Amazon Fire Stick — לא נתקלתי מעולם בבעיות מהירות עם הממשק.
חבר שמריץ סטינג על שיאומי אומר גם הוא שהכל נראה נורמלי לחלוטין.
שווה אולי לחכות לתגובות של חברים נוספים …
חבר שמריץ סטינג על שיאומי אומר גם הוא שהכל נראה נורמלי לחלוטין.
שווה אולי לחכות לתגובות של חברים נוספים …
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
טוב, סופסוף מצאתי את הזמן לחבר את הסטרימר של סטינג למגבר ולנסות לראות סרט באיכות גבוהה בפלקס דרך הסטרימר.
בלתי נסבל
:
תמונה לא משהו
אין שליטה בקצב רענון הטלוויזיה (כמו למשל דרך הפלקס במחשב)
הסאונד מקרטע (גם דרך ה SPDIF ישירות למגבר וגם דרך PASS THROUGH דרך הטלוויזיה למגבר).
חזרתי מייד למחשב.
אני מקווה שהמי בוקס שהזמנתי יפגין ביצועים אחרים.
מבחינת כל שאר הדברים שלא דורשים יותר מדי מאמץ מהחומרה (שידורי טלוויזיה, ספוטיפיי, מוזיקה בפלקס וכו') אין בעיה
בלתי נסבל
תמונה לא משהו
אין שליטה בקצב רענון הטלוויזיה (כמו למשל דרך הפלקס במחשב)
הסאונד מקרטע (גם דרך ה SPDIF ישירות למגבר וגם דרך PASS THROUGH דרך הטלוויזיה למגבר).
חזרתי מייד למחשב.
אני מקווה שהמי בוקס שהזמנתי יפגין ביצועים אחרים.
מבחינת כל שאר הדברים שלא דורשים יותר מדי מאמץ מהחומרה (שידורי טלוויזיה, ספוטיפיי, מוזיקה בפלקס וכו') אין בעיה
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אני עם סטינג כבר חודשיים ומרוצה עד השמיים
למעט העובדה שאין אפשרות הקפאה בשידור חי שזה חסר לי מאוד.
בשמוש 2 מיבוקס שיאומי
סטרי מר סטינג מקורי עם תמונה פנומנלית ואפשרות דפדוף והקשת מספרי ערוצים
דרך השלט שלהם/ממש כמו בממיר רגיל
בשמוש 2 מיבוקס שיאומי
דרך השלט שלהם/ממש כמו בממיר רגיל
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
פתרון אפשרי - לחכות 10 דקות מתחילת תוכנית ואז לבחור ב 'התחל מחדש' ואז אתה יכול לשלוט על השידורזורו44 כתב:אני עם סטינג כבר חודשיים ומרוצה עד השמיים
בשמוש 2 מיבוקס שיאומי
דרך השלט שלהם/ממש כמו בממיר רגיל...