עזרה ברכישת טלווזית LCD
שלום חברים,
אני משתמש חדש ולצערי לא מבין יותר מדי בענייני טכנולוגיה.
אשמח לעצתכם והכוונתכם בנוגע לרכישת טלוויזיה חדשה.
אני מתכוון לקנות טלוויזית LCD 32 אינץ'. התקציב שלי הוא כ10-12 אלף ש"ח. המרחק בין הקיר למקום הישיבה הוא כ2.5-2.8 מטרים.
ממה שבדקתי, הבנתי שלפיליפס יש דגמים טובים בסכום הזה. במיוחד שמעתי על:
Philips 32PF9531 . הדגם הזה הומלץ במעריב. עם זאת לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו, לפחות לא ראיתי און ליין.
Philips 32PF9966 - ראיתי שהדגם הזה הומלץ מאוד בZAP.
מה ההבדל בדגמים למיטב ידיעתכם ומה עדיף. האם עדיין משווקים את הדגם הראשון? האם ישנן אלטרנטיבות אחרות?
דרך אגב, באיזו חנות באיזור ת"א יש מבחר ראוי לשמו לדעתכם?
אשמח לעזרה,
טל
אני משתמש חדש ולצערי לא מבין יותר מדי בענייני טכנולוגיה.
אשמח לעצתכם והכוונתכם בנוגע לרכישת טלוויזיה חדשה.
אני מתכוון לקנות טלוויזית LCD 32 אינץ'. התקציב שלי הוא כ10-12 אלף ש"ח. המרחק בין הקיר למקום הישיבה הוא כ2.5-2.8 מטרים.
ממה שבדקתי, הבנתי שלפיליפס יש דגמים טובים בסכום הזה. במיוחד שמעתי על:
Philips 32PF9531 . הדגם הזה הומלץ במעריב. עם זאת לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו, לפחות לא ראיתי און ליין.
Philips 32PF9966 - ראיתי שהדגם הזה הומלץ מאוד בZAP.
מה ההבדל בדגמים למיטב ידיעתכם ומה עדיף. האם עדיין משווקים את הדגם הראשון? האם ישנן אלטרנטיבות אחרות?
דרך אגב, באיזו חנות באיזור ת"א יש מבחר ראוי לשמו לדעתכם?
אשמח לעזרה,
טל
עוד אחד שמשמיע קולות של ילד קטן spectcom
תגיד האם באמת ראית את המסך הנ"ל , כך סתם במקרה
או שאתה סתם קופץ בראש כשמזכירים LCD.
לך תראה ואז תגיב/
התחיל להיות פה כויין של אנשים שמשעיעם את כולם בזריקת סיסמאות לאוויר.
דבר ענייני.
דרך אגב דגם 9966 כבר דגם שאינו נמכר במקומו יצאו 9531 ו 9641
או שאתה סתם קופץ בראש כשמזכירים LCD.
לך תראה ואז תגיב/
התחיל להיות פה כויין של אנשים שמשעיעם את כולם בזריקת סיסמאות לאוויר.
דבר ענייני.
דרך אגב דגם 9966 כבר דגם שאינו נמכר במקומו יצאו 9531 ו 9641
מה יש לראות במסך שעולה בארה"ב כמו כוס קפה ועוגה?
LCD+מריחות+צבעים לא טבעיים+חכמולוגים= פיליפס
אני מכיר את מסכי ה LCD ויש לי מסך פלזמה שעולה כמו קונטיינר מלא של פיליפס 32
אין למסכים האלו (ברוב המקרים) תשובה לאיכות התמונה של פלזמה טובה.
אין למסכים האלו (ברוב המקרים) תשובה לאיכות התמונה של פלזמה טובה.
מממ, עכשיו אני מבולבל.
ממה שקראתי, הבנתי שLCD הן טובות מאוד ואין כל כך פלסמה בגדלים קטנים.
אז מה דעתכם? קראתי פה ביקורת מאוד חיובית על הPhilips 32PF9531.
מישהו יודע היכן היא נמכרת?
אז מה דעתכם? קראתי פה ביקורת מאוד חיובית על הPhilips 32PF9531.
מישהו יודע היכן היא נמכרת?
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני הייתי מעדיף את הקונטיינרspectcom כתב:מה יש לראות במסך שעולה בארה"ב כמו כוס קפה ועוגה?
אין למסכים האלו (ברוב המקרים) תשובה לאיכות התמונה של פלזמה טובה....
לפחות הייתי עושה קצת פרנסה מהצד....
אולי לא הייתי צריך לשאול...
הייתי בטוח שבגדלים האלה לLCD יש יתרון.
אילו פלסמות טובות יש כיום ל32 אינץ'?
אילו פלסמות טובות יש כיום ל32 אינץ'?
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
Re: אולי לא הייתי צריך לשאול...
לא , עזוב...taltal1 כתב:הייתי בטוח שבגדלים האלה לLCD יש יתרון.
אילו פלסמות טובות יש כיום ל32 אינץ'?...
אין פלזמות מומלצות בגודל הזה....
אם אתה נעול על הגודל הזה אזי לך רק על LCD....
פלזמות זה החל מ- 37/40 אינץ'.
יש פה פשוט אנשים שרק שומעים LCD ישר קופצים "פלזמה" !!!
בלי קשר לגודל , למה משמש המסך וכו'.
אתה פשוט צריך לדעת לסנן את התגובות ולהתיחס רק למה שטוב בשבילך...
והיו פה כמה תשובות כאלה...
בהצלחה
גדי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
spectcom,
תודה על התרומה שלך, אבל זה לא הסגנון של הפורום שלנו.
אם תמשיך בדרך זו, נאלץ להיפרד ממך.
תודה על התרומה שלך, אבל זה לא הסגנון של הפורום שלנו.
אם תמשיך בדרך זו, נאלץ להיפרד ממך.
taltal1 שלום,
רכשתי Philips 32PF9531 לפני כחודשיים. אני מאוד מרוצה מהקנייה, שנעשתה אחרי סקר מעמיק והתרשמות ממספר דגמים מובילים. לטעמי היא נותנת מענה לרוב הפלזמות בשוק. את הטלויזיה הזו תוכל לראות בטופ אודיו הרצליה וגם במספר חנויות של השקם.
אם היא שווה 10000 ש"ח או לא, זו כבר החלטה שלך. ההבדל בינה לטלויזיות שעולות 8500 ש"ח לא מאוד גדול, אבל קיים.
רכשתי Philips 32PF9531 לפני כחודשיים. אני מאוד מרוצה מהקנייה, שנעשתה אחרי סקר מעמיק והתרשמות ממספר דגמים מובילים. לטעמי היא נותנת מענה לרוב הפלזמות בשוק. את הטלויזיה הזו תוכל לראות בטופ אודיו הרצליה וגם במספר חנויות של השקם.
אם היא שווה 10000 ש"ח או לא, זו כבר החלטה שלך. ההבדל בינה לטלויזיות שעולות 8500 ש"ח לא מאוד גדול, אבל קיים.
אפשר לשאול מאיזו סיבה אתה לא מעוניין במסך גדול יותר? התקציב שלך מאפשר לקנות מסך HD איכותי בגודל 37\42 אינץ', וגודל מאד מעצים את חווית הצפיה, כאשר ממרחק 2.8 מטר 37 אינץ' הוא לא גדול מדי. פשוט אם אתה מעוניין רק ב32, ויש אפשרות לCRT איכותי, אולי כדאי לך לבדוק את האפשרות הזאת, כי תקבל תמונת שידורי טלוויזיה טובה בהרבה.
taltal1
אני מצטרף להמלצה של laad ,שנינו קנינו את המסך הזה באותו יום אחרי סקר והתייעצויות רבות,המסך הזה פשוט מדהים ואיכות צפייה נהדרת,למזלך התקציב שלך נושק למחיר שלה,
מפרט טכני איכותי זמן תגובה של 3MS , קונטרסט דינמי 1:7000 ,עוצמת הארה 550 טכונולוגיית PIXEL PLUS 2 וכו', ושוב למזלך הדגם הזה עבר משיווק בלעדי של טופ אודיו לאלקטרה סחר דהיינו החנויות של השקם/סנסור ונמכרת במחיר מינימלי 10,800 ש"ח ,אתמול במקרה הייתי ב-BIG BOX ושם היא נמכרת ב-12K .אני וlaad קנינו אותה קצת בפחות.
דרך הסטיראו של צביקה בחיפה-תפנה אליי בפרטי אם אתה מעוניין נוכל לסדר לך מחיר נמוך יותר מהמחיר הרשמי (במחיר שקנינו).ויש נטייה לאנשים באתר להלל פלזמות בהתלהבות יתרה אל תתרשם מזה ,איכות הצפייה בLCD בשידורי טלוויזיה בדגם הספציפי הזה מצויינת לך תראה את הדגם בעצמך ואז תחליט.
בהצלחה
אני מצטרף להמלצה של laad ,שנינו קנינו את המסך הזה באותו יום אחרי סקר והתייעצויות רבות,המסך הזה פשוט מדהים ואיכות צפייה נהדרת,למזלך התקציב שלך נושק למחיר שלה,
מפרט טכני איכותי זמן תגובה של 3MS , קונטרסט דינמי 1:7000 ,עוצמת הארה 550 טכונולוגיית PIXEL PLUS 2 וכו', ושוב למזלך הדגם הזה עבר משיווק בלעדי של טופ אודיו לאלקטרה סחר דהיינו החנויות של השקם/סנסור ונמכרת במחיר מינימלי 10,800 ש"ח ,אתמול במקרה הייתי ב-BIG BOX ושם היא נמכרת ב-12K .אני וlaad קנינו אותה קצת בפחות.
דרך הסטיראו של צביקה בחיפה-תפנה אליי בפרטי אם אתה מעוניין נוכל לסדר לך מחיר נמוך יותר מהמחיר הרשמי (במחיר שקנינו).ויש נטייה לאנשים באתר להלל פלזמות בהתלהבות יתרה אל תתרשם מזה ,איכות הצפייה בLCD בשידורי טלוויזיה בדגם הספציפי הזה מצויינת לך תראה את הדגם בעצמך ואז תחליט.
בהצלחה
תודה רבה!
לא האמנתי שאני אקבל כל כך הרבה תגובות. אני מאוד מודה לכולם. אני חייב לבדוק בעיניים איך נראה צג שטוח של 37 אינץ'. משום מה זה נשמע לי גדול מדי.
כרגע אני מכוון על.הPhilips 32PF9531 אני אבדוק אותה ואראה.
אני לא יודע אילו דגמים מומלצים יש ל37 אינץ'.
שוב, תודה רבה!
כרגע אני מכוון על.הPhilips 32PF9531 אני אבדוק אותה ואראה.
אני לא יודע אילו דגמים מומלצים יש ל37 אינץ'.
שוב, תודה רבה!
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
אם יש משהו שלמדתי אחרי עשרות מסכים שראיתי וניסיתי - אין דבר כזה "גדול מדי"
בהצלחה ומקווה שתמצא מסך שתהנה ממנו.
בהצלחה ומקווה שתמצא מסך שתהנה ממנו.
37 אינץ'
כן, היום ראיתי גודל של 32 אינץ' ובאמת יכול להיות שזה קצת קטן. יש משהו מומלץ בטווח מחירים של 10-12 אלף ש"ח בגודל הזה. (גם סכום נמוך יותר, כמובן יהיה טוב...)?
האם באמת נכון שבגודל הזה (37 אינץ') כבר שווה ללכת על פלסמה?
דרך אגב הייתי היום בחנות באלנבי בתל-אביב של טלוויזיות (אבי סופר) והוא דיבר עם נציג של אלקטרה שאמר לו שאין דגם של Philips32PF9531
נשמע מוזר, אני אבדוק גם בשקם אלקטריק.
שוב, תודה על העזרה,
טל
האם באמת נכון שבגודל הזה (37 אינץ') כבר שווה ללכת על פלסמה?
דרך אגב הייתי היום בחנות באלנבי בתל-אביב של טלוויזיות (אבי סופר) והוא דיבר עם נציג של אלקטרה שאמר לו שאין דגם של Philips32PF9531
נשמע מוזר, אני אבדוק גם בשקם אלקטריק.
שוב, תודה על העזרה,
טל
המרחק שלך זה כמעט 3 מטר אז אתה יכול גם לקבל גם 42 אינצ בלי בעיה אבל כל אחד זה טעם אחר בעניי טלויזיה גדולה יותר זה חווית צפיה כיפית יותר ברור שלא צריך להגזים אבל עדיין הכי כיף גדול
עכשיו אם אתה קונה טלויזיה 42 אינצ זה רק פלאזמה אבל תלוי גם במה תצפה במסך אם יתחבר אליו מחשב למשל
עכשיו אם אתה קונה טלויזיה 42 אינצ זה רק פלאזמה אבל תלוי גם במה תצפה במסך אם יתחבר אליו מחשב למשל