Samsung Galaxy A9 סיני
שלום,
מצאתי בסין מכשיר Galaxy A9 סיני והוא עובד בסדר גמור אבל יש איתו בעיה אחת.
אי אפשר להוסיף אליו חשבון גוגל, וזה כולל גם google photos, גיבוי אנשי קשר וחנות להוריד אפליקציות.
יש אפשרות לסדר את זה? ידוע לי כבר שבכשירים הסינים שירותי גוגל חסומים, אך האם יש דרך לעקוף את זה?
תודה.
מצאתי בסין מכשיר Galaxy A9 סיני והוא עובד בסדר גמור אבל יש איתו בעיה אחת.
אי אפשר להוסיף אליו חשבון גוגל, וזה כולל גם google photos, גיבוי אנשי קשר וחנות להוריד אפליקציות.
יש אפשרות לסדר את זה? ידוע לי כבר שבכשירים הסינים שירותי גוגל חסומים, אך האם יש דרך לעקוף את זה?
תודה.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
@Orshaul
·
אם זה לא מכשיר סיני מזויף או מכשיר מסובסד שנעול רק על שימוש בסין, אז אתה יכול להתקין עליו גרסת FIRMWARE שנועדה להפצה בישראל ולא כוללת רוגלות סיניות. במקרה השני, יש לך ברזל שהשימוש המיטבי בו יהיה כמשקולת לניירות שלא יעופו מהשולחן, אם נושבת רוח בחדר מהחלונות הפתוחים או מהתנועת האוויר מהמזגן.
·
אם זה לא מכשיר סיני מזויף או מכשיר מסובסד שנעול רק על שימוש בסין, אז אתה יכול להתקין עליו גרסת FIRMWARE שנועדה להפצה בישראל ולא כוללת רוגלות סיניות. במקרה השני, יש לך ברזל שהשימוש המיטבי בו יהיה כמשקולת לניירות שלא יעופו מהשולחן, אם נושבת רוח בחדר מהחלונות הפתוחים או מהתנועת האוויר מהמזגן.
·הוא לא מזוייף ב99 אחוז. יש לי מכשיר אייפון מזוייף וזה שמיים וארץ.sys_admin כתב:@Orshaul
·
אם זה לא מכשיר סיני מזויף או מכשיר מסובסד שנעול רק על שימוש בסין, אז אתה יכול להתקין עליו גרסת FIRMWARE שנועדה להפצה בישראל ולא כוללת רוגלות סיניות. במקרה השני, יש לך ברזל שהשימוש המיטבי בו יהיה כמשקולת לניירות שלא יעופו מהשולחן, אם נושבת רוח בחדר מהחלונות הפתוחים או מהתנועת האוויר מהמזגן....