מחפש מארז ל htpc
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תחפש מארז סולידי של מחשב. עומד או שוכב
יכנס הכל. ויהיה לך את חופש הפעולה הכי גדול
יכנס הכל. ויהיה לך את חופש הפעולה הכי גדול
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
היה לי את ה BACH , חיסרון אחד גדול מבחינתי במארז הוא שצריך לפרק דיי הרבה בכדי להתקין את הכוננים (לפתוח את המארז ואז לפתוח עוד 2 זרועות תומכות בתוך המארז...)Shed כתב:אתה יכול לרכוש את thermaltake (דגם bach או mozart) ללא שלט ו-VFD. העלות היא באיזור ה-500-600 שקלים.
היתרון: מארז יפה, אסטתי, שקט!!! מאוורר כמו שצריך....
מה גם , שאין בתוך המארז הכנה להתקנה מהירה , הכל ברגים...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בדוק את ה-Antec Fusion. אמנם עולה כיום בארץ כ-1100 שקל, אבל מעוצב יפה יותר מהמארזים של ThermalTake וכולל ספק חזק ושקט של 430 וואט וגם מאווררים שקטים ו-VFD (שים לב שהמארזים של TT לא כוללים ספק, כלומר תוסיף לעלות שלהם 100 עד 400 שקל, תלוי באיכות הספק שתקנה). המארז קיבל תשבוחות רבות באתרי Review. אני הזמנתי כזה לאחר חיפושים רבים של מארזים, תוך כמה ימים אהיה חכם יותר.
עריכה: אני עכשיו רואה שאתה צריך תמיכה בלוח אם ATX מלא, אז המארז הזה לא מתאים לך...
עריכה: אני עכשיו רואה שאתה צריך תמיכה בלוח אם ATX מלא, אז המארז הזה לא מתאים לך...
נצל"ש-
מה דעתכם/ידיעתכם על המארז הזה :
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... ts_id=5119
אני מעוניין להעביר אליו את קרבי המחשב הרגיל שלי שרועש לי מידי (האם יש מארזים טובים, שקטים, אמינים ממנו במחיר הזה +/-
)
תודה.
מה דעתכם/ידיעתכם על המארז הזה :
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... ts_id=5119
אני מעוניין להעביר אליו את קרבי המחשב הרגיל שלי שרועש לי מידי (האם יש מארזים טובים, שקטים, אמינים ממנו במחיר הזה +/-
תודה.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')פונה בשנית-
יש למי מכם ניסיון/ דעה לגבי המארזים של Thermaltake וכנ"ל לגבי הספקים שלהם.
(ראו בלינק למעלה).
מבחינתי עד עתה- מארז, זה מארז, זה סתם קופסא, אני רוצה לקפוץ מדרגת איכות ושקט, נתקלתי בחברה הזו שמוזכרת לא מעט בתחום הנ"ל ולכן אשמח לעוד דעות "מבית".
(ראו בלינק למעלה).
מבחינתי עד עתה- מארז, זה מארז, זה סתם קופסא, אני רוצה לקפוץ מדרגת איכות ושקט, נתקלתי בחברה הזו שמוזכרת לא מעט בתחום הנ"ל ולכן אשמח לעוד דעות "מבית".
javascript:emoticon('
')
')