היי יש לי שני רמקולים מדפיים morel solan v2 ומיני מגבר smsl sa 50 plus
מעוניין לשדרג את המגבר למשהו יותר איכותי ואני מתלבט בין
Sony str dh190
Yamaha rs202
מישהו מכיר את המגברים האלה ויכול לעזור ?
אשמח להמלצות !
...מאחר שקשה למצוא חנות שמוכרת מגבר מדגם שיצא בשנות ה-90, וייצורו הופסק לפני כ-10 שנים. לדעתי ההמלצה התייחסה אליו כמשומש. אם אתה רוצה חדש, אין ב-1,000 משהו טוב. לא בארץ בכל אופן.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
מצאתי עם הזמנה מחול את ה onkyo tx 8020 או את הyamaha s202
נראהלי אני יילך על onkyo אמורה להיות בעיה מבחינת המתח של הרסיבר ? איך אני בודק את זה בכל אופן ?
אני הזמנתי לבינתיים מיני מגבר של smsl מארצות הברית והוא עובד מצוין.. זה מסוכן
...
המיני מגברים מגיעים עם שנאי / ספק כח חיצוני, שכמעט תמיד מתוכנן לשימוש גלובלי ולפיכך עובד כאן ללא בעיה.
למגברים/רסיברים גדולים לעומת זאת יש שנאי פנימי, ובארה"ב ברוב רובן של החנויות נמכרות גירסאות שלהם עם תאימות מקומית בלבד (לשם).
.Anything can be done, but it's only done if it's done
@freerider
·
היי ,מצאתי במחסן רסיבר קולנוע ביתי ישן ,חיברתי אותו והוא עובד מצוין והסאונד מעולה ! הדגם נקרא danon avr 1910
מגבר סטריאו טוב כמו ה onkyo 1910 נראה לך יתעלה עליו ?
השימושים שלי הם רק סטריאו ..
@Guyagil
·ה-Denon avr-1910 היה מכשיר לא רע בכלל בזמנו, אני בספק(ואף אסתכן ואומר שלדעתי ה-Denon טוב יותר) אם ה-Onkyo שציינת יתעלה עליו מבחינת איכות צליל.
מעבר לזאת ה-Denon מתוכנן לעבוד עם כמה ערוצי הגברה במקביל מה שאומר ספק כח ״בריא״ יותר בהשוואה ל-Onkyo.