LG 65: מי עוזר?
היי,
מעוניין לרכוש 65'' LG עד 6,000 ש"ח.
מבין הבאות- מי הכי מומלצת?
65SK7900Y
65SJ800Y (יש עליה המלצות, אבל גם ביקורת אחת נוראית: https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=951565)
65UH651Y
65UH617Y
60UJ752Y
65UJ670Y
אני חייב לציין שכבר הבנתי שהדגם החדיש ביותר הוא לא בהכרח המומלץ היות וזה תלוי גם ב High end/ Low end של אותה השנה. האם הן כולן "בינוניות" באותה המידה? או שיש פה אחת שבולטת מהשאר מבחינת חדות התמונה?
תודה רבה לעונים!
מעוניין לרכוש 65'' LG עד 6,000 ש"ח.
מבין הבאות- מי הכי מומלצת?
65SK7900Y
65SJ800Y (יש עליה המלצות, אבל גם ביקורת אחת נוראית: https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=951565)
65UH651Y
65UH617Y
60UJ752Y
65UJ670Y
אני חייב לציין שכבר הבנתי שהדגם החדיש ביותר הוא לא בהכרח המומלץ היות וזה תלוי גם ב High end/ Low end של אותה השנה. האם הן כולן "בינוניות" באותה המידה? או שיש פה אחת שבולטת מהשאר מבחינת חדות התמונה?
תודה רבה לעונים!
וואלה. האמת, נתתי עדיפות ל LG כי יש לי נסיון טוב איתם.
גם ה 3 שנים אחריות והשירות של ח.י מרגיעים יותר מהשנה אחריות והשירות הידוע לשמצה של סמליין.
אבל בכל זאת, נראה לי שאיכות התמונה כאן תכריע... די בעסה להוציא 6000 ולהתאכזב.
תודה.
גם ה 3 שנים אחריות והשירות של ח.י מרגיעים יותר מהשנה אחריות והשירות הידוע לשמצה של סמליין.
אבל בכל זאת, נראה לי שאיכות התמונה כאן תכריע... די בעסה להוציא 6000 ולהתאכזב.
תודה.
@DrorSt
אם זה היה ככה הייתי בטוח נותן שירות טוב יותר....
ובנימה רצינית: ה-SJ950 טובה מה-SJ950 בכמעט כל פרמטר למעט איכות התמונה (מערכת הפעלה - עניין אולי של העדפה, סאונד, מבנה). אבל איכות התמונה כל כך עדיף ב-MU9000 שזה מכריע די בקלות לטובת הסמסונג.
אם זה היה ככה הייתי בטוח נותן שירות טוב יותר....
ובנימה רצינית: ה-SJ950 טובה מה-SJ950 בכמעט כל פרמטר למעט איכות התמונה (מערכת הפעלה - עניין אולי של העדפה, סאונד, מבנה). אבל איכות התמונה כל כך עדיף ב-MU9000 שזה מכריע די בקלות לטובת הסמסונג.
אני קניתי SJ950 בקצת יותר מ 6500
השוותי היום ל MU9000 והבחירה בינהם היא ממש העדפה אישית. אני אוהב יותר את ה SJ950.
השוותי היום ל MU9000 והבחירה בינהם היא ממש העדפה אישית. אני אוהב יותר את ה SJ950.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@DrorSt
·
לא הייתי קורה לזה ביקורת. נראה שהבעיה שיש לו זה עם הממיר\איכות השידורים ופחות עם הטלוויזיה.
·
לא הייתי קורה לזה ביקורת. נראה שהבעיה שיש לו זה עם הממיר\איכות השידורים ופחות עם הטלוויזיה.
@TheCoolest
·
גם דרך יס עושה רושם שהמצב לא להיט:
"
itzikrh
·התחדשתי אתמול במסך 65MU9000 מחובר לממיר יס אולטרא
חוויית ספורט נוראית, ממש כאב עיניים
חוץ משינוי רזולוציה חזרה ל 1080 וכיבוי auto-motion יש עוד הגדרות שיכולות לשפר את המצב?
אפשר לינק להגדרות מומלצות ב- rtings?
מעבר לזה לא ניתן להקרין תכני 4K, מתכנן להחליף כבלי HDMI מיר-רסיבר-מסך עפ"י המלצת יס
"
אני ממש מבולבל ולא רוצה להתבאס על 6500 ש"ח
יש המלצה של דגם אחר של 65'' סמסונג/LG עד 6500?
·
גם דרך יס עושה רושם שהמצב לא להיט:
"
itzikrh
·התחדשתי אתמול במסך 65MU9000 מחובר לממיר יס אולטרא
חוויית ספורט נוראית, ממש כאב עיניים
חוץ משינוי רזולוציה חזרה ל 1080 וכיבוי auto-motion יש עוד הגדרות שיכולות לשפר את המצב?
אפשר לינק להגדרות מומלצות ב- rtings?
מעבר לזה לא ניתן להקרין תכני 4K, מתכנן להחליף כבלי HDMI מיר-רסיבר-מסך עפ"י המלצת יס
"
אני ממש מבולבל ולא רוצה להתבאס על 6500 ש"ח
יש המלצה של דגם אחר של 65'' סמסונג/LG עד 6500?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא משהו שיותר טוב מה-MU9000.
@TheCoolest
·
יאללה, קניתי אותה. ינעל העולם.
6400 ש"ח.
צפיתי בה בחנות וראיתי שהשידור של יס בסדר גמור וה"מריחה" של הכדור לא כזו נוראית.
בסה"כ- איכות התמונה שלה נראיתה יותר טוב מרוב המסכים שם.
נקווה לטוב ונקווה שהבעיה היא בנותני השירות. אולי ספקי התוכן האינטרנטיים (פרטנר/סלקום) יעשו עבודה יותר טובה.
תודה לכל העוזרים!
·
יאללה, קניתי אותה. ינעל העולם.
6400 ש"ח.
צפיתי בה בחנות וראיתי שהשידור של יס בסדר גמור וה"מריחה" של הכדור לא כזו נוראית.
בסה"כ- איכות התמונה שלה נראיתה יותר טוב מרוב המסכים שם.
נקווה לטוב ונקווה שהבעיה היא בנותני השירות. אולי ספקי התוכן האינטרנטיים (פרטנר/סלקום) יעשו עבודה יותר טובה.
תודה לכל העוזרים!