תשתית הוט במקרה של הפסקת חשמל אזורית

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
hamoomin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

במידה ואני מגבה את ההוטבוקס באמצעות אלפסק מה קורה לתשתית הוט בהפסקת חשמל אזורית?

האם אוכל לגלוש באינטרנט/לדבר בטלפון?

ניסיתי להתקשר לתמיכה של הוט וכמה שזה הזוי היא חזרה כמו תקליט על כך שהם לא תומכים באלפסק ושאין חשמל אצלי בבית ההוטבוקס יהיה כבוי ולכן לא אוכל לגלוש. הסברתי 5 פעמים שההוטבוקס כן יעבוד, השאלה אם הוא יקבל אות בכבל RF הקואקסיאלי, הנציגה לא הבינה על מה אני מדבר...

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4313
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

שליחה #2 

בתקופה שהייה מדובר על חברות כבלים רבות נפרדות בישראל, היה קיים מערך תקין של אל פסקים שנועדו לגבות את ציוד רשת כבלים אקטיבי. אבל אחרי פירוק של חברות כבלים אלו ואחרי המסירה של הרשתות שלהן לשירות של הוט, מערך זה של אל פסקים ברשת הוט לא מתוחזק יותר ולא ניתן לדעת, אם באזור שלך המערך זה קיים כלל, אם הוא מתפקד, תקין ומתאי בפעם האחרונה התבצע תחזוקה שלו, הוחלפו המצברים במערכות אלו ואם הבקרים כלל פעילים באזור שלך. את השאלות אלו ניתן לדעת במקרה הצורך רק מול אגף של תשתיות טכנולוגיות או הנדסה של הוט. מן הסתם שאם אתה לא לקוח אסטרטגי ארגוני ואין לך קשר ישיר מול הגורמים אלו בהוט לא תהיה לך שום דרך לברר את הנושא זה.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #3 

בפעם האחרונה שהייתי מנוי להוט, הפסקת חשמל באיזור שלא כללה את הבניין שגרתי בו, גרמה לנפילה בשירות של הוט עד שהחשמל הוחזר.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4940
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 691 פעמים

שליחה #4 

@hamoomin
כמה זמן האל פסק שלך אמור להחזיק אותך "באויר" ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

hamoomin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #5 

@sigamore
·
זה לא אלפסק רגיל שממיר 220V ל-12V וחזרה.

האלפסק שלי בניתי אותו לבד על ידי מעגלים שבעצם הוא טוען מצבר עופרת של 12V ואז מייצב מתח לכל הציוד 12V בארון תקשורת: מודם, ראוטר וכו. כמובן יש לו הגנות מתח נמוך, פיוז וכו.

כלומר מבחינת זמן נניח עבור מצבר 12V של 9amh אפשר להפעיל ראוטר של הוט במשך 24-30 שעות.

Paradoxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #6 

מהניסיון שלי עם הוט בזמן הפסקת חשמל אין תשתית, ולציוד שלהם בד"כ לקח כמה דקות לעלות אחרי שחזר החשמל

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”