סלקום TV - איכות תמונה כמו מימי מלחמת העולם השנייה
-
zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
סלקום TV על סטרימרים של שיאומי. רואים טוב, אך לאחר 20 שניות התמונה הופכת לגרועה כל כך עד שלא ניתן לקרוא כתוביות אפילו. כשמעבירים ערוץ התמונה שוב טובה ולאחר 20 שניות היא הופכת שוב לגרועה.
זה קורה בשתי טלוויזיות בלבד. בחדר שלי הכל בסדר בינתיים.
מה עושים?
מה עושים?
·זה צריך להיות הפוך... יש מצב שמחובר באלחוט עם איכות גרועה ?zahipan2 כתב:סלקום TV על סטרימרים של שיאומי. רואים טוב, אך לאחר 20 שניות התמונה הופכת לגרועה כל כך עד שלא ניתן לקרוא כתוביות אפילו. כשמעבירים ערוץ התמונה שוב טובה ולאחר 20 שניות היא הופכת שוב לגרועה.
מה עושים?...
-
zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
הסטרימרים מחוברים בצורה אלחוטית, אבל בבדיקות מהירות הסטרימרים מקבלים 25-30 מגה.Mad-Dog כתב:·זה צריך להיות הפוך... יש מצב שמחובר באלחוט עם איכות גרועה ?.........
נטפליקס עובד מצוין, ואם לוחצים בסלקום על כפתור "לצפייה מההתחלה" התופעה נעלמת.
סיכוי גבוה שזה בגלל שאתה מחובר באלחוטי.
גם בפרטנר TV חוויתי חווה דומה. בדיקת מהירות הראתה 25-30מגה, אבל האיכות ירדה והיו תקיעות בשידור, חיבור בקווי פתר את הבעיה לחלוטין.
גם בפרטנר TV חוויתי חווה דומה. בדיקת מהירות הראתה 25-30מגה, אבל האיכות ירדה והיו תקיעות בשידור, חיבור בקווי פתר את הבעיה לחלוטין.
התחיל לקרות לי גם בשבוע האחרון בערב.
כפי שאתה מתאר, גם אצלי זה הגיע לאיכות מזעזעת שלא הצלחתי לקרוא את הכתוביות או כל כיתוב שהיה בערוץ באותו רגע.
כשזה קרה בדקתי את מהירות האינטרנט בבית באותו רגע (speed test) דרך האייפון (אינטרנט אלחוטי) וקיבלתי תוצאות מוזרות של 8מגה.
בדקתי שוב אחרי דקה והמהירות חזרה להיות גבוהה ואחרי כמה שניות השידור בסלקום חזר להיות רגיל.
לא ערכתי השוואה באינטרנט הקווי לעומת האלחוטי, אבל אני תמיד מקבל בספידטסט באייפון את המהירות המקסימלית.
אני מחובר דרך בזק+בזק בינלאומי 40 מגה - אולי זה קשור?
כפי שאתה מתאר, גם אצלי זה הגיע לאיכות מזעזעת שלא הצלחתי לקרוא את הכתוביות או כל כיתוב שהיה בערוץ באותו רגע.
כשזה קרה בדקתי את מהירות האינטרנט בבית באותו רגע (speed test) דרך האייפון (אינטרנט אלחוטי) וקיבלתי תוצאות מוזרות של 8מגה.
בדקתי שוב אחרי דקה והמהירות חזרה להיות גבוהה ואחרי כמה שניות השידור בסלקום חזר להיות רגיל.
לא ערכתי השוואה באינטרנט הקווי לעומת האלחוטי, אבל אני תמיד מקבל בספידטסט באייפון את המהירות המקסימלית.
אני מחובר דרך בזק+בזק בינלאומי 40 מגה - אולי זה קשור?
אם לומר את האמת, כל הנושא של אלחוטי לעומת חוטי זה קצת בולשיט, ואסביר.
אם הציוד שלך הוא טוב (לדוגמא, אני עובד עם ראוטר+מודם VR600 ועם סטרימרים של PartnerTV, xiaomi mi box ועם nvidia sheild) אין סיבה שלא תנצל את כל הרוחב פס שמגיע לך.
מה גם, שתדר 5GHZ פחות עמוס, יותר מהיר ויותר רחוק מבחינת הקליטה.
* לא לסקול אותי עדיין, ברור שחיבור קווי הוא עדיף תמיד אבל בחיאת, עם הציוד הנכון והמתאים אין שום בעיה.
בנוגע לאיכות שיורדת,
זה הבאפר שלא מספיק "להוריד" את ההמשך, ולכן בכדי להשאר בלייב הוא מוריד באיכות.
אני בטוח גם שאתה לא מנצל את כל רוחב הפס (40 מגה) ותקבל בערך 3/4 מזה.
וכן, מינימום 40 זה הנדרש.. מומלץ מאוד להגדיל באם ניתן.
אם לומר את האמת, האיכות HD של סלקום מעט מאחור לעומת Partner/Sting, וההבדל נראה בעין.
אני עם שלושתם, לכל אחד היתרונות והחסרונות.
פתרונות אפשריים:
* הגדלה ל-100 מגה במידה ויש תמיכה בבניין.
* רכישת מודם+ראוטר טובים יותר (או ראוטר ושימוש במודם של בזק).
* חיבור קווי עם מתאם רשת (תוודא שהוא מגיע ל-100, אצלי למשל הוא מגיע ל54 אם איני טועה ולכן לא משתמש בו בשיומי)
* דיליי יזום - לתת לתכנית לרוץ כ-30 שניות, לעשות startover ואז לרוץ עד לשידור החי.. ראיתי באחת התגובות שזה הפתרון שהרבה משתמשים בו וגם מוריד את הדיליי המוזר.
אם הציוד שלך הוא טוב (לדוגמא, אני עובד עם ראוטר+מודם VR600 ועם סטרימרים של PartnerTV, xiaomi mi box ועם nvidia sheild) אין סיבה שלא תנצל את כל הרוחב פס שמגיע לך.
מה גם, שתדר 5GHZ פחות עמוס, יותר מהיר ויותר רחוק מבחינת הקליטה.
* לא לסקול אותי עדיין, ברור שחיבור קווי הוא עדיף תמיד אבל בחיאת, עם הציוד הנכון והמתאים אין שום בעיה.
בנוגע לאיכות שיורדת,
זה הבאפר שלא מספיק "להוריד" את ההמשך, ולכן בכדי להשאר בלייב הוא מוריד באיכות.
אני בטוח גם שאתה לא מנצל את כל רוחב הפס (40 מגה) ותקבל בערך 3/4 מזה.
וכן, מינימום 40 זה הנדרש.. מומלץ מאוד להגדיל באם ניתן.
אם לומר את האמת, האיכות HD של סלקום מעט מאחור לעומת Partner/Sting, וההבדל נראה בעין.
אני עם שלושתם, לכל אחד היתרונות והחסרונות.
פתרונות אפשריים:
* הגדלה ל-100 מגה במידה ויש תמיכה בבניין.
* רכישת מודם+ראוטר טובים יותר (או ראוטר ושימוש במודם של בזק).
* חיבור קווי עם מתאם רשת (תוודא שהוא מגיע ל-100, אצלי למשל הוא מגיע ל54 אם איני טועה ולכן לא משתמש בו בשיומי)
* דיליי יזום - לתת לתכנית לרוץ כ-30 שניות, לעשות startover ואז לרוץ עד לשידור החי.. ראיתי באחת התגובות שזה הפתרון שהרבה משתמשים בו וגם מוריד את הדיליי המוזר.
@Joha132
יש לי אינרטנט פרטנר בקצב 100מגה עם מודם/ראוטר בשכירות קולט במהירות של 40מגה אלחוטי במכשירים שונים.
אין לי סטרימר/ממיר לטלביזיה אחת ישנה LCD FHD.
חשוב לי ערוצים ותוכן לילדים גיל שנה וחצי וערוצי עידן פלוס חשוב לי שיהיה תוכן עשיר ואיכות שידור טובה.
מה הייתה ממליץ מבין השלושה שיש לך?
יש לי אינרטנט פרטנר בקצב 100מגה עם מודם/ראוטר בשכירות קולט במהירות של 40מגה אלחוטי במכשירים שונים.
חשוב לי ערוצים ותוכן לילדים גיל שנה וחצי וערוצי עידן פלוס חשוב לי שיהיה תוכן עשיר ואיכות שידור טובה.
מה הייתה ממליץ מבין השלושה שיש לך?
זה כבר תלוי בך אינדיבידואלית.חייםHaim כתב:@Joha132
מה הייתה ממליץ מבין השלושה שיש לך?...
לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו.
איכות: Partner/Sting שניהם עם איכות מעולה בשידורים חיים, ואילו סלקום לא.. ההבדל ניכר בהשוואה. ב-VOD או startover כולם באיכות טובה.
תוכן: סלקום/סטינג, כאשר לפרטנר יש חצי שנה הטבה לנטפליקס ששם יש תוכן עצום גם למבוגרים וגם לילדים.
עלות: הכל תלוי בך, ובקומבינות שתעשה (ז"א באנדל, רכישה עצמאית, מיקס כמו שאני עשיתי וכו').
* הערוצים נלקחו מהאתרים של החברות, אני לא בבית לצורך בדיקה.
* זו דעתי האישית, ומבדיקה שלי אישית.
* לגבי מחירים ו/או הטבות כדי רק לבדוק באמת שהדברים לא שונו.
PartnerTV:
האמת, שאם אתה מבסוט מהאינטרנט של פרטנר (שהמון מתלוננים) כדאי לך לעבור לבאנדל שלהם (129 לדעתי להכל כולל הטבת נטפליקס לחצי שנה).
ממיר ראשון חינם.
חצי שנה אתה מקבל נטפליקס. (69 ש"ח לכל הערוצים רק טלויזיה)
איכות תמונה מעולה, גם בשידורים החיים וגם בstartover / catchup / vod
חסרון עצום - אחרי חצי שנה ההטבה מתחילה לעלות לך (39.90), ואין להם כמעט בכלל VOD (הוא ממש עלוב).
עוד חסרון - אתה משועבד לממיר שלהם ואין לך אפשרות לרכוש עצמאית (לדוגמא xiaomi mi box שעולה באזור ה-200 ש"ח).
StingTV:ZOOM, ערוץ הילדים, A+, לוגי, ערוץ הכוכבים, ג'וניור, בייבי...
יש אפשרות לרכוש את StingTV חבילת ילדים בלבד שמבחינת תוכן ו-VOD הם אלופים (ותקבל גם את כל ערוצי עידן+).
איכות התמונה מעולה גם בשידורים חיים וגם ב-VOD.
עובד עם סטרימר AndroidTV גם.
חבילה זולה 39 ש"ח, כולל חודש ראשון חינם (רצוי להזמין ולנסות)
הערה: שינו את המודל של הסטרימר שלהם, פעם זה היה לרכוש ועכשיו זה להשכיר אין לי מושג.
יש אפשרות לחבילה מלאה ב-99
CellcomTV:בייבי, הופ, ניק ג'וניור, ערוץ הכוכבים, ZOOM, KidZ, ניקולודיאון, WIZ, ג'וניור, Teennick...
99 ש"ח לכל הערוצים, עובד עם סטרימר AndroidTV גם,
תוכן VOD גדול (גם למבוגרים סרטים סדרות)
איכות שידורים חיים לא הכי טובה, אך עדיין HD. מעדיף תמיד sting/partner.. אם עושים starover או VOD האיכות טובה מאוד.
דיסני, דיסני ג'וניור, ערוץ הילדים, לוגי, בייבי, JimJam...