מחפש המלצה על Sony STRDN1080. לעומת Denon AVR-X3400H
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
בדגם הנ"ל של דנון יש audyssey 32 שזה הכיול הכי מתקדם שאודיסי מציעה כיום (למעט pro אבל זה לא כלול ברסיברים)
הסוני עם כיול שונה אבל גם קיבל ביקורות טובות, לדעתי גם כאן באתר יש לו ממליצים.
המשתמש הרגיל לא יתאכזב משניהם, זה בטוח.
המשתמש הרגיל לא יתאכזב משניהם, זה בטוח.
אודיסי לא כוללים כבר את גרסת ה-Pro כמובנית ברסיברים, כל הרסיברים מסדרת X של דנון מדגם 3400H ומעלה מקבלים את MultEQ XT32 כאשר השדרוג לפרו ניתן בעזרת קניית האפלקציה ב-$20, כן, גם ב-X8500H.mulder כתב:בדגם הנ"ל של דנון יש audyssey 32 שזה הכיול הכי מתקדם שאודיסי מציעה כיום (למעט pro אבל זה לא כלול ברסיברים)
המשתמש הרגיל לא יתאכזב משניהם, זה בטוח....
הנה תמונות החיבורים של שני המכשירים. זה נראה לך מכשירים ברמה דומה ? איך לדעתך הבפנים נראה בשני המכשירים ?
הם מיועדים לשווקים שונים בכלל. צר לי, אבל הסוני low end
[imgbig]https://www.idealav.co.uk/wp-content/up ... 0-rear.jpg[/imgbig]

הם מיועדים לשווקים שונים בכלל. צר לי, אבל הסוני low end
[imgbig]https://www.idealav.co.uk/wp-content/up ... 0-rear.jpg[/imgbig]

אם הבנתי נכון אז SONY היה אמור להתחרות ב denon-2400 למרות שהוא טיפה יקר ממנו ויוצא ש denon-3400 טיפה יותר יקר מה SONY וממש בטיפה על הנייר יותר ממנו.
אז מבחינתי לקנות את SONY היה לקנות משהו יותר טוב מה denon-2400 בלי שום קשר ל 3400
אני גם נותן יותר אמון ב SONY
אני אשכרה לא חושב שאפשר לנצל את ה 100% מהרסיברים האלו גם אם מנסים ממש חזק
אז מבחינתי לקנות את SONY היה לקנות משהו יותר טוב מה denon-2400 בלי שום קשר ל 3400
אני גם נותן יותר אמון ב SONY
אני אשכרה לא חושב שאפשר לנצל את ה 100% מהרסיברים האלו גם אם מנסים ממש חזק
בואו נעשה סדר בדברים, קודם כל ה-3400H הוא לא 2 רמות מעל הסוני, הוא אולי רמה אחת מעל, המתחרה הישיר של הסוני הוא ה-2400H מבחינת קטגוריית מחיר.
בין הסוני לבין ה-3400H, ההבדל העיקרי מתבטא במערכת הכיול הטובה פי כמה יותר של הדנון, Audyssey MultEQ XT32 כמובן, ועוד הבדל משמעותי הוא Pre Outs בדנון להגברה חיצונית שלא קיים בסוני.
מבחינת פיצ'רים ותמיכה בפורמטים, שניהם נותנים למשתמש את אותם הדברים בעיקר, לשניהם יש ממשק משתמש טוב, אין ספק שהדנון מבחינת חיבורים ומערכת כיול לוקח בהליכה, אבל המון אנשים משבחים את הסאונד של הסוני, ולא סתם.
בשורה התחתונה הדנון הוא מכשיר עם יותר אופק עתידי ואפשרויות התאמה אישית (מערכת כיול, Pre Outs) מאשר הסוני, שהוא פתרון בסיסי מבחינת ממשק וחיבורים.
הצרכן צריך להחליט מה יותר חשוב ומתאים לו.
בין הסוני לבין ה-3400H, ההבדל העיקרי מתבטא במערכת הכיול הטובה פי כמה יותר של הדנון, Audyssey MultEQ XT32 כמובן, ועוד הבדל משמעותי הוא Pre Outs בדנון להגברה חיצונית שלא קיים בסוני.
מבחינת פיצ'רים ותמיכה בפורמטים, שניהם נותנים למשתמש את אותם הדברים בעיקר, לשניהם יש ממשק משתמש טוב, אין ספק שהדנון מבחינת חיבורים ומערכת כיול לוקח בהליכה, אבל המון אנשים משבחים את הסאונד של הסוני, ולא סתם.
בשורה התחתונה הדנון הוא מכשיר עם יותר אופק עתידי ואפשרויות התאמה אישית (מערכת כיול, Pre Outs) מאשר הסוני, שהוא פתרון בסיסי מבחינת ממשק וחיבורים.
הצרכן צריך להחליט מה יותר חשוב ומתאים לו.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7399
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אין פה מה ליישב ואין בטח ויכוח . כמו שצח כתב אבל בקצרה אם אתה רוצה השוואה אבל כתוב באנגלית כנס לסאונד אנד ויז׳ן תראה גם את הדנון וגם את הסוני לאחר בדיקות וכמה כוכבים אדום קיבלו כול אחד . רמז קטן ממני ...... הדנון חזק מאוד .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
תודה על ההדרכה איך לחפש ביקורת באינטרנט, באמת לא ידעתי איך עד עכשיועופרפולק כתב:אין פה מה ליישב ואין בטח ויכוח . כמו שצח כתב אבל בקצרה אם אתה רוצה השוואה אבל כתוב באנגלית כנס לסאונד אנד ויז׳ן תראה גם את הדנון וגם את הסוני לאחר בדיקות וכמה כוכבים אדום קיבלו כול אחד . רמז קטן ממני ...... הדנון חזק מאוד ....
מתוך what hifi
As an example, we put the X3400H side-by-side with the Sony STR-DN1080, our 2017 Product of the Year, and run through a number of our favourite test discs.
The Sony is stunningly agile, insightful and, in terms of overall dynamics, reveals marginally more emotion in each performance. But it lacks the power, the drive and the warmly convincing balance offered by the Denon’s low-end that, for many, will render the latter more listenable over prolonged periods.
...
...