מחפש לקנות רמקולים למחשב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
fairyscorp פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום רב לכולם :)

לפני כחודש קניתי מסך HD למחשב ויוצא לי לא מעט לראות תכנים ב HD עם סאונד AC3 או DD5.1, כרגע יש לי רמקולים יחסית פשוטים 2.1 שעד היום נהגתי לשמוע בהם מוזיקה בעיקר וגם לצפיה בסרטי DIVX.
אני מעוניין לשדרג את המצב הקיים, ולקנות רמקולים חדשים למחשב, ככה שתהיה לי אופציה להנות מסראונד וגם להמשיך להנות ממוזיקה באיכות גבוהה (בעיקר מדיסקים).
אני מודע לכך שרמקולים שמיועדים לסראונד בעיקר מכוונים לסרטים ומשחקים אבל ידוע לי שיש דגמים ספציפיים שמתאימים גם למוזיקה והאיכות שלהם לא יורדת מרמקולים 2.1,
כמובן ששמעתי לא מעט סטים של רמקולים 5.1 או 7.1 ולא ממש נהנתי מהאיכות כמו ש 2.1 מספקים בד"כ...
גם ידוע שיש מבחר מאוד מצומצם של חברות שמספקות סאונד איכותי למחשב, אולי יש משהו פחות מוכר שאפשר להמליץ עליו

אני פונה לכל האנשים שמבינים פה בסאונד ומשתמשים ברמקולים במחשב גם למוזיקה וגם לסרטים (פחות בתחום המשחקים) ויכולים להמליץ על דגמים ספציפיים שאני אוכל לבדוק ולשמוע.

אגב, קיבלתי המלצה (וגם אחרי בדיקה ברשת) הבנתי שרמקולים דגיטלים של Creative מדגם Inspire 5700 הם מצויינים למצב שתארתי, אם יש למישהו אפשרות לאמת את זה אני אשמח :)

תודה מראש

kik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

Z5500וLogitech
יותר טובים מקריאיטיב
2000 שח בערך

לינק למצגת

http://content.webcollage.net/dell/prod ... 70115-0403

fairyscorp פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
קיבל תודות: 1 פעם

איך לדעתכם

שליחה #3 

Creative inspire 5700? שווה 1900 ש"ח? או שיש מצב לדגם אחר טוב יותר?

haimon11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

יש לי את ה - logitech Z5500.
אחלה רמקולים. בייחוד לסרטים. יש להם עוצמה אדירה (כיף בסרטי פעולה).
לגבי מוזיקה - אל תצפה לגדולות ונצורות.
בכל מקרה, אני מתכוון לחבר את ה - HTPC שלי לרסיבר ולרמקולים "אמיתיים".
הלוגיטק בארץ יקרים. עלו לי בארה"ב 220$.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”