עיבוד תמונה ב C7 55
שלום לכולם,
מתכוון לרכוש השבוע 55 lg c7, אך עדיין מתלבט מעט בינה לבין הסוני a8f.
הבנתי שלסוני יש מעבד תמונה יותר טוב, אך רציתי לדעת עד כמה ההבדל הוא גדול
כי מבחינת מחיר ההפרש ביניהן הוא 3000 ש״ח ולכן יש לי מס׳ שאלות:
1) האם הסוני מתעלה על הlg ברמה שעדיף לחכות לירידת מחיר בסוני?
2) באילו תכנים ההבדלים בין המעבדים באים לידי ביטוי?
3) צופה בעיקר בספורט hd ובערוצי הממיר הבסיסיים (12-14), האם ארגיש בהבדל משמעותית?
מי שיש לו c7, איך התמונה בערוצים שציינתי ובשידורי כדורגל hd כמו בערוץ 555 בהוט למשל?
תודה מראש לעונים ולעוזרים, פורום נהדר אני חייב לציין.
מתכוון לרכוש השבוע 55 lg c7, אך עדיין מתלבט מעט בינה לבין הסוני a8f.
הבנתי שלסוני יש מעבד תמונה יותר טוב, אך רציתי לדעת עד כמה ההבדל הוא גדול
כי מבחינת מחיר ההפרש ביניהן הוא 3000 ש״ח ולכן יש לי מס׳ שאלות:
1) האם הסוני מתעלה על הlg ברמה שעדיף לחכות לירידת מחיר בסוני?
2) באילו תכנים ההבדלים בין המעבדים באים לידי ביטוי?
3) צופה בעיקר בספורט hd ובערוצי הממיר הבסיסיים (12-14), האם ארגיש בהבדל משמעותית?
מי שיש לו c7, איך התמונה בערוצים שציינתי ובשידורי כדורגל hd כמו בערוץ 555 בהוט למשל?
תודה מראש לעונים ולעוזרים, פורום נהדר אני חייב לציין.
@omric3
·
מעבד התמונה ב LG כך כך גרוע, שעדיף להשאיר אותו כבוי כל הזמן. לשידורי ספורט ללא ספק עדיף הסוני, עם מעבד החלקה מאד מתקדם ואפקטיבי. הסוני יקרה לא רק בגלל מעבד התמונה, והאמינות של הרכיבים, למרות שהפאנל מיוצר עי LG, הפאנלים בסוני לא זהים לפאנלים שתמצא ב LG באותה הסדרה. LG שומרת את הפאנלים היותר איכותיים שלה לדגמים היקרים ולדגמים המקבילים עבור סוני בהתאם לדרישות של סוני. לפי דיווחים ב AVS הסוני עושה עבודה טובה יותר במניעת צבירות במסך. בסופו של דבר זה מסתכם במחיר שאתה מוכן לשלם. 3000 שח זה הפרש לא מבוטל. יש כאן הרבה שמאד מרוצים מה C7. אתה מתמקד ב 55, מקווה שאתה לא מתכוון לצפות ממרחק העולה על 230 ס"מ, כי אז אין לך בכלל מה לחפש ב OLED ובטח לא סוני. תוכל לרכוש היסנס פשוטה ולא תרגיש בהבדלים כשהמרחק גדול מידי...
·
מעבד התמונה ב LG כך כך גרוע, שעדיף להשאיר אותו כבוי כל הזמן. לשידורי ספורט ללא ספק עדיף הסוני, עם מעבד החלקה מאד מתקדם ואפקטיבי. הסוני יקרה לא רק בגלל מעבד התמונה, והאמינות של הרכיבים, למרות שהפאנל מיוצר עי LG, הפאנלים בסוני לא זהים לפאנלים שתמצא ב LG באותה הסדרה. LG שומרת את הפאנלים היותר איכותיים שלה לדגמים היקרים ולדגמים המקבילים עבור סוני בהתאם לדרישות של סוני. לפי דיווחים ב AVS הסוני עושה עבודה טובה יותר במניעת צבירות במסך. בסופו של דבר זה מסתכם במחיר שאתה מוכן לשלם. 3000 שח זה הפרש לא מבוטל. יש כאן הרבה שמאד מרוצים מה C7. אתה מתמקד ב 55, מקווה שאתה לא מתכוון לצפות ממרחק העולה על 230 ס"מ, כי אז אין לך בכלל מה לחפש ב OLED ובטח לא סוני. תוכל לרכוש היסנס פשוטה ולא תרגיש בהבדלים כשהמרחק גדול מידי...
@Rekcuf
אני לא כל כך מסכים לגבי הנושא של המרחק, ז"א בגדול כן, סבבה, ובטח מבחינה מדעית.
אבל לומר שהוא לא יבחין בהבדל? אני יכול לומר מנסיון שמבדילים מאוד גם ממרחק של 3-3.5 מ' בין OLED לLED
הצבעים יותר עזים, חדים, והשחור הוא שחור. חוויה אחרת לגמרי.
השאלה גם איזה גודל טלויזיה יש לו עכשיו.
ברור שכדאי שהוא גם ילך לראות ולהתרשם בעצמו.
אני לא כל כך מסכים לגבי הנושא של המרחק, ז"א בגדול כן, סבבה, ובטח מבחינה מדעית.
אבל לומר שהוא לא יבחין בהבדל? אני יכול לומר מנסיון שמבדילים מאוד גם ממרחק של 3-3.5 מ' בין OLED לLED
הצבעים יותר עזים, חדים, והשחור הוא שחור. חוויה אחרת לגמרי.
השאלה גם איזה גודל טלויזיה יש לו עכשיו.
ברור שכדאי שהוא גם ילך לראות ולהתרשם בעצמו.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מסכים - המעבר מ LED ל OLED הוא מעבר חד וברור.
אין בכלל מה להשוות בין השניים.
אפשר בהחלט להתווכח בהשוואה בין LED 55 ל 65, או OLED 55 ל 65 מבחינת זיהוי הבדלי רזולוציה, אבל כאמור השוני בין הטכנולוגיות ברור מאוד.
אין בכלל מה להשוות בין השניים.
אפשר בהחלט להתווכח בהשוואה בין LED 55 ל 65, או OLED 55 ל 65 מבחינת זיהוי הבדלי רזולוציה, אבל כאמור השוני בין הטכנולוגיות ברור מאוד.
הסוני יקרה יותר מ LG ולכן היא איכותית יותר ? מ מ ש ל א
הסוני יקרה יותר כי היבואן בארץ החליט לתמחר אותה יקר.
חוץ מזה לקנות סוני יקרה ולקבל שירות של קבלן שירות חיצוני תת רמה, שקול לנזם זהב באף חזיר.
דבר נוסף סדרה 8 החדשה של LG תתעלה על הסוני עם המעבד החדש והחזק שהוכנס לסדרה.
ההבדלים ככ מינוריים אבל מי שבא לו לשלם עוד אלפי שח בשביל כך - זכותו
גם באתר המקצועי הם נותנים ל LG את המקום הראשון בגלל תמורה מול מחיר
הסוני יקרה יותר כי היבואן בארץ החליט לתמחר אותה יקר.
חוץ מזה לקנות סוני יקרה ולקבל שירות של קבלן שירות חיצוני תת רמה, שקול לנזם זהב באף חזיר.
דבר נוסף סדרה 8 החדשה של LG תתעלה על הסוני עם המעבד החדש והחזק שהוכנס לסדרה.
ההבדלים ככ מינוריים אבל מי שבא לו לשלם עוד אלפי שח בשביל כך - זכותו
גם באתר המקצועי הם נותנים ל LG את המקום הראשון בגלל תמורה מול מחיר