האם למישהו יש רעיון, איך עלי לחבר אותו כדי שיעבוד, אולי משהו בהגדרות שלו או של ה - LCD, אשמח לקבל כל עזרה.
:כותרת:שלום רב, מבקש עזרה עם LCD של טושיבה ו-DVD שלא עובד...
רכשתי LCD של טושיבה, המתקין היה ונתן לי כבלים חדשים וחיבר הכל, אך להפתעתי ה - DVD לא מנגן את הסרטים, הוא אמר שהוא חיבר הכל כמו שצריך וה - DVD התקלקל (חמש דק' לפני ההתקנה הוא עבד), מה שאני יכול להגיד שעכשיו בניגוד לפעם שהוא עוד עבד הוא מציג את המילה PAL בכל פעם שאני מנסה לנגן סרט.
האם למישהו יש רעיון, איך עלי לחבר אותו כדי שיעבוד, אולי משהו בהגדרות שלו או של ה - LCD, אשמח לקבל כל עזרה.

שלום רב, מבקש עזרה ...
רכשתי LCD של טושיבה, המתקין היה ונתן לי כבלים חדשים וחיבר הכל, אך להפתעתי ה - DVD לא מנגן את הסרטים, הוא אמר שהוא חיבר הכל כמו שצריך וה - DVD התקלקל (חמש דק' לפני ההתקנה הוא עבד), מה שאני יכול להגיד שעכשיו בניגוד לפעם שהוא עוד עבד הוא מציג את המילה PAL בכל פעם שאני מנסה לנגן סרט.

- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ה-LCD כנראה לא מוגדרת ל-auto בשיטת השידור. זה נראה שה-DVD מנסה לשדר NTSC וה-LCD לא מזהה אז היא רושמת PAL , כאילו אומרת: "אני יודעת לנגן רק PAL, כאילו דאההה...".
או הפוך, ה-DVD שולח PAL וה-LCD רושמת: "PAL? מה זה קיבינימאט?"
או הפוך, ה-DVD שולח PAL וה-LCD רושמת: "PAL? מה זה קיבינימאט?"
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אני לא בבית אז אני לא יכול לבדוק ב-LCD שלי כרגע. תחטט בהגדרות, ותעדכן אם מצאת משהו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
כלומר, חיבור קומפוננט.
צריך לעבור על ההגדרות גם של המסך וגם של המכשיר ולוודא שבשניהם כתוב AUTO בתור הסטנדרט.
XXT,
שים לב שזה נגד חוקי האתר לפרסם את ההודעה ביותר מפורום אחד במקביל!
צריך לעבור על ההגדרות גם של המסך וגם של המכשיר ולוודא שבשניהם כתוב AUTO בתור הסטנדרט.
XXT,
שים לב שזה נגד חוקי האתר לפרסם את ההודעה ביותר מפורום אחד במקביל!
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

היי,
סורי שלא יצא לי לבדוק את ה-LCD שלי בימים האחרונים, אבל מה קורה באמת לגבי ה-DVD שלך? אם הוא מולטי זון הוא אמור להעביר PAL/NTSC בקלות, והרי אמרת שלפני ה-LCD הוא קרא את אותם סרטים בלי בעיה, לא? בדקת במנואל שלו?
סורי שלא יצא לי לבדוק את ה-LCD שלי בימים האחרונים, אבל מה קורה באמת לגבי ה-DVD שלך? אם הוא מולטי זון הוא אמור להעביר PAL/NTSC בקלות, והרי אמרת שלפני ה-LCD הוא קרא את אותם סרטים בלי בעיה, לא? בדקת במנואל שלו?