למכירה שלישיית MOREL VARIO בצבע לבן/קרם

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
freerider פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #1 

אני מודה מראש שזו מודעת מכירה מעט מוזרה...בסוף חודש יולי אני מגיע לארץ למספר ימים וברשותי שלישיית MOREL VARIO שמאוחסנים כשנה וחצי מנויילנים טוב ובמחסן אטום ויבש.

למי שלא יודע MOREL VARIO זהו רמקול "דק" (כ-9 ס"מ עומק) לתלייה על הקיר.

למעוניינים ניתן לתאם פגישה בנתניה אך לצערי אין לי אפשרות לחבר אותם לבדיקה אלא אם הרוכש הפוטנציאלי יגיע עם מגבר וכבל רמקול לבדיקת תקינותם.
המחיר לשלישייה 3000 ש"ח ואינו גמיש (בכלל, בבקשה גם לא לנסות)
במידה ולא יהיה רוכש לרמקולים אני מפרק אותם ולוקח את האלמנטים איתי לבניית רמקולים ריצפתיים בארץ מגוריי, לאחר הפירוק את התיבות שלהם אמסור בחיניי חינם למעוניין.

ההעדפה היא למכור את השלישייה כסט (מומלץ), במידה ומישהו מעוניין ברמקול בודד שיכול לשמש פיתרון מצויין כרמקול סנטר תלוי קיר האפשרות תינתן אך רק לרמקול בודד, במידה וימכר רמקול אחד מודעת המכירה לא תהיה רלוונטית ואת הזוג הנותר אני מפרק ולוקח איתי או שבו זמנית יגיעו 2 רוכשים, אחד לרמקול בודד והשני לזוג הנותר :lol:
רמקול בודד 1000 ש"ח

התמונה המצורפת היא לא של הרמקולים שלי אלא תמונה מהרשת להמחשה.
You pay peanuts, you get monkeys

freerider פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

לכל המתעניינים ברמקולים (מי שלא מתעניין והלך לאיבוד שיקליק על ה-BACK בדפדפן) , בשבוע הבא אני מגיע לארץ לסיבוב הופעות קצר בן שבוע, בשלישי הבא אני בקרית השרון בנתניה, שם יהיה ניתן רק לראותם ולהאזין במידה ותגיעו עם מגבר משלכם (לא חייבים להביא מגברים של AUDIO FLIGHT \ACCUPHASE \PILINIUS \KRELL \AUDIO RESEARCH גם SMSL קטן יספיק), לאחר מכן ניתן יהיה לראות וגם לבדוק את תקינות הרמקולים בראשל"צ.

נא להזמין מקומות מראש, רכישת כרטיסים בקופה הראשית, מאחרים לא יורשו להיכנס, הובלת הרמקולים ממני אליכם לא אפשרית (שני החמורים שלי לא מוכנים לסחוב את הרמקולים והצבי ברח) כל המחירים סופיים וכוללים מע"מ :lol:

הרמקולים לא ימכרו לאנשים רציניים מדי אלא רק לאנשים שרוצים לקנות בכסף מזומן (או בהמווון טורטית ופסק זמן, נא לא להציע החלפה על במבות וביסלי, אני לא אוהב וידוע שזה עושה חצ'קונים).

freerider פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

הרמקולים פורקו מאריזתם, נבדקו ונימצאו תקינים מעל המצופה, מוכנים להשמעת מוסיקה משלל סיגנונות לא שום שיעול או כיחכוך.

freerider פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

תמונות

freerider פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

הזדמנות אחרונה...הרמקולים יפורקו ביום שני.

freerider פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

טוב חברים, בצער רב וביגון קודר פורקו האלמנטים מהתיבות, מי שמעוניין יכול לרכוש אותם כקיט להרכבה, המחיר אותו מחיר.
התיבות ימסרו לכל המעוניין בחינם עד מחר (יום שני) בשעה 14:00 לאחר מכן ימצאו דרכן לאתר חיריה.

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”