התלבטות בין מסכים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Dopler פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, אני רוצה לקנות מסך 55 וצמצמתי את האפשרויות שלי ל mu9000, q7f, sj950y. ראיתי בrtings שהq7f עדיף על על הmu9000 אבל ראיתי פה בפורום המון אנשים עם הmu9000. שמתי לב שלשלושת הטלוויזיות יש hdr 10 ו hlg אבל רק לlg יש גם dolby vision. ראיתי גם שהlg פחות טובה משני הסמסונגים. הבנתי שנטלפיקס ושידורי טלוויזיה ב4k משתמשים בdolby vision. השימושים המרכזיים שלי יהיו xbox one x שידורי טלוויזיה רגילים, כדורגל ונטפליקס. החדר הוא חדר מואר יחסית אבל אפשר להחשיך אותו והזווית צפייה שלי לא רחבה במיוחד. על מה תמליצו לי? תודה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

xbox one x לא תומך ב-DV, למיטב ידיעתי, רק HDR. אבל כמובן שהסמארט ב-LG ייתן לך DV מכל מקור שתומך.
היתרון של LG על פני האחרות הוא בזווית צפייה רחבה, בערך זהו. בשאר הפרמטרים הסמונג לדעתי עדיפות.

Dopler פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

TheCoolest כתב:xbox one x לא תומך ב-DV, למיטב ידיעתי, רק HDR. אבל כמובן שהסמארט ב-LG ייתן לך DV מכל מקור שתומך.
היתרון של LG על פני האחרות הוא בזווית צפייה רחבה, בערך זהו. בשאר הפרמטרים הסמונג לדעתי עדיפות.
...
·

הxbox תומך בhdr 10 למשחקים אז אני מסודר מהבחינה הזאת בכל הטלויזיות. אבל לנטפליקס ולכל שאר תכני הhdr אין בסמסונג dv. לפי השימושים שלי מי תהיה הכי טובה לדעתך? ואם יש דגם אחר שלא ציינתי ונראה לך שהוא יותר מתאים אשמח לשמוע. תודה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

אני חושב שה-Q7F יהיה הכי טוב, אחריו ה-MU9000 ובסוף ה-SJ950.
למרות שהייתי ממליץ ללכת ולראות אותן בעיניים. אם זווית צפייה לא חשובה ו\או אתה מתכנן לצפות בחושך, ה-LG הופכת להרבה פחות רלוננטית.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”