מדריך קצר להתקנת MYTHTV בישראל!
שלום לכולם
הכנתי בימים האחרונים מדריך קצר למשתמש מתחיל להתקנת MYTHTV בישראל. המדריך הוא באנגלית (רציתי שיהיה זמין לאנשים שאינם דוברי עברית-כן יש גם כאלה בארץ) אבל מי שמתחשק לו לתרגם אותו שירגיש חופשי! (אני גרוע ממש בלתרגם).
תודה ענקית לאיליה (ilyar) על עזרה במגוון נושאים ובמיוחד בנושא העברית!!!
המדריך מבוסס על הפצה השם MYTHDORA שהיא ההפצה הקלה ביותר להתקנת MYTH שאני מכיר.
יש לציין שאני משתמש לינוקס חדש יחסית ולכן אשמח לשמוע הערות או ביקורת על טעויות שעשיתי למרות שאצלי ה-MYTHTV עובד רצוף בלי תקלות כבר כמה חודשים!
המדריך נמצא ב:
http://zeltak.com/k/Mythtv
אני מתנצל מראש על העיצוב הזוועתי של ה HTML אין לי בכלל ניסיון בלעבוד עם אתרים ולפרסם ב HTML
עדכונים נוספים למדריך יגיעו בהמשך!
תודה
Zeltak
הכנתי בימים האחרונים מדריך קצר למשתמש מתחיל להתקנת MYTHTV בישראל. המדריך הוא באנגלית (רציתי שיהיה זמין לאנשים שאינם דוברי עברית-כן יש גם כאלה בארץ) אבל מי שמתחשק לו לתרגם אותו שירגיש חופשי! (אני גרוע ממש בלתרגם).
תודה ענקית לאיליה (ilyar) על עזרה במגוון נושאים ובמיוחד בנושא העברית!!!
המדריך מבוסס על הפצה השם MYTHDORA שהיא ההפצה הקלה ביותר להתקנת MYTH שאני מכיר.
יש לציין שאני משתמש לינוקס חדש יחסית ולכן אשמח לשמוע הערות או ביקורת על טעויות שעשיתי למרות שאצלי ה-MYTHTV עובד רצוף בלי תקלות כבר כמה חודשים!
המדריך נמצא ב:
http://zeltak.com/k/Mythtv
אני מתנצל מראש על העיצוב הזוועתי של ה HTML אין לי בכלל ניסיון בלעבוד עם אתרים ולפרסם ב HTML
עדכונים נוספים למדריך יגיעו בהמשך!
תודה
Zeltak
נערך לאחרונה על ידי zeltak ב 30/04/2007 8:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46428
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
היי!
ראיתי עכשיו את השרשור על העבודה בפרויקט MYTH TV החדש, המדריך הזה אינו מנסה לבוא במקום זה חלילה , אלא נותן מענה כרגע למשתמשים חדשים, אשמח להשתתף ולעזור בכל דרך בפרויקט החדש, למרות ששוב אינני מתכנת ואני משתמש חדש יחסית בלינוקס!
ראיתי עכשיו את השרשור על העבודה בפרויקט MYTH TV החדש, המדריך הזה אינו מנסה לבוא במקום זה חלילה , אלא נותן מענה כרגע למשתמשים חדשים, אשמח להשתתף ולעזור בכל דרך בפרויקט החדש, למרות ששוב אינני מתכנת ואני משתמש חדש יחסית בלינוקס!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
zeltak, כל הכבוד על ההשקעה ועל רמת הפירוט! כן ירבו. מסמך חשוב ושימושי.
אתה יכול לתת בבקשה לינק לשרשור של MYTH TV העדכני?zeltak כתב:היי!
ראיתי עכשיו את השרשור על העבודה בפרויקט MYTH TV החדש, המדריך הזה אינו מנסה לבוא במקום זה חלילה , אלא נותן מענה כרגע למשתמשים חדשים, אשמח להשתתף ולעזור בכל דרך בפרויקט החדש, למרות ששוב אינני מתכנת ואני משתמש חדש יחסית בלינוקס!...
ההודעה שלו היתה מלפני חצי שנה... כמה "עדכני" אתה חושב השרשור על myth שהוא מדבר עליו?שח_מט כתב:אתה יכול לתת בבקשה לינק לשרשור של MYTH TV העדכני?zeltak כתב:היי!
ראיתי עכשיו את השרשור על העבודה בפרויקט MYTH TV החדש, המדריך הזה אינו מנסה לבוא במקום זה חלילה , אלא נותן מענה כרגע למשתמשים חדשים, אשמח להשתתף ולעזור בכל דרך בפרויקט החדש, למרות ששוב אינני מתכנת ואני משתמש חדש יחסית בלינוקס!......
מה הטעם להקפיץ שרשור בן שישה חודשים ללא טעם? יש לך שאלה - שאל! (ואני בטוח שתקבל תשובות)
You are never fully dressed without a smile
שלום שוב
סליחה על האיחור בתגובה
מה שיש באתר זה העדכון האחרון אבל...בזמן הזה יצאה הפצה מעולה שאפילו יותר קל להתקין:
www.mythbuntu.org
mythbuntu יותר עדכני וגם מבוסס על ubuntu שלטעמי יותר נוח למשתמשי לינוקס חדשים.
אם יהיו מספיק אנשים שמעונינים במדריך, אנא הגיבו פה ואני אכין מדריך חדש
לגבי דרישות חומרה אני מריץ myth על פנטיום 4 1.5 גיגהרץ אבל גם פחות מזה יעבוד. לגבי חומרה ספציפית יש להסתכל באתר www.mythbuntu.org
zeltak
סליחה על האיחור בתגובה
מה שיש באתר זה העדכון האחרון אבל...בזמן הזה יצאה הפצה מעולה שאפילו יותר קל להתקין:
www.mythbuntu.org
mythbuntu יותר עדכני וגם מבוסס על ubuntu שלטעמי יותר נוח למשתמשי לינוקס חדשים.
אם יהיו מספיק אנשים שמעונינים במדריך, אנא הגיבו פה ואני אכין מדריך חדש
לגבי דרישות חומרה אני מריץ myth על פנטיום 4 1.5 גיגהרץ אבל גם פחות מזה יעבוד. לגבי חומרה ספציפית יש להסתכל באתר www.mythbuntu.org
zeltak