האם מסכי פנסוניק סיימו את דרכם בארץ ישראל?
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יהיה עצוב בלעדיהם במידה שכן
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

@Alon_Solo
·
לא הבנתי מה זה עבר לח.י? זה לא ניגוד אינטרסים? כמו שסוני ישווקו אקסבוקס או שאני טועה?
·
לא הבנתי מה זה עבר לח.י? זה לא ניגוד אינטרסים? כמו שסוני ישווקו אקסבוקס או שאני טועה?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@vanhelsing
·זה לא ניגוד עניינים במובן הקלאסי. יותר מכיוון של ריכוזיות. הממונה על ההגבלים העסקיים מטפל בסוגיות האלה אבל לא חושב שיש כאן חשש שמצדיק התערבות ולכן המהלך כשר. זה לא כמו ששופרסל יקנו את מגה (כשזה עמד על הפרק). אבל זה מקובל בארצנו שמספר מצומצם של יבואנים מחזיק בפורטפוליו של מספר מותגים מתחרים (ככה הוא בעצם מונע תחרות).
·זה לא ניגוד עניינים במובן הקלאסי. יותר מכיוון של ריכוזיות. הממונה על ההגבלים העסקיים מטפל בסוגיות האלה אבל לא חושב שיש כאן חשש שמצדיק התערבות ולכן המהלך כשר. זה לא כמו ששופרסל יקנו את מגה (כשזה עמד על הפרק). אבל זה מקובל בארצנו שמספר מצומצם של יבואנים מחזיק בפורטפוליו של מספר מותגים מתחרים (ככה הוא בעצם מונע תחרות).
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ח.י אלקטרוניקה, על פי לא מעט כתבות ומאמרים בעיתונות, לא קנו את הזכיון לפנסוניק בארץ. הם קנו בערך הכל מיורוקום למעט תחום מוצרי פנסוניק. מי שקנה את זכיון היבוא שיווק למותג פנסוניק בארץ, על פי אותן כתבות, הם ברימאג.
קישורים לדוגמא:
https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 28,00.html
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001235520
עריכה,
ופנסוניק (בתחום הטלויזיות והבידור הביתי) במצב לא מלהיב גם ברחבי העולם, לא רק בארץ. הם הולכים ודועכים משנה לשנה. לפי דעתי האישית בלבד - לדעתי עניין של זמן (שנים בודדות אולי) עד שהם יצאו מהתחום וימכרו את הזכיון לשימוש בשם לאיזה יצרן סיני או משהו בסגנון. כמו שעשו פיליפס, טושיבה, שארפ ואחרים.
קישורים לדוגמא:
https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 28,00.html
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001235520
עריכה,
ופנסוניק (בתחום הטלויזיות והבידור הביתי) במצב לא מלהיב גם ברחבי העולם, לא רק בארץ. הם הולכים ודועכים משנה לשנה. לפי דעתי האישית בלבד - לדעתי עניין של זמן (שנים בודדות אולי) עד שהם יצאו מהתחום וימכרו את הזכיון לשימוש בשם לאיזה יצרן סיני או משהו בסגנון. כמו שעשו פיליפס, טושיבה, שארפ ואחרים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
חבל מאוד...
הפלזמה שלהם מדהימה.
הפלזמה שלהם מדהימה.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

@jacko-il
·
אם אכן זה יקרה אפשר לסגור את העולם ולטוס למאדים אני לא אוהב את הקוריאניות באופן עקרוני
·
אם אכן זה יקרה אפשר לסגור את העולם ולטוס למאדים אני לא אוהב את הקוריאניות באופן עקרוני
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@ivanhoe888
·
הייתה. בזמן עבר. חשוב להקפיד על הזמנים.
@vanhelsing
.
בחירה שלך לחלוטין.
על הנייר לקוריאניות יש מסכים מעולים לצד מסכים בינוניים עד מאעפנים. עניין של דגמים ספציפיים.
בגדול, התחום הזה לא מספיק רווחי כיום בכדי שהיפנים יוכלו להתמודד בו כראוי ולהישאר גם רווחיים וגם תחרותיים. וכמו שזה נראה, העתיד שייך לסינים, אבל יש לזה עוד זמן..
·
@vanhelsing
.
בחירה שלך לחלוטין.
על הנייר לקוריאניות יש מסכים מעולים לצד מסכים בינוניים עד מאעפנים. עניין של דגמים ספציפיים.
בגדול, התחום הזה לא מספיק רווחי כיום בכדי שהיפנים יוכלו להתמודד בו כראוי ולהישאר גם רווחיים וגם תחרותיים. וכמו שזה נראה, העתיד שייך לסינים, אבל יש לזה עוד זמן..
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

אז סוני היחידה שעומדת במבחן הזמן לפי מה שאתה אומר-
גדלתי על פנסוניק קשה לי להשלים עם היעדרות המותג הזה ובל נשכח שאווטאר צולם כולו על טהרת מצלמות תלת מימד של פנסוניק ולא הומר כמו כל הסרטים היום מדו לתלת מימד ולכן עד היום ויזואלית ממצח בנוקאאוט את כולם-כל מה שנשאר זה הסלוגן של יורוקום שמי שמבין בוחר פנסוניק
גדלתי על פנסוניק קשה לי להשלים עם היעדרות המותג הזה ובל נשכח שאווטאר צולם כולו על טהרת מצלמות תלת מימד של פנסוניק ולא הומר כמו כל הסרטים היום מדו לתלת מימד ולכן עד היום ויזואלית ממצח בנוקאאוט את כולם-כל מה שנשאר זה הסלוגן של יורוקום שמי שמבין בוחר פנסוניק
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

יש לי פנסוניק והעא עדיין מדהימהjacko-il כתב:@ivanhoe888
·
@vanhelsing
.
בחירה שלך לחלוטין.
בגדול, התחום הזה לא מספיק רווחי כיום בכדי שהיפנים יוכלו להתמודד בו כראוי ולהישאר גם רווחיים וגם תחרותיים. וכמו שזה נראה, העתיד שייך לסינים, אבל יש לזה עוד זמן.....
·vanhelsing כתב:אז סוני היחידה שעומדת במבחן הזמן לפי מה שאתה אומר-
...
גם בסוני מתקשים להתחרות,
https://www.bloomberg.com/news/articles ... -term-plan
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@vanhelsing
גם סוני בקשיים ונראה על פי דיווחים שהם גם מתכוונים לצמצמם או לסגור (לפחות חלק) מחטיבות האלקרוניקה הבידורית (טלויזיות, סטריאו, קולנוע ביתי וכו'). אבל, דיה צרה בשעתה ונחצה את הגשר כאשר נגיע אליו. בינתיים המותגים כאן, גם אם מדשדשים במכירות ביחס למתחרות.
ודברים משתנים בעולם. מהר. עדיף להשלים עם זה. גם פעם נוקיה היתה שם נרדף לסלולרי איכותי..
@ivanhoe888
העניין הוא שפלזמות סבבה והכל למה שהיה פעם. גם אם צופים בתכנים של פעם כיום, זה עדיין אותו הדבר. פלזמות לא מסוגלות לתת מענה ל- 4K HDR (שלא לדבר בכלל על מגבלות של צריכת חשמל, משקל, עיצוב וכו') שזה הסטנדרט שבא עלינו לטובה.
גם סוני בקשיים ונראה על פי דיווחים שהם גם מתכוונים לצמצמם או לסגור (לפחות חלק) מחטיבות האלקרוניקה הבידורית (טלויזיות, סטריאו, קולנוע ביתי וכו'). אבל, דיה צרה בשעתה ונחצה את הגשר כאשר נגיע אליו. בינתיים המותגים כאן, גם אם מדשדשים במכירות ביחס למתחרות.
ודברים משתנים בעולם. מהר. עדיף להשלים עם זה. גם פעם נוקיה היתה שם נרדף לסלולרי איכותי..
@ivanhoe888
העניין הוא שפלזמות סבבה והכל למה שהיה פעם. גם אם צופים בתכנים של פעם כיום, זה עדיין אותו הדבר. פלזמות לא מסוגלות לתת מענה ל- 4K HDR (שלא לדבר בכלל על מגבלות של צריכת חשמל, משקל, עיצוב וכו') שזה הסטנדרט שבא עלינו לטובה.
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

אני במיעוט מסתבר והבעיה היחידה שלי היא השיווק האגרסיבי של הקוריאניות ואני לא אוהב ששוטפים לי את המוח בזמן שפנסוניק ופיליפס תמיד המעיטו בפרסום וזה דומה אגב לביקורת מהללת של סרט או הצגה שכולם מדברים עליהם אבל כשאני רואה אני מתאכזב
·vanhelsing כתב:אז סוני היחידה שעומדת במבחן הזמן לפי מה שאתה אומר-
גדלתי על פנסוניק קשה לי להשלים עם היעדרות המותג הזה ובל נשכח שאווטאר צולם כולו על טהרת מצלמות תלת מימד של פנסוניק ולא הומר כמו כל הסרטים היום מדו לתלת מימד ולכן עד היום ויזואלית ממצח בנוקאאוט את כולם-כל מה שנשאר זה הסלוגן של יורוקום שמי שמבין בוחר פנסוניק...
זה כמו להגיד: "גדלתי על כרכרות וסוסים- ואני לא מוכן לעבור לרכב ממונע".
פלזמות מתו ואיתם גם ה 3D (שמהתחלה טענתי בתוקף שימות הרבה לפני שיתרומם).
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

ההשוואה אינה במקום לדעתי כי אנשים שבויים במותג בגלל שהם מוקפים בהפצצה מסיבית למוח בלי יכולת להתנגד כי זה רודף אחריך לכל מקום וזה מציק-
אז עם כרכרות וסוסים אתה לפחות נהנה מהנוף במקום לדהור 240 קמש בלי לדעת מה היעד ומהי המטרה ואם כבר השוואות זה כמו להשוות בין אריק איינשטיין לאייל גולן (רמז: השירים של אריק לעולם לא ייעלמו)
אז עם כרכרות וסוסים אתה לפחות נהנה מהנוף במקום לדהור 240 קמש בלי לדעת מה היעד ומהי המטרה ואם כבר השוואות זה כמו להשוות בין אריק איינשטיין לאייל גולן (רמז: השירים של אריק לעולם לא ייעלמו)
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

אני יודע, וזה למה שאני לא רץ להחליף מסך עד שאני אוכל לרכוש מסך שאני יהיה שלם איתו, ולא רק בגלל שהוא 4Kjacko-il כתב:@vanhelsing
@ivanhoe888
העניין הוא שפלזמות סבבה והכל למה שהיה פעם. גם אם צופים בתכנים של פעם כיום, זה עדיין אותו הדבר. פלזמות לא מסוגלות לתת מענה ל- 4K HDR (שלא לדבר בכלל על מגבלות של צריכת חשמל, משקל, עיצוב וכו') שזה הסטנדרט שבא עלינו לטובה....
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7406
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אתה לא במיעוט כולנו רואים את זה . סוני עוד מצליחה להחזיק את הראש מעל המים עזוב עכשיו את סמסונג ול גי תראה את הייסנס השם שלה עוד מפחיד אנשים מלקנות אותה ויכול להיות שאנחנו מפסידים פה משהו מפנסוניק לא יודע אף פעם לא התלהבתי יכול להיות שטעיתי , וקניתי טושיבה בזמנו . זוכר שפיליפס היו חזקים מאוד בתערוכות ובחנויות , והיום ........
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass