האם מסכי פנסוניק סיימו את דרכם בארץ ישראל?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

יהיה עצוב בלעדיהם במידה שכן

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #2 

שוק הטלויזיות בישראל עצוב מאד בשנים האחרונות.
בעיקר לאור העובדה שהיבואנים לא מספקים אחריות בעצמם

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #3 

לפי הכתבה האחרונה של עופר על מה צפוי לנו השנה, המותג עבר לח.י. ושהם ימשיכו להחזיק אותו ולשווק את מה שנשאר ממסכי פנסוניק.

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #4 

@Alon_Solo
·
לא הבנתי מה זה עבר לח.י? זה לא ניגוד אינטרסים? כמו שסוני ישווקו אקסבוקס או שאני טועה?

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #5 

למה? ישפאר לא מחזיקים גם סוני וגם Lenco? (לא שלנקו כיום זה מותג אבל מילא, זה לא נדיר.)

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #6 

@vanhelsing
·זה לא ניגוד עניינים במובן הקלאסי. יותר מכיוון של ריכוזיות. הממונה על ההגבלים העסקיים מטפל בסוגיות האלה אבל לא חושב שיש כאן חשש שמצדיק התערבות ולכן המהלך כשר. זה לא כמו ששופרסל יקנו את מגה (כשזה עמד על הפרק). אבל זה מקובל בארצנו שמספר מצומצם של יבואנים מחזיק בפורטפוליו של מספר מותגים מתחרים (ככה הוא בעצם מונע תחרות).

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #7 

ח.י אלקטרוניקה, על פי לא מעט כתבות ומאמרים בעיתונות, לא קנו את הזכיון לפנסוניק בארץ. הם קנו בערך הכל מיורוקום למעט תחום מוצרי פנסוניק. מי שקנה את זכיון היבוא שיווק למותג פנסוניק בארץ, על פי אותן כתבות, הם ברימאג.

קישורים לדוגמא:

https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 28,00.html

https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001235520

עריכה,
ופנסוניק (בתחום הטלויזיות והבידור הביתי) במצב לא מלהיב גם ברחבי העולם, לא רק בארץ. הם הולכים ודועכים משנה לשנה. לפי דעתי האישית בלבד - לדעתי עניין של זמן (שנים בודדות אולי) עד שהם יצאו מהתחום וימכרו את הזכיון לשימוש בשם לאיזה יצרן סיני או משהו בסגנון. כמו שעשו פיליפס, טושיבה, שארפ ואחרים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #8 

חבל מאוד...

הפלזמה שלהם מדהימה.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #9 

@jacko-il
·
אם אכן זה יקרה אפשר לסגור את העולם ולטוס למאדים אני לא אוהב את הקוריאניות באופן עקרוני

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

@ivanhoe888
·
הייתה. בזמן עבר. חשוב להקפיד על הזמנים.

@vanhelsing
.
בחירה שלך לחלוטין.
על הנייר לקוריאניות יש מסכים מעולים לצד מסכים בינוניים עד מאעפנים. עניין של דגמים ספציפיים.

בגדול, התחום הזה לא מספיק רווחי כיום בכדי שהיפנים יוכלו להתמודד בו כראוי ולהישאר גם רווחיים וגם תחרותיים. וכמו שזה נראה, העתיד שייך לסינים, אבל יש לזה עוד זמן..

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #11 

אז סוני היחידה שעומדת במבחן הזמן לפי מה שאתה אומר-

גדלתי על פנסוניק קשה לי להשלים עם היעדרות המותג הזה ובל נשכח שאווטאר צולם כולו על טהרת מצלמות תלת מימד של פנסוניק ולא הומר כמו כל הסרטים היום מדו לתלת מימד ולכן עד היום ויזואלית ממצח בנוקאאוט את כולם-כל מה שנשאר זה הסלוגן של יורוקום שמי שמבין בוחר פנסוניק

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

jacko-il כתב:@ivanhoe888
·
הייתה. בזמן עבר. חשוב להקפיד על הזמנים.

@vanhelsing
.
בחירה שלך לחלוטין.
על הנייר לקוריאניות יש מסכים מעולים לצד מסכים בינוניים עד מאעפנים. עניין של דגמים ספציפיים.

בגדול, התחום הזה לא מספיק רווחי כיום בכדי שהיפנים יוכלו להתמודד בו כראוי ולהישאר גם רווחיים וגם תחרותיים. וכמו שזה נראה, העתיד שייך לסינים, אבל יש לזה עוד זמן..
...
יש לי פנסוניק והעא עדיין מדהימה :wink:

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #13 

vanhelsing כתב:אז סוני היחידה שעומדת במבחן הזמן לפי מה שאתה אומר-

...
·

גם בסוני מתקשים להתחרות,

https://www.bloomberg.com/news/articles ... -term-plan

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

@vanhelsing

גם סוני בקשיים ונראה על פי דיווחים שהם גם מתכוונים לצמצמם או לסגור (לפחות חלק) מחטיבות האלקרוניקה הבידורית (טלויזיות, סטריאו, קולנוע ביתי וכו'). אבל, דיה צרה בשעתה ונחצה את הגשר כאשר נגיע אליו. בינתיים המותגים כאן, גם אם מדשדשים במכירות ביחס למתחרות.
ודברים משתנים בעולם. מהר. עדיף להשלים עם זה. גם פעם נוקיה היתה שם נרדף לסלולרי איכותי..

@ivanhoe888

העניין הוא שפלזמות סבבה והכל למה שהיה פעם. גם אם צופים בתכנים של פעם כיום, זה עדיין אותו הדבר. פלזמות לא מסוגלות לתת מענה ל- 4K HDR (שלא לדבר בכלל על מגבלות של צריכת חשמל, משקל, עיצוב וכו') שזה הסטנדרט שבא עלינו לטובה.

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #15 

אני במיעוט מסתבר והבעיה היחידה שלי היא השיווק האגרסיבי של הקוריאניות ואני לא אוהב ששוטפים לי את המוח בזמן שפנסוניק ופיליפס תמיד המעיטו בפרסום וזה דומה אגב לביקורת מהללת של סרט או הצגה שכולם מדברים עליהם אבל כשאני רואה אני מתאכזב

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2561
קיבל תודות: 289 פעמים

שליחה #16 

vanhelsing כתב:אז סוני היחידה שעומדת במבחן הזמן לפי מה שאתה אומר-

גדלתי על פנסוניק קשה לי להשלים עם היעדרות המותג הזה ובל נשכח שאווטאר צולם כולו על טהרת מצלמות תלת מימד של פנסוניק ולא הומר כמו כל הסרטים היום מדו לתלת מימד ולכן עד היום ויזואלית ממצח בנוקאאוט את כולם-כל מה שנשאר זה הסלוגן של יורוקום שמי שמבין בוחר פנסוניק
...
·
זה כמו להגיד: "גדלתי על כרכרות וסוסים- ואני לא מוכן לעבור לרכב ממונע".
פלזמות מתו ואיתם גם ה 3D (שמהתחלה טענתי בתוקף שימות הרבה לפני שיתרומם).

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #17 

ההשוואה אינה במקום לדעתי כי אנשים שבויים במותג בגלל שהם מוקפים בהפצצה מסיבית למוח בלי יכולת להתנגד כי זה רודף אחריך לכל מקום וזה מציק-
אז עם כרכרות וסוסים אתה לפחות נהנה מהנוף במקום לדהור 240 קמש בלי לדעת מה היעד ומהי המטרה ואם כבר השוואות זה כמו להשוות בין אריק איינשטיין לאייל גולן (רמז: השירים של אריק לעולם לא ייעלמו)

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

jacko-il כתב:@vanhelsing

גם סוני בקשיים ונראה על פי דיווחים שהם גם מתכוונים לצמצמם או לסגור (לפחות חלק) מחטיבות האלקרוניקה הבידורית (טלויזיות, סטריאו, קולנוע ביתי וכו'). אבל, דיה צרה בשעתה ונחצה את הגשר כאשר נגיע אליו. בינתיים המותגים כאן, גם אם מדשדשים במכירות ביחס למתחרות.
ודברים משתנים בעולם. מהר. עדיף להשלים עם זה. גם פעם נוקיה היתה שם נרדף לסלולרי איכותי..

@ivanhoe888

העניין הוא שפלזמות סבבה והכל למה שהיה פעם. גם אם צופים בתכנים של פעם כיום, זה עדיין אותו הדבר. פלזמות לא מסוגלות לתת מענה ל- 4K HDR (שלא לדבר בכלל על מגבלות של צריכת חשמל, משקל, עיצוב וכו') שזה הסטנדרט שבא עלינו לטובה.
...
אני יודע, וזה למה שאני לא רץ להחליף מסך עד שאני אוכל לרכוש מסך שאני יהיה שלם איתו, ולא רק בגלל שהוא 4K

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7406
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #19 

אתה לא במיעוט כולנו רואים את זה . סוני עוד מצליחה להחזיק את הראש מעל המים עזוב עכשיו את סמסונג ול גי תראה את הייסנס השם שלה עוד מפחיד אנשים מלקנות אותה ויכול להיות שאנחנו מפסידים פה משהו מפנסוניק לא יודע אף פעם לא התלהבתי יכול להיות שטעיתי , וקניתי טושיבה בזמנו . זוכר שפיליפס היו חזקים מאוד בתערוכות ובחנויות , והיום ........
Sony 1040
Monitor mass

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”