התלבטות בין מסכי 65 (LG או Toshiba)
שלום רב,
אני לקראת קנייה של מסך 65 ולאחר קריאה בפורום ובירור קצר חשבתי לקנות את הדגם 65UK6100 של חברת LG שהגיע לארץ לאחרונה.
במקביל שמעתי מחבר על דגם של Toshiba באותה רמת מחירים, 65U7750VQ.
היתרון של הטושיבה מבחינתי שמדובר במערכת ההפעלה שהיא Android TV (אני מניח שזה גם קשור לעובדה שמדובר במסך מדבקה...).
השאלה שלי במה בא לידי ביטוי החסרון של חברות המדבקה והאם בשני מסכים שנמכרים באותה רמת מחיר עדיין איכות הצפייה במסך של LG תהיה טובה יותר?
וכמו כן, באיזה מהמסכים מערכת השמע המובנית טובה יותר?
הבהרה - המסך נועד לצפייה של ילדים ,סדרות, פה ושם סרטים וכמובן - מונדיאל
תודה מראש לעונים
אני לקראת קנייה של מסך 65 ולאחר קריאה בפורום ובירור קצר חשבתי לקנות את הדגם 65UK6100 של חברת LG שהגיע לארץ לאחרונה.
במקביל שמעתי מחבר על דגם של Toshiba באותה רמת מחירים, 65U7750VQ.
היתרון של הטושיבה מבחינתי שמדובר במערכת ההפעלה שהיא Android TV (אני מניח שזה גם קשור לעובדה שמדובר במסך מדבקה...).
השאלה שלי במה בא לידי ביטוי החסרון של חברות המדבקה והאם בשני מסכים שנמכרים באותה רמת מחיר עדיין איכות הצפייה במסך של LG תהיה טובה יותר?
וכמו כן, באיזה מהמסכים מערכת השמע המובנית טובה יותר?
הבהרה - המסך נועד לצפייה של ילדים ,סדרות, פה ושם סרטים וכמובן - מונדיאל
תודה מראש לעונים
@guravi
·
היי ראיתי שיש כתבה בנושא לגבי מסמכי 55 אינץ הLG לקחה, למרות זאת הזמנתי את הטושיבה מקווה שעשיתי טוב, טרם קיבלתי.
https://www.yediot.co.il/articles/0,734 ... 36,00.html
·
היי ראיתי שיש כתבה בנושא לגבי מסמכי 55 אינץ הLG לקחה, למרות זאת הזמנתי את הטושיבה מקווה שעשיתי טוב, טרם קיבלתי.
https://www.yediot.co.il/articles/0,734 ... 36,00.html
@dallal
·לא ברור אם טושיבה תומכת בHDR מלא, במפרט לא רשום כלום על HDR, באתר של טושיבה הוסיפו משהו כללי שתומך בHDR (כנראה בעקבות הכתבה בגלובס) אבל לא במפרט, ואין לזה סימוכין, מבדיקה באתרים בחו"ל עלה כי היא לא תומכת בHDR.
לכן החלטתי לחזור לLG ה670.
·לא ברור אם טושיבה תומכת בHDR מלא, במפרט לא רשום כלום על HDR, באתר של טושיבה הוסיפו משהו כללי שתומך בHDR (כנראה בעקבות הכתבה בגלובס) אבל לא במפרט, ואין לזה סימוכין, מבדיקה באתרים בחו"ל עלה כי היא לא תומכת בHDR.
לכן החלטתי לחזור לLG ה670.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אין ספק שעדיף LG במידה והחלופה היא מסך מדבקה מסוג כל שהוא.
האם טושיבה הינה חברת מדבקה כמו כל השאר?
הרי היא מגיעה עם מערכת אנדרואיד TV שמחוברת לכל התפריטים של המסך להבדיל מהאחרות שבד''כ מותקנות עם מערכת הפעלה של טבלט...
ובנוסף רמת המחירים של הטושיבה זהה לדגמי הכניסה של lg וסמסונג - הן לא אמורות להיות זולות משמעותית מהקוריאניות?
הרי היא מגיעה עם מערכת אנדרואיד TV שמחוברת לכל התפריטים של המסך להבדיל מהאחרות שבד''כ מותקנות עם מערכת הפעלה של טבלט...
ובנוסף רמת המחירים של הטושיבה זהה לדגמי הכניסה של lg וסמסונג - הן לא אמורות להיות זולות משמעותית מהקוריאניות?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
היא מדבקה, אבל לא בדיוק כמו המדבקות הסיניות.
יש יצרן טורקי בשם Vestel, והם עכשיו מייצרים טלוויזיות טושיבה עבור השוק האירופאי.
יש יצרן טורקי בשם Vestel, והם עכשיו מייצרים טלוויזיות טושיבה עבור השוק האירופאי.