DENON AVC-A11XV(AVR985
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ומחירו?

אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
Re: DENON AVC-A11XV
זה כבר הרבה יותר הגיוני, אם כי קצת חשוד (מחיר נמוך מדי).RSil כתב:SANCHEZ, בדקתי ומסתבר שקצת נסחפתי. מחירון ניופאן לדגם 21900 ש"ח....
מסתובבות ב EBAY יחידות REFURBISHED (המוכר מצהיר על זה) במחיר של $3.5K
לפי החשבון שלי, זה יוצא בדיוק המחיר שניופאן דורשים. בעוד שמחיר רחוב נע סביב $4.5K
מאוד חשוד.
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

קודם כל אני מאמין להכל !!!
אני יכול לספר לך סיפורים מתחום ה A/V הישראלי מעכשיו ועד מחר בערב. על חנויות ויבואנים מאוד מכובדים.
כמעט ולא קיימים מוצרים שמתומחרים בארץ ובארה"ב באותם המחירים (כולל מס מקומי כמובן). ובטח שניופאן הם לא היבואן הזול ביותר במדינת ישראל. הם כמובן לא מגיעים ל"רמה" של TOP-AUDIO, אך בחלק מהמוצרים הם בהחלט רודפים אחריהם במידת ה GREEDYיות שלהם.
אני יכול לספר לך סיפורים מתחום ה A/V הישראלי מעכשיו ועד מחר בערב. על חנויות ויבואנים מאוד מכובדים.
כמעט ולא קיימים מוצרים שמתומחרים בארץ ובארה"ב באותם המחירים (כולל מס מקומי כמובן). ובטח שניופאן הם לא היבואן הזול ביותר במדינת ישראל. הם כמובן לא מגיעים ל"רמה" של TOP-AUDIO, אך בחלק מהמוצרים הם בהחלט רודפים אחריהם במידת ה GREEDYיות שלהם.
ומה לגבי TOP AUDIO? גם הם יכולים לעשות דבר כזה לדעתך?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

אני לא יודע על מקרים כאלה ב TOP AUDIO, למרות שדובר לאחרונה על עקיצה מאוד כבדה שהם היו מעורבים בה, בצורה זו או אחרת.
נכתב על זה בכמה פורומים ומיד נמחק (כתוצאה של לחצים של היבואן). כמו בימי בריה"מ לשעבר.
נכתב על זה בכמה פורומים ומיד נמחק (כתוצאה של לחצים של היבואן). כמו בימי בריה"מ לשעבר.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
איך רפרבישד למוצר חדש???
אם זה משהו שאמור לשרת את כולנו אז אני חושב שלא יתנגדו לזה. אבל נמתין עד לקבלת אישוראם מרטין ועופר ירשו, אני מוכן לפרט. פשוט באתר השכן, המנהל מיהר למחוק את ההודעה....
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

תראה מרטין, אני לא עורך דין.
בשני פורומים נפרדים, אנשים כתבו את מה שכתבו על TOP-AUDIO.
החברה לא טרחה להכחיש על גבי האינטרנט (הם גם לא חייבים לעשות זאת).
אך מצד שני, הם כן משכו בחוטים וגרמו להנהלת הפורום להוריד את השרשורים.
תסיקו מזה מה שאתם רוצים.
בשני פורומים נפרדים, אנשים כתבו את מה שכתבו על TOP-AUDIO.
החברה לא טרחה להכחיש על גבי האינטרנט (הם גם לא חייבים לעשות זאת).
אך מצד שני, הם כן משכו בחוטים וגרמו להנהלת הפורום להוריד את השרשורים.
תסיקו מזה מה שאתם רוצים.