איך לנגן ריפ מלא של 4K בשילד?
שלום
יש לי שילד ואני רוצה לנגן ריפ מלא (במבנה של bdmv, stream וכן הלאה) . בקודי זה פשוט לא מגיב כשאני לוחץ על הפוסטר (הבנתי שקודי לא תומך). שמעתי ש VLC כן תומך בריפ מלא, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מנגן דרכו את הריפ, הוא פשוט מכניס אותי לתיקיות ונותן לי לבחור קובץ ספציפי. אשמח לעזרה והסבר איך לנגן. תודה
יש לי שילד ואני רוצה לנגן ריפ מלא (במבנה של bdmv, stream וכן הלאה) . בקודי זה פשוט לא מגיב כשאני לוחץ על הפוסטר (הבנתי שקודי לא תומך). שמעתי ש VLC כן תומך בריפ מלא, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מנגן דרכו את הריפ, הוא פשוט מכניס אותי לתיקיות ונותן לי לבחור קובץ ספציפי. אשמח לעזרה והסבר איך לנגן. תודה
·bixente כתב:שלום
יש לי שילד ואני רוצה לנגן ריפ מלא (במבנה של bdmv, stream וכן הלאה) . בקודי זה פשוט לא מגיב כשאני לוחץ על הפוסטר (הבנתי שקודי לא תומך). שמעתי ש VLC כן תומך בריפ מלא, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מנגן דרכו את הריפ, הוא פשוט מכניס אותי לתיקיות ונותן לי לבחור קובץ ספציפי. אשמח לעזרה והסבר איך לנגן. תודה...
תקנה ZIDOO X9S ותוכל לנגן את זה בלי בעיה מתוך קודי. וגם תוכן לנגן קבצי ISO HDR בלי קושי עם תפריטים... שילד טוב לנטפליקס ומשחקי אנדרויד...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·bixente כתב:שלום
יש לי שילד ואני רוצה לנגן ריפ מלא (במבנה של bdmv, stream וכן הלאה) . בקודי זה פשוט לא מגיב כשאני לוחץ על הפוסטר (הבנתי שקודי לא תומך). שמעתי ש VLC כן תומך בריפ מלא, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מנגן דרכו את הריפ, הוא פשוט מכניס אותי לתיקיות ונותן לי לבחור קובץ ספציפי. אשמח לעזרה והסבר איך לנגן. תודה...
תכנס לתקיית stream ותנגן את הקובץ הגדול ביותר זה קובץ הסרט
אני לא אקנה מכשיר אחר רק עבור זה אני מאוד מרוצה מהשילד, פשוט מחפש פתרון נוח לנגן ריפ מלא.Rekcuf כתב:·......
תקנה ZIDOO X9S ותוכל לנגן את זה בלי בעיה מתוך קודי. וגם תוכן לנגן קבצי ISO HDR בלי קושי עם תפריטים... שילד טוב לנטפליקס ומשחקי אנדרויד......
Istarmini- איך אני יכול דרך ה VLC לבדוק איזה קובץ הכי גדול ? קצת מתיש לעבור קובץ קובץ לא?
תודה לכם על התגובות
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·bixente כתב:אני לא אקנה מכשיר אחר רק עבור זה אני מאוד מרוצה מהשילד, פשוט מחפש פתרון נוח לנגן ריפ מלא.......
Istarmini- איך אני יכול דרך ה VLC לבדוק איזה קובץ הכי גדול ? קצת מתיש לעבור קובץ קובץ לא?
תודה לכם על התגובות...
לא יודע איך ב vlc, בקודי בשילד ,בשניות אתה מוצא אותו .
במידה ואין קובץ אחד גדול (בדרך כלל כ 40-60 גיגה ויותר)
זה אומר שמדובר בסרט בראנצ כלומר שמורכב ממספר קבצים .במקרה הזה לא תוכל לראות בשילד עם קודי תצטרך להוריד גירסת רימיוקס אולי עם vlc ניתן אין לי מושג