איך לנגן ריפ מלא של 4K בשילד?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #1 

שלום
יש לי שילד ואני רוצה לנגן ריפ מלא (במבנה של bdmv, stream וכן הלאה) . בקודי זה פשוט לא מגיב כשאני לוחץ על הפוסטר (הבנתי שקודי לא תומך). שמעתי ש VLC כן תומך בריפ מלא, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מנגן דרכו את הריפ, הוא פשוט מכניס אותי לתיקיות ונותן לי לבחור קובץ ספציפי. אשמח לעזרה והסבר איך לנגן. תודה

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

bixente כתב:שלום
יש לי שילד ואני רוצה לנגן ריפ מלא (במבנה של bdmv, stream וכן הלאה) . בקודי זה פשוט לא מגיב כשאני לוחץ על הפוסטר (הבנתי שקודי לא תומך). שמעתי ש VLC כן תומך בריפ מלא, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מנגן דרכו את הריפ, הוא פשוט מכניס אותי לתיקיות ונותן לי לבחור קובץ ספציפי. אשמח לעזרה והסבר איך לנגן. תודה
...
·

תקנה ZIDOO X9S ותוכל לנגן את זה בלי בעיה מתוך קודי. וגם תוכן לנגן קבצי ISO HDR בלי קושי עם תפריטים... שילד טוב לנטפליקס ומשחקי אנדרויד...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #3 

bixente כתב:שלום
...
·

תכנס לתקיית stream ותנגן את הקובץ הגדול ביותר זה קובץ הסרט

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #4 

Rekcuf כתב:
...
...
·

תקנה ZIDOO X9S ותוכל לנגן את זה בלי בעיה מתוך קודי. וגם תוכן לנגן קבצי ISO HDR בלי קושי עם תפריטים... שילד טוב לנטפליקס ומשחקי אנדרויד...
...
אני לא אקנה מכשיר אחר רק עבור זה אני מאוד מרוצה מהשילד, פשוט מחפש פתרון נוח לנגן ריפ מלא.
Istarmini- איך אני יכול דרך ה VLC לבדוק איזה קובץ הכי גדול ? קצת מתיש לעבור קובץ קובץ לא?
תודה לכם על התגובות

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #5 

bixente כתב:
...
...
אני לא אקנה מכשיר אחר רק עבור זה אני מאוד מרוצה מהשילד, פשוט מחפש פתרון נוח לנגן ריפ מלא.
Istarmini- איך אני יכול דרך ה VLC לבדוק איזה קובץ הכי גדול ? קצת מתיש לעבור קובץ קובץ לא?
תודה לכם על התגובות
...
·

לא יודע איך ב vlc, בקודי בשילד ,בשניות אתה מוצא אותו .

במידה ואין קובץ אחד גדול (בדרך כלל כ 40-60 גיגה ויותר)
זה אומר שמדובר בסרט בראנצ כלומר שמורכב ממספר קבצים .במקרה הזה לא תוכל לראות בשילד עם קודי תצטרך להוריד גירסת רימיוקס אולי עם vlc ניתן אין לי מושג

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”