המלצה לקופסת אנדרואיד . דרישות : קודי בלבד לא נדרש 4k או hdr. יחובר לטלבזיה hd 1080.
עריכה : נדרש חיבור רשת קווי מובנה.
המלצה לקופסת אנדרואיד . דרישות : קודי בלבד לא נדרש 4k
-
of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
אם אתה צריך קודי בלבד אז הייתי ממליץ ללכת לכיוון של LibreELEC או CoreELEC במקום אנדרואיד.
מבחינת המלצה על מכשיר אז אתה יכול לבחור ממגוון רחב של מכשירים שבשביל השימושים שלך אין ביניהם כל כך הבדל, החל מ RPI, ODROID ואפילו כל קופסא סינית פשוטה שמגיעה עם מעבדי S905/S912.
מבחינת המלצה על מכשיר אז אתה יכול לבחור ממגוון רחב של מכשירים שבשביל השימושים שלך אין ביניהם כל כך הבדל, החל מ RPI, ODROID ואפילו כל קופסא סינית פשוטה שמגיעה עם מעבדי S905/S912.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
LibreELEC על קופסאות אנדרויד מבוססות Amlogic זה מקרה אבוד. אם כבר, אז רק CoreELEC.
S912 - מכשיר חזק היום, אבל בגדול זו חומרה מתה. לא יהיו פיתוחים עבורה בעתיד, קודי 19 ככל הנראה לא יתמוך בה בכלל, על LE\CE בטוח לא.
לקחת S905X או S905D בלבד, לא S905 או S905W (חומרה מוגבלת)
יש לי ניסיון מצויין עם T95N, קופסה קטנה, לא מתחממת ועושה עבודה מצויינת. אם בא לך קופסה עם שעון, ה-T95M אחלה.
יידרש לך כרטיס microSD ע"מ להתקין את המערכת, 8 גיגה יותר ממספיק.
S912 - מכשיר חזק היום, אבל בגדול זו חומרה מתה. לא יהיו פיתוחים עבורה בעתיד, קודי 19 ככל הנראה לא יתמוך בה בכלל, על LE\CE בטוח לא.
לקחת S905X או S905D בלבד, לא S905 או S905W (חומרה מוגבלת)
יש לי ניסיון מצויין עם T95N, קופסה קטנה, לא מתחממת ועושה עבודה מצויינת. אם בא לך קופסה עם שעון, ה-T95M אחלה.
יידרש לך כרטיס microSD ע"מ להתקין את המערכת, 8 גיגה יותר ממספיק.
- none77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 604
אני עם odroid c2 ועובד מצויין עם libreelec.
עדכונים ישירים מlibreelec, זה אחד המכשירים שיש הורדה ישירה עבורו.
עדכונים ישירים מlibreelec, זה אחד המכשירים שיש הורדה ישירה עבורו.