שלום חברים,
אני יודע שהשאלה עלתה כבר מספר רב של פעמים, ובכל זאת אודה לעצתכם.
אני לפני רכישה.
יש לי סלון מואר. היום אני צופה בדגם ישן ופשוט לא רואה כלום באור יום כשהתריסים פתוחים.
המסך משקף הכל ומחזיר אור כמו מראה ממש.
אני חושש לקנות מסך חדש ולגלות ששוב ההשתקפות חזקה מתוארת המסך.
ברור לי שחשוב Nits גבוה, ושבמבחן בהירות ה-C8 קיבלה ציון טוב יותר מה-B7, אך לא מצליח להבין עד כמה ההבדל אכן משמעותי, או לחילופין, האם ה B7 יכולה להתמודד טוב עם סלון מואר?
אודה להמלצות במיוחד מאלה שיש להם B7 וחוו בעייה דומה.
תודה!
יש לך B7? אודה להמלצתך בעניין תאורה חזקה
השתקפויות על כל מסך יהיו.
הוחזק של האולד הוא דווקא בצפייה בתאורה נמוכה.
לחדר מואר באמת יש לשקול מסך עם יכולת הארה גבוהה יותר כמו סמסונג או סוני בדגמים הגבוהים. המסך של סמסונג החדש שטרם נמכר (אולי ביבוא אישי) ה Q9FN הוא אופציה מצויינת. תקרא עליו.
הוחזק של האולד הוא דווקא בצפייה בתאורה נמוכה.
לחדר מואר באמת יש לשקול מסך עם יכולת הארה גבוהה יותר כמו סמסונג או סוני בדגמים הגבוהים. המסך של סמסונג החדש שטרם נמכר (אולי ביבוא אישי) ה Q9FN הוא אופציה מצויינת. תקרא עליו.
תודה רבה, רק כדי להבהיר (באאםם!),
אני לא מצפה ל 100% מהמסך בשעות האור, אלא רק להבין אם המסך מצליח להתמודד עם ההשתקפויות באופן שמניח את הדעת.
עם המסך הנוכחי שלי אין לי ברירה אלא לסגור את התריסים, אחרת קשה מאד מאד (!) להתמקד התמונה.
B7 מספיק? האם להמתין ל C8 ולהתפשר על 55 (מרחק צפייה 3.80)?
המחיר צריך להיות 10+-
שוב תודה לעונים
אני לא מצפה ל 100% מהמסך בשעות האור, אלא רק להבין אם המסך מצליח להתמודד עם ההשתקפויות באופן שמניח את הדעת.
עם המסך הנוכחי שלי אין לי ברירה אלא לסגור את התריסים, אחרת קשה מאד מאד (!) להתמקד התמונה.
B7 מספיק? האם להמתין ל C8 ולהתפשר על 55 (מרחק צפייה 3.80)?
המחיר צריך להיות 10+-
שוב תודה לעונים
תראה יש שיפור ב C8 גם בתאורה וגם בהשתקפויות אבל הוא לא כזה דרמטי לעומת B7 ולכן value for money זה מיותר לחלוטין.
במסגרת התקציב שלך לא יכנס בשלב הזה C8 בגודל 65, B7 כן בתקציב.
זאת בהנחה ואתה כן בוחר ללכת על אולד.
במסגרת התקציב שלך לא יכנס בשלב הזה C8 בגודל 65, B7 כן בתקציב.
זאת בהנחה ואתה כן בוחר ללכת על אולד.