Audeze Lcd-XC אחרי חודש
-
xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
לאחר שהשתמשתי כמה שנים ב DT770, ואז עברתי לזמן קצר ל He-4XX, ולאחר חיפושים והאזנות אינסוף לאוזניות שונות בכל תקציב, סופסוף הגעתי לנחלה. LCD-XC. סופסוף אוזניות מושלמות לי. כאילו נתפרו לאוזניים שלי. מה שגיליתי במהלך כל החיפושים האלה הוא לא מעט ואולי עשוי לסייע לאחרים.
נראה לי שהחשוב מכול הוא סוג המוסיקה. אין שום מובן לדבר על אופי של אוזניות באופן כללי אלא ספציפית להקלטה ספציפית, דיסק ספציפי ואם רוצים ממש להיות נחפזים, אז למוסיקה ספציפית. לומר למשל שאוזניות מתאימות לג'אז זו שטות גמורה. יש סוגי הקלטות שונות, איכויות שונות, הקלטות עם במה, הקלטות ללא במה, שטוחות, עמוקות, ופשוט זה לא נגמר. מה שכן צריך לעשות זה לשמוע כל אוזניות עם רשימת השמעה אישית, ולא לקוות שהבדיקה תחשוף מה שאמרו על האוזניות בחוות דעת אחרות. הד-פי, Z, שיער לבן וכו'.
מה שלמשל עשו ה XC לרשימת ההשמעה שלי זה להעיף אותה לשמיים. ישבתי והשבתי אותן גם LCD2-C, LCD3 ועוד כמה, והן היו יוצאות דופן בחתימת הסאונד שלהן, ובהשפעה החיובית על כל מה שזרקתי עליהן. לידן כל השאר נשמעו שטוחות.
מאוד מפליא אותי שהן לא תפסו יותר חזק ברשת. לא רואה יותר מידי התייחסויות אליהן. אהה, והשוויתי אותן גם ל LCD-X הגרסה הפתוחה שלהן בעצם. בלעו אותן בלי מלח לטעמי.
מה שמוביל לנקודה חשובה נוספת: יש הרבה יותר סובייקטיביות בתחום הזה ממה שהשיח האודיופילי רומז אליו. השיח הזה גורם לאשלייה של אובייקטיביות, שיכולה דיי להטעות אנשים. אני בכלל הגעתי לרכוש את ה LCD-2C לאחר המלצות פסיכיות ברשת על-ידי "מומחים". הגעתי, שמעתי, וכלום. לא התחברתי בכלל.
זה לא סתם שאני לא מאפיין כאן את האוזניות בשיח הזה משום שהיה קליק. שמתי על האוזניים, ממש בטעות, היו שם ושמתי סתם לשמוע כל מה שהיה ביחס ל LCD-2C ופשוט התאהבתי. חייב לציין שזו פעם ראשונה שזה קורה לי ושמעתי לא מעט ב 5 שנים האחרונות מאז שהג'וק תקף.
האוזניות כמעט הבודדות שלא מכאיבות לי ברמה כזו או אחרת. ה DT770 היו דוקרות בטירוף וקצת ווליום הבאס היה גורם לי לכאבי ראש. חשבתי שהזקנתי וזו אשמתי והנה עם אלו אני מגביר ומגביר (רק בגלל ההתלהבות) ואין שום אפקט DT770 עליי. למרות שברשת יתארו אותן כבהירות, הן לא דוקרות אותי בכלל. והמיד, שעד כה חשבתי שאני אוהב אותו נמוך, אחורי, כי כשהוא קדימה הוא מעוות לי וצורך באוזן, הנה עם אלו המיד קדימה לגמרי אבל איזה מיד חברים, חתיכת דיוק. פסנתר או גיטרה מול הפרצוף אבל מדויק מדויק, ולא מכאיב או מתעוות. בס לא נורמלי. לא יודע אם זה נחשב אוזניות באסיות וגם לא ממש אכפת לי. לא נראה לי שאני בס-הד, משום שמאוד אהבתי את ה 4xx נטולות הבס. הבס ב XC איכותי בצורה לא נורמלית. יש לי עוד מערכות בבית והן במקום ראשון גבוה גבוה. לא מפציץ את האוזן, לא משנה באיזה קטע מדובר. מדויק, פאנצ'י, הדוק הדוק, אבל גם עשיר ולא אנליטי. טוב, מספיק עם התיאורים...
בקיצור, מאוד ממליץ לכם לנסות אותן. הבחור מגבעתיים מחזיק אותן בתצוגה. רכשתי אותן דרך הד-פי ב 900$ ומכרתי את כל מה שהיה לי.
אחרי חודש איתן ההתלהבות עדיין כמו ביום הראשון. הכול נשמע טוב, מעלה חיוך מפגר על הפנים.
אני פורש מהחיפושים ונח. הגעתי לנחלה.
נראה לי שהחשוב מכול הוא סוג המוסיקה. אין שום מובן לדבר על אופי של אוזניות באופן כללי אלא ספציפית להקלטה ספציפית, דיסק ספציפי ואם רוצים ממש להיות נחפזים, אז למוסיקה ספציפית. לומר למשל שאוזניות מתאימות לג'אז זו שטות גמורה. יש סוגי הקלטות שונות, איכויות שונות, הקלטות עם במה, הקלטות ללא במה, שטוחות, עמוקות, ופשוט זה לא נגמר. מה שכן צריך לעשות זה לשמוע כל אוזניות עם רשימת השמעה אישית, ולא לקוות שהבדיקה תחשוף מה שאמרו על האוזניות בחוות דעת אחרות. הד-פי, Z, שיער לבן וכו'.
מה שלמשל עשו ה XC לרשימת ההשמעה שלי זה להעיף אותה לשמיים. ישבתי והשבתי אותן גם LCD2-C, LCD3 ועוד כמה, והן היו יוצאות דופן בחתימת הסאונד שלהן, ובהשפעה החיובית על כל מה שזרקתי עליהן. לידן כל השאר נשמעו שטוחות.
מאוד מפליא אותי שהן לא תפסו יותר חזק ברשת. לא רואה יותר מידי התייחסויות אליהן. אהה, והשוויתי אותן גם ל LCD-X הגרסה הפתוחה שלהן בעצם. בלעו אותן בלי מלח לטעמי.
מה שמוביל לנקודה חשובה נוספת: יש הרבה יותר סובייקטיביות בתחום הזה ממה שהשיח האודיופילי רומז אליו. השיח הזה גורם לאשלייה של אובייקטיביות, שיכולה דיי להטעות אנשים. אני בכלל הגעתי לרכוש את ה LCD-2C לאחר המלצות פסיכיות ברשת על-ידי "מומחים". הגעתי, שמעתי, וכלום. לא התחברתי בכלל.
זה לא סתם שאני לא מאפיין כאן את האוזניות בשיח הזה משום שהיה קליק. שמתי על האוזניים, ממש בטעות, היו שם ושמתי סתם לשמוע כל מה שהיה ביחס ל LCD-2C ופשוט התאהבתי. חייב לציין שזו פעם ראשונה שזה קורה לי ושמעתי לא מעט ב 5 שנים האחרונות מאז שהג'וק תקף.
האוזניות כמעט הבודדות שלא מכאיבות לי ברמה כזו או אחרת. ה DT770 היו דוקרות בטירוף וקצת ווליום הבאס היה גורם לי לכאבי ראש. חשבתי שהזקנתי וזו אשמתי והנה עם אלו אני מגביר ומגביר (רק בגלל ההתלהבות) ואין שום אפקט DT770 עליי. למרות שברשת יתארו אותן כבהירות, הן לא דוקרות אותי בכלל. והמיד, שעד כה חשבתי שאני אוהב אותו נמוך, אחורי, כי כשהוא קדימה הוא מעוות לי וצורך באוזן, הנה עם אלו המיד קדימה לגמרי אבל איזה מיד חברים, חתיכת דיוק. פסנתר או גיטרה מול הפרצוף אבל מדויק מדויק, ולא מכאיב או מתעוות. בס לא נורמלי. לא יודע אם זה נחשב אוזניות באסיות וגם לא ממש אכפת לי. לא נראה לי שאני בס-הד, משום שמאוד אהבתי את ה 4xx נטולות הבס. הבס ב XC איכותי בצורה לא נורמלית. יש לי עוד מערכות בבית והן במקום ראשון גבוה גבוה. לא מפציץ את האוזן, לא משנה באיזה קטע מדובר. מדויק, פאנצ'י, הדוק הדוק, אבל גם עשיר ולא אנליטי. טוב, מספיק עם התיאורים...
בקיצור, מאוד ממליץ לכם לנסות אותן. הבחור מגבעתיים מחזיק אותן בתצוגה. רכשתי אותן דרך הד-פי ב 900$ ומכרתי את כל מה שהיה לי.
אחרי חודש איתן ההתלהבות עדיין כמו ביום הראשון. הכול נשמע טוב, מעלה חיוך מפגר על הפנים.
אני פורש מהחיפושים ונח. הגעתי לנחלה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ה HE-4XX הן אוזניות מאוד דו פרצופיות. ללא הגברה מסיבית הן נשמעות רזה ומשעמם אבל הן הופכות את עורן ברגע שמחברים אותן ב Balanced המאפשר העברת יותר כוח למגבר המסוגל לתת להן בעיטה באחוריים.
ה LCD-X מסקרנות ולמרות שאני אישית לא אוהב אוזניות סגורות זה לא אומר שאתה לא הולך להנות מהן מאוד.
ה LCD-X מסקרנות ולמרות שאני אישית לא אוהב אוזניות סגורות זה לא אומר שאתה לא הולך להנות מהן מאוד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
עברתי על סיקורים בנושא האזניות.
מדבור כאן גם על מחיר מהליגה הגבוהה
וגם על אזניות מהליגה הגבוהה.
הייתי שמח לשמוע את דעתך על עוד אזניות ביחס לאלו שצויינו.
בליגה שלהן ה DT770 ו HE-4XX נחשבות לאזניות ממש טובות
אני אישית חושב שאם האוזניות סגורות אז הקנים צריכים להיות עשויים מעץ.
מדבור כאן גם על מחיר מהליגה הגבוהה
וגם על אזניות מהליגה הגבוהה.
הייתי שמח לשמוע את דעתך על עוד אזניות ביחס לאלו שצויינו.
בליגה שלהן ה DT770 ו HE-4XX נחשבות לאזניות ממש טובות
אני אישית חושב שאם האוזניות סגורות אז הקנים צריכים להיות עשויים מעץ.
נערך לאחרונה על ידי legopart ב 10/06/2018 3:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
legopart כתב:
אני אישית חושב שאם ההוזניות סגורות אז הקנים צריכים להיות עשויים מעץ....
לא בטוח שזה מועיל.
קראתי פעם השוואה של TYLL בין CREATIVE AURVANA (העתק דנון D1100) וגרסה של אותן אוזניות של חברה אחרת: The E-Mu Walnut - הקאפים של האוזניות הללו היו מעץ והאוזניות עלו פי 3.
הוא אמר שהעץ הופך את הסאונד ליותר משעמם לעומת הסאונד היותר אנרגטי של הקריאטיב מפלסטיק. סה"כ לכל אוזניה היו יתרונות אבל בסה"כ הוא אמר שזה לא שווה את הקפיצה במחיר.
כמו שאמרתי, הליגה הזו של האוזניות, לא משהו שהגעתי אליה או יצא לי לשמוע.
ישמע גם משונה, אבל בגלל שיש לי אזניות יחסית זולות מהליגה הזו, ATH-M50 ו ICON HP-430 (שאני בעצמי לא מבין למה הזמנתי ועוד משומשות)
אני עושה עליהם מודינג, למקרה דחפתי לתוכן צמר באזור החלל בין הקנים והדרייבר, אני דווקה מרוצה מהתוצאה, במקום להיות ריקות, הן נעשו יותר פרטניות.
כמו שאמרתי, השדרוג הכי רחוק שלי הוא על המגבר AUNE X7S ואזניות כנראה לא אשדרג יותר.
הליגה הגבוהה באמת מעניינת, אבל כל הרעיון של "להשקיע ממש הרבה בשביל מוצר שישרת בצורה יותר איכותית" נשמע לי כמו השקעה מוגזמת, כמו לקנות קדילק D= , בא לי מגוון וכן בא לי להתעסק עם מגוון ומודינג (ועם יקרות זה ירגיש כמו ONE END) שאני אצטרך להתייחס אליהן כמשהו איכותי מדי.
למרות שיוצא בסוף שעם ראש כזה אף אחד בפורום לא מפרסם בהודעות את הדגמים המובילים האלו. וזה קצת חבל
ישמע גם משונה, אבל בגלל שיש לי אזניות יחסית זולות מהליגה הזו, ATH-M50 ו ICON HP-430 (שאני בעצמי לא מבין למה הזמנתי ועוד משומשות)
אני עושה עליהם מודינג, למקרה דחפתי לתוכן צמר באזור החלל בין הקנים והדרייבר, אני דווקה מרוצה מהתוצאה, במקום להיות ריקות, הן נעשו יותר פרטניות.
כמו שאמרתי, השדרוג הכי רחוק שלי הוא על המגבר AUNE X7S ואזניות כנראה לא אשדרג יותר.
הליגה הגבוהה באמת מעניינת, אבל כל הרעיון של "להשקיע ממש הרבה בשביל מוצר שישרת בצורה יותר איכותית" נשמע לי כמו השקעה מוגזמת, כמו לקנות קדילק D= , בא לי מגוון וכן בא לי להתעסק עם מגוון ומודינג (ועם יקרות זה ירגיש כמו ONE END) שאני אצטרך להתייחס אליהן כמשהו איכותי מדי.
למרות שיוצא בסוף שעם ראש כזה אף אחד בפורום לא מפרסם בהודעות את הדגמים המובילים האלו. וזה קצת חבל
·לא חייבים balanced בשביל ה4xx, מניסיוני לשים את המגבר על high gain (+באס בוסט) עושה את העבודה.Catskinner כתב:ה HE-4XX הן אוזניות מאוד דו פרצופיות. ללא הגברה מסיבית הן נשמעות רזה ומשעמם אבל הן הופכות את עורן ברגע שמחברים אותן ב Balanced המאפשר העברת יותר כוח למגבר המסוגל לתת להן בעיטה באחוריים.
ה LCD-X מסקרנות ולמרות שאני אישית לא אוהב אוזניות סגורות זה לא אומר שאתה לא הולך להנות מהן מאוד....
ה4xx אוכלות את האוזניות האחרות שיש לי שכל אחת עלתה פי כמה יותר, a2000z audio technica / Audeze isine 10 .
·אני מניח שחלק מהעניין זה איך אתה שומר על האוזניות ..לי לא היה בעיה עם האוזניות עד כה, ודווקא איכות הבניה שלהן היא טובה מאוד לטעמי.legopart כתב:אפשר דוגמה למגבר עם HIGH GAIN או באס בוסט ? ואיך הוא משיג את זה?
ד"א: לפי איכות הבניה של 4XX נראה לי שזה הדבר האחרון שהייתי קונה...
אני משתמש בfiio e10k , שיש לו אופציה לhigh gain ו bassboost. הaune x1s שהזמנתי היה בשימוש בדיוק 10 דקות , כשהבנתי שדווקא ההפעלה של שתי האופציות שציינתי בfiio e10k שהייתי רגיל אליו עד כה, גרמו ל4xx להשמע נהדר. אולי אפשר לשחק עם ההגדרות של ה-aune בשביל להשיג את אותו אפקט, אבל לא מצאתי זמן לנסות זאת.
נדמה לי שכבר אמרתי לך את זה במפגש האחרון אבל אם אתה מחפש שדרוג אז אני חושב שהיית צריך ללכת על הArc של Mayflower. דאק\מגבר איכותי עם הרבה כוח וגם Bass Boost וכפתור לHigh GainJDx כתב:·אני מניח שחלק מהעניין זה איך אתה שומר על האוזניות ..לי לא היה בעיה עם האוזניות עד כה, ודווקא איכות הבניה שלהן היא טובה מאוד לטעמי.......
אני משתמש בfiio e10k , שיש לו אופציה לhigh gain ו bassboost. הaune x1s שהזמנתי היה בשימוש בדיוק 10 דקות , כשהבנתי שדווקא ההפעלה של שתי האופציות שציינתי בfiio e10k שהייתי רגיל אליו עד כה, גרמו ל4xx להשמע נהדר. אולי אפשר לשחק עם ההגדרות של ה-aune בשביל להשיג את אותו אפקט, אבל לא מצאתי זמן לנסות זאת....
·JDx כתב:·אני מניח שחלק מהעניין זה איך אתה שומר על האוזניות ..לי לא היה בעיה עם האוזניות עד כה, ודווקא איכות הבניה שלהן היא טובה מאוד לטעמי.......
אני משתמש בfiio e10k , שיש לו אופציה לhigh gain ו bassboost. הaune x1s שהזמנתי היה בשימוש בדיוק 10 דקות , כשהבנתי שדווקא ההפעלה של שתי האופציות שציינתי בfiio e10k שהייתי רגיל אליו עד כה, גרמו ל4xx להשמע נהדר. אולי אפשר לשחק עם ההגדרות של ה-aune בשביל להשיג את אותו אפקט, אבל לא מצאתי זמן לנסות זאת....
גם אני חושב ש X1S נותן יכולות דיי סטנדרטיות.
לכן חשבתי לשדרג אותו עם X7S כשיהיה (לדעתי יותר כדאי להשלים את הסט)
בנוסף לדעתי, בתור אחד שיש לו את FIIO E11K וכרטיס USB של Creative Sound Blaster X-Fi Go!
לדעתי מדובר על שילוב לא כזה איכותי ביחס ל X1S, גם ה BOOST הורס את הצליל.
פשוט לדעתי ה BOOST הוא לא חלק מיכולות המגבר אלא יותר עריכה שהוא עושה לסאונד (אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה)
·תודה על ההמלצה, לא הכרתי את המוצר. הסתכלתי בביקורות שלו, והוא נראה לא רע בכלל. הייתי צריך לקנות אותו במקום את הaune..Ziggity כתב:נדמה לי שכבר אמרתי לך את זה במפגש האחרון אבל אם אתה מחפש שדרוג אז אני חושב שהיית צריך ללכת על הArc של Mayflower. דאק\מגבר איכותי עם הרבה כוח וגם Bass Boost וכפתור לHigh Gain.........
בכל אופן, אני הגעתי לנחלה כרגע ולא רואה שידרוג באופק , 4xx + fiio e10k הצנועים מסתמנים כ-end game שלי
·שמע, bass boost יכול לפגוע בסאונד באוזניות מסויימות , ובאוזניות אחרות להפוך את הסאונד לטוב יותר. סאונד זה עניין אישי בכל מקרה, ומה שישמע לי טוב ישמע לאחרים רע. וזה לא רק עניין של דעה , אני די בטוח שברמה התפיסיתית אנחנו תופסים סאונד באופן שונה.legopart כתב:
·......
גם אני חושב ש X1S נותן יכולות דיי סטנדרטיות.
לכן חשבתי לשדרג אותו עם X7S כשיהיה (לדעתי יותר כדאי להשלים את הסט)
בנוסף לדעתי, בתור אחד שיש לו את FIIO E11K וכרטיס USB של Creative Sound Blaster X-Fi Go!
לדעתי מדובר על שילוב לא כזה איכותי ביחס ל X1S, גם ה BOOST הורס את הצליל.
פשוט לדעתי ה BOOST הוא לא חלק מיכולות המגבר אלא יותר עריכה שהוא עושה לסאונד (אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה)...
הדיבור על הx1s סיקרן אותי, ותהיתי עכשיו אם פסלתי את הx1s מהר מידי בפעם הראשונה ששמעתי אותו - אז הוצאתי אותו מהאריזה שוב וחיברתי. בשמיעה ראשונית מייד מבחינים שהaune ו-fiio נשמעים שונה לגמרי עם ה-4xx, ולמרות שאולי הצליל של aune נקי יותר , בעיניי הסאונד בfiio יותר ריאליסטי ומלא .
אני חושב שזה גם עניין של אוזניות פלאנריות , שמאפשרות את המשחק עם הEQ (כלומר הbassboost) עם פחות עיוות בצליל , ואני לא יודע אם זה היה מצליח עם אוזניות רגילות.
ההשוואה בין FIIO E10K ל-AUNE X1S היא תמוהה למדי, מדובר במכשיר ברמה אחרת לגמרי.
ראשית כל Brake-in של כמה עשרות שעות למכשיר לא יזיקו, להדליק מכשיר בפעם הראשונה
למשך 10 דק' זה נשמע כמו בדיחה. ושנית בדיוק כמו הדגמים המקבילים מומלץ מאוד להחליף
את הפדים המקוריים ב-HM5 ANGLED חלופיים מה שגורם לסאונד שלהן להיות מעט יותר אגרסיבי ומהנה.
EQ תמיד אפשר לעשות דרך פובר או לקנות מכשיר נוסח SCHIIT LOKI שהוא אקולייזר בסיסי ונהדר.
בטח לא הייתי לוקח צעצוע כמו E10K על X1S בגלל שיש לו סוויטץ' של באס בוסט.
ראשית כל Brake-in של כמה עשרות שעות למכשיר לא יזיקו, להדליק מכשיר בפעם הראשונה
למשך 10 דק' זה נשמע כמו בדיחה. ושנית בדיוק כמו הדגמים המקבילים מומלץ מאוד להחליף
את הפדים המקוריים ב-HM5 ANGLED חלופיים מה שגורם לסאונד שלהן להיות מעט יותר אגרסיבי ומהנה.
EQ תמיד אפשר לעשות דרך פובר או לקנות מכשיר נוסח SCHIIT LOKI שהוא אקולייזר בסיסי ונהדר.
בטח לא הייתי לוקח צעצוע כמו E10K על X1S בגלל שיש לו סוויטץ' של באס בוסט.
בנוסף גם לסאונד הנקי שיש ל DAC הזה.
יצא לי בעבר לשמוע מגבר מנורות (היברידי) ואחד של CLASS A ובאמת יש לזה שמע ממש חזק ומדגיש.
וכן החיסרון הבולט במנורות זה כל ההפרעות שמגיעות להן משום מקום וחוסר האיזון בין צד R ל L.
ד"א: חיברתי את ה FIIO E11K או בשם שלו FIIO A3 למגברDAC של AUNE X1S ביציאת הסאונד.
זה ממש הכפיל לי את ההנאה מהמגבר של ה FIIO, הסאונד פשוט מיצה את עצמו ברמות מאוד גבוהות!, מה שלא הייתי מצליח להגיע עם 2 המגברים בנפרד.
לצערי כשהפכתי את החיבורים וחיברתי את FIIO A3 שהוא למעשה מגבר אנלוגי ולא DAC לחיבור האנלוגי של AUNE.
לצערי זה לא רק פגע באיכות אלא גם לא השיג תוצאות.
בגלל זה אמרתי שאני רוצה להוסיף ל X1S מגבר נוסף שהיציאה שלו תתחבר אליו. התכנון היה לCLASS A, אז כנראה זה יהיה X7S
אני מזכיר שאת HD6XX כן הצליח להריץ טוב ה X1S ואת DT880 לא
(לפחות לטעמי) {מדובר באזניות של 250 - 300 אוהם} (ואני עדיין אוהב את הסאונד של DT880)
יצא לי בעבר לשמוע מגבר מנורות (היברידי) ואחד של CLASS A ובאמת יש לזה שמע ממש חזק ומדגיש.
וכן החיסרון הבולט במנורות זה כל ההפרעות שמגיעות להן משום מקום וחוסר האיזון בין צד R ל L.
ד"א: חיברתי את ה FIIO E11K או בשם שלו FIIO A3 למגברDAC של AUNE X1S ביציאת הסאונד.
זה ממש הכפיל לי את ההנאה מהמגבר של ה FIIO, הסאונד פשוט מיצה את עצמו ברמות מאוד גבוהות!, מה שלא הייתי מצליח להגיע עם 2 המגברים בנפרד.
לצערי כשהפכתי את החיבורים וחיברתי את FIIO A3 שהוא למעשה מגבר אנלוגי ולא DAC לחיבור האנלוגי של AUNE.
בגלל זה אמרתי שאני רוצה להוסיף ל X1S מגבר נוסף שהיציאה שלו תתחבר אליו. התכנון היה לCLASS A, אז כנראה זה יהיה X7S
אני מזכיר שאת HD6XX כן הצליח להריץ טוב ה X1S ואת DT880 לא
לאן חיברת את יציאת הסאונד של ה-fiio ב-x1s?legopart כתב:בנוסף גם לסאונד הנקי שיש ל DAC הזה.
אני מזכיר שאת HD6XX כן הצליח להריץ טוב ה X1S ואת DT880 לא(לפחות לטעמי) {מדובר באזניות של 250 - 300 אוהם} (ואני עדיין אוהב את הסאונד של DT880)
...
האם שאתה מחבר את הfiio והaune בטור אתה יכול להריץ את הdt880 כמו שצריך? האם ניסית לעשות זאת יחד עם הפעלת האופציה של high gain ?
כן, עם HIGH GAIN
חיברתי מחשב > AUNE ואותו > FIIO > ולאזניות DT880
אני ממש מבסוט

X1S ב AUDIO OUT
ל FIIO ב AUDIO IN
FIIO על HIGH GAIN
כן, זה מריץ לא רע את DT880 ונותן להם גם גיוון נחמד ולא רק סאונד חזק
לדעתי מגבר מ CLASS A, זה מה שהאזניות האלו צריכות
בX1S יציאת ה AUDIO OUT פעילה תמיד כל עוד אתה לא עובר למצב של AUDIO IN אז היא כבר לא פעילה יותר.
מכאן זה שולל מהמוצר להיות PRE AMP
אני דיי בטוח ש X7S יתן תוצאה טובה + הוא CLASS A ואני רוצה להעביר את האזניות האלו ל BALANCED.
חיברתי מחשב > AUNE ואותו > FIIO > ולאזניות DT880
אני ממש מבסוט

X1S ב AUDIO OUT
ל FIIO ב AUDIO IN
FIIO על HIGH GAIN
כן, זה מריץ לא רע את DT880 ונותן להם גם גיוון נחמד ולא רק סאונד חזק
לדעתי מגבר מ CLASS A, זה מה שהאזניות האלו צריכות
בX1S יציאת ה AUDIO OUT פעילה תמיד כל עוד אתה לא עובר למצב של AUDIO IN אז היא כבר לא פעילה יותר.
מכאן זה שולל מהמוצר להיות PRE AMP
אני דיי בטוח ש X7S יתן תוצאה טובה + הוא CLASS A ואני רוצה להעביר את האזניות האלו ל BALANCED.