Eli-raz כתב:@TheCoolest
·תגיד אתה טכנאי ?
שים לב מה הטכנאי כתב, שים לב שהחברה הכירה בבעיה!
תביט בתמונה של המסמך : ביקור טכנאי אצל לקוח
"אני לא רוצה לשנות את הגדרות מצב התמונה"? המסך חזר לקרטון לאחר שהטכנאי קבע שיש צריבה במסך, ושיש למצוא פתרון.
קבוצת ח.י סתם החליפה שני מסכים מסדרות שונות ומה גם שהשני יקר יותר מהראשון?, כול זה בגלל הגדרות תמונה?
נשמע לך הגיוני? אם זה כזה פשוט ,לא היה להם יותר קל להגיד לי תשנה את הגדרות התמונה? במקום להחליף שני מסכים?
ואני עם המסך השלישי עם הבעיה!
...
·
נו, זה מוכיח שהטכנאים של חי לא מבין דבר מהחיים שלהם.. שיחליפו מסך, זה לא ישנה כלום ונבעיה הזאת ועוד מלא בעיות של מסכי IPS יחזרו שוב... או שתעבור ל OLED או שתעבור לסוני LED..
TheCoolest כתב:איך בדיוק יעזור לו לעבור ל-"סוני LED" אם הוא יבחר אחד עם פאנל IPS?
או OLED, גם רגיש יחסית לצבירות.
...
·
95% ממסכי סוני הם VA לא חושב שניתן למצוא סוני IPS אלא אם כן ממש מתאמצים. למסך OLED אמנם לא חסרות בעיות, אבל להבדיל ממסך IPS הוא כולל מנגנון מניעת צבירות... ל LG סדרה 8 יש כבר בעיה אמיתית של צריבה ולא רק צבירה לפי בדיקות RTINGS לסדרה הזאת... הדגמים הנפוצים של סוני הם כולם VA.
oferlaor כתב:@Eli-raz
·אתה כותב מאוד תוקפני למרות שמנסים לסייע לך. מבין את העצבות והעצבנות אבל נא לא להפנות אותו לאנשים שמנסים לעזור לך.
...
oferlaor ,
הוצאת את המילים מפי .
Eli-raz,
מהודעה אחת לשנייה אני מרגיש שטון העצבים עולה.
ולא נעים לנהל כך כתיבה/קריאה/שיחה .
אנשים עוזרים/תורמים מהרצון שלהם והידע שלהם .
למדתי רבות במהלך ה 9 שנים שאני חבר באתר .
לא חייבים לך דבר וחצי דבר .
לאמר תודה לא תזיק !
להרגע מעט תועיל לבריאות שלך .
@oferlaor
·
אני מתנצל אם אני נתפס כתוקפני, אני פשוט עונה עובדות. אני גם לא עצוב ולא עצבני הכול בסדר.
אם מישהו טוען שאין צריבה ואין בעיה, והחברה עצמה מנגד מכירה בבעיה ומחליפה את 2 מסכים בעקבות הבעיה, מה אני אמור לעשות?
איך זה עוזר לי שהחברה אומרת X ומישהו עונה Y? הרי עם עובדות אי אפשר להתווכח, תאמין לי אני מדבר אך ורק עובדתית, אין פה שום דבר אישי אני מכבד כול אדם באשר הוא, אבל עונה בצורה עניינית. והכול מבוסס על עובדות.
לא באמת תסתכל שניה מנקודת המבט שלי אם החברה מכירה בבעיה, איך אגיב שמישהו מתעלם מזה לחלוטין?.
אם תסתכל על התגובות שלי אני תמיד עונה ענייני ועובדתי.
הנה קח לדוגמא את הפוסט "TheCoolest" הוא החליט בשבילי שאם אני קונה סוני אז אני אבחר IPS, בכלל האווירה פה מאוד מגינה על LG ולא מוכנה לשמוע אחרת, וזה בסדר אין עם זה שום בעיה.
אם מישהו נפגע מהתגובות שלי אני מתנצל על כך. כוונתי היחידה להוציא את האמת והעובדות.
אמנם צבירות וצריבות יכולות להתרחש גם ב-LCD, אבל צבירה תוך 2 דקות היא לא סבירה בעליל, אני לא מכיר מסכים תקינים שכאלה.
גם לי במחשב הנייד הגיע פנל שהיה מקבל צבירה תוך מספר דקות קטן. הזמנתי את השירות, ולאחר החלפת מסך - המסך החילופי תקין.
Eli-raz כתב:@oferlaor
·
אני מתנצל אם אני נתפס כתוקפני, אני פשוט עונה עובדות. אני גם לא עצוב ולא עצבני הכול בסדר.
אם מישהו טוען שאין צריבה ואין בעיה, והחברה עצמה מנגד מכירה בבעיה ומחליפה את 2 מסכים בעקבות הבעיה, מה אני אמור לעשות?
איך זה עוזר לי שהחברה אומרת X ומישהו עונה Y? הרי עם עובדות אי אפשר להתווכח, תאמין לי אני מדבר אך ורק עובדתית, אין פה שום דבר אישי אני מכבד כול אדם באשר הוא, אבל עונה בצורה עניינית. והכול מבוסס על עובדות.
לא באמת תסתכל שניה מנקודת המבט שלי אם החברה מכירה בבעיה, איך אגיב שמישהו מתעלם מזה לחלוטין?.
אם תסתכל על התגובות שלי אני תמיד עונה ענייני ועובדתי.
הנה קח לדוגמא את הפוסט "TheCoolest" הוא החליט בשבילי שאם אני קונה סוני אז אני אבחר IPS, בכלל האווירה פה מאוד מגינה על LG ולא מוכנה לשמוע אחרת, וזה בסדר אין עם זה שום בעיה.
אם מישהו נפגע מהתגובות שלי אני מתנצל על כך. כוונתי היחידה להוציא את האמת והעובדות.
...
·
מנסים להסביר לך שזו לא תקלה, אלה זה המצב במסכי LED של LG. לא ייתכן שאותה התקלה חוזרת בשני מסכים שונים. הטכנאים של חי פשוט לא נתקלים בהרבה אנשים שזה מפריע להם. גם ב OLED יש צבירות, אבל שם יש מנגנוני הגנה שמפחיתים את התופעה. אם אתה רגיש לזה, אז LG זה לא בשבילך. לך על LED מסוג VA של סמסונג או סוני, רצוי סוני..
@Rekcuf
·תודה על התגובה גם נכנסתי לפורום שכתבת avsforum.com, קראתי שם הרבה.
החברה קבעה שמדובר בתקלה, לא אני, הטכנאי ראה את התקלה וצילם, בהמשך אנשי המעבדה החליטו להחליף את המסכים בעקבות התקלה.
מעבר לזה הטכנאי שישב במעבדה ודיבר בטלפון ביקש ממני אישור לפתוח את המסך במעבדה, כמובן שסירבתי.
כאמור מוזר. אני לא מכיר תופעות כאלה ב-LED שאחרי 2 דקות רואים צבירה. אני מתקשה להאמין שמדובר בצריבה (בלי קשר למה שטכנאי כתב או לא), שכן צריבה היא פרמננטית ואני לא מכיר אף טכנולוגית תצוגה שבה אחרי 2 דקות של שימוש התמונה של המסך נדפקת באופן חד צדדי.
רכשתי להורי את אחד המסכים המדוברים לפני מס' חודשים ומתוך סקרנות העפתי מבט אתמול על נושא ה"צבירה"..
כאמור רואים מעין הילת צבירה מסויימת אחרי זמן ממושך עם תמונה סטאטית (הרבה יותר משתי דקות) אבל עם מעבר לערוץ או תוכן אחר הצבירה מתפוגגת לחלוטין.
שמח לשמוע שח,י. הסכימו להחליף את המסכים לשביעות רצונו של הלקוח. ותודה כמובן על השיתוף... מעבר לכך הייתי מוותר על הדרמטיות ....