בעיית צריבה חמורה שבעקבותיה הוחלפו שני מסכים!!!
שלום לכולם, בעקבות השתלשלות העניינים עם קבוצת ח.י ובעקבות הרצון שלי ליידע אתכם הצרכנים בבעיה חמורה שאני ראיתי בשתי סדרות של חברת LG אני מעלה את הפוסט הזה. ועל מנת שהכול יהיה ברור ואמין חברת ח.י החליפה לי את הדגמים את האלה בגלל :
(אני מצטט מהדף של ביקור הטכנאי):"ביקור טכנאי בבית לקוח" ששם כתוב : "תיאור הבעיה המקורית - צריבה בערוץ" תת נושא: ממיר כבלים לא מחובר" -
זהו ציטוט מהדף שירות שנקרא" ביקור טכנאי בבית הלקוח", כמו שאתם רואים החברה הכירה בבעיה!
ובדף עוד היום רשום : "ולאסוף את המקורית , יש לספק ללקוח את המסך החדש" זה ציטוט ממה שהיה כתוב שם כמובן שלאחר כמה ימים קיבלתי את המסך החדש אבל גם בו הייתה התקלה.
טוב עכשיו אחרי שהבהרתי את הדברים ברצוני לפנות לכלל הצרכנים ולהזהיר מפני הבעיה. הבעיה היא צריבה חמורה שנראית לעין מכול הבחינות.
והדגמים הם: המסך הראשון עם הצריבה החמורה הוא: 43UJ630Y המסך הזה הוחלף למסך : 43UJ752Y גם בדגם הזה ראיתי את הצריבה חמורה! אנא היזהרו! שוב הדגמים האלה היו אצלי ובגלל צריבות על המסך עלתה התשובה של קבוצת ח.י להחליף אותם!
את הצריבות לראות כאשר נשארים על ערוץ מסוים כמה דקות ואז עוברים למסך אחר והסמל של הערוץ נשאר צרוב על המסך בדגמים : 43UJ630Y ובדגם : 43UJ752Y שניהם מטכנולוגית ULTRA HD 4K.
אנא היזהרו היזהרו!!! ואם יש ברשותכם את הדגמים בידקו את הנושא שלא תגרם גם לכם עוגמת נפש לאחר ששילמת במיטב כספכם!!! מי שמגלה את הצריבה במסך שיעדכן פה בדף על מנת לעלות את המודעות לבעיה! בנוסף מצורפות תמונות פה של בעיה צריבה של מספר הערוץ, ערוץ 12 וערוץ 13 ובנוסף מצורפת תמונת מסך של התכתבות עם הטכנאי + המסמך המקורי של הבעיה : "ביקור טכנאי בבית לקוח" ששם כתוב : "תיאור הבעיה המקורית - צריבה בערוץ"
(אני מצטט מהדף של ביקור הטכנאי):"ביקור טכנאי בבית לקוח" ששם כתוב : "תיאור הבעיה המקורית - צריבה בערוץ" תת נושא: ממיר כבלים לא מחובר" -
זהו ציטוט מהדף שירות שנקרא" ביקור טכנאי בבית הלקוח", כמו שאתם רואים החברה הכירה בבעיה!
ובדף עוד היום רשום : "ולאסוף את המקורית , יש לספק ללקוח את המסך החדש" זה ציטוט ממה שהיה כתוב שם כמובן שלאחר כמה ימים קיבלתי את המסך החדש אבל גם בו הייתה התקלה.
טוב עכשיו אחרי שהבהרתי את הדברים ברצוני לפנות לכלל הצרכנים ולהזהיר מפני הבעיה. הבעיה היא צריבה חמורה שנראית לעין מכול הבחינות.
והדגמים הם: המסך הראשון עם הצריבה החמורה הוא: 43UJ630Y המסך הזה הוחלף למסך : 43UJ752Y גם בדגם הזה ראיתי את הצריבה חמורה! אנא היזהרו! שוב הדגמים האלה היו אצלי ובגלל צריבות על המסך עלתה התשובה של קבוצת ח.י להחליף אותם!
את הצריבות לראות כאשר נשארים על ערוץ מסוים כמה דקות ואז עוברים למסך אחר והסמל של הערוץ נשאר צרוב על המסך בדגמים : 43UJ630Y ובדגם : 43UJ752Y שניהם מטכנולוגית ULTRA HD 4K.
אנא היזהרו היזהרו!!! ואם יש ברשותכם את הדגמים בידקו את הנושא שלא תגרם גם לכם עוגמת נפש לאחר ששילמת במיטב כספכם!!! מי שמגלה את הצריבה במסך שיעדכן פה בדף על מנת לעלות את המודעות לבעיה! בנוסף מצורפות תמונות פה של בעיה צריבה של מספר הערוץ, ערוץ 12 וערוץ 13 ובנוסף מצורפת תמונת מסך של התכתבות עם הטכנאי + המסמך המקורי של הבעיה : "ביקור טכנאי בבית לקוח" ששם כתוב : "תיאור הבעיה המקורית - צריבה בערוץ"
-
- צריבה של ערוץ 13
-
- מה שהטכנאי כתב זה מה שרשום (השם שלו מטושטש)
-
- המסמך המקורי של "ביקור טכנאי בבית לקוח" שם תראו למטה "תיאור הבעיה המקורית - צריבה בערוץ"
נערך לאחרונה על ידי Eli-raz ב 07/06/2018 20:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הנה עוד תמונות
הנה עוד תמונות
-
- צריבה של ערוץ 12
-
- הנה בזום חוות הדעת של הטכנאי : "תיאור הבעיה המקורית - צריבה בערוץ"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לי זה נראה צבירה. מה גם שמדובר במסכי LED. סביר להניח שאחרי כמה דקות זה מתפוגג. לא מכיר תופעה שבה במסך LED מספיק לעמוד על ערוץ זמן מה ולוגו ״נצרב״ על המסך.
@oferlaor
·שלום עופר, זה בדיוק העניין מדובר על מסכי LED מפתיע שזה קורה וכמו שאמרת שאתה לא מכיר את התופעה גם אני לא ציפיתי לזה והתאכזבתי.
עכשיו לגבי האבחנה זה לא אני קבעתי זה בעל מקצוע טכנאי קבע "תיאור הבעיה המקורית - צריבה בערוץ", והחברה גם היא בהמשך החליפה לי את המסכים בגלל התופעה, גם היא הכירה בבעיה, מעבר לזה עד היום החברה לא מציעה לי את המסכים האלה.
אתה יכול לקרוא לתופעה צבירה או צריבה זה לא משנה יש בעיה במסך וחשוב שהצרכנים יידעו זאת.
והצריבה נשארת מספיק זמן כמו שאתה רואה צילמתי ויש עוד הרבה דוגמאות:
כמו לדוגמא אם אני נמצא על ערוץ ביוטיוב ואני עובר למסך אחר ,הלוגו של הערוץ נצרב. עוד דוגמא התפריט של הטלויזיה - התפריט החכם webOS, גם הוא נצרב ומשאיר עקבות, ככה זה קורה כול הזמן.
·שלום עופר, זה בדיוק העניין מדובר על מסכי LED מפתיע שזה קורה וכמו שאמרת שאתה לא מכיר את התופעה גם אני לא ציפיתי לזה והתאכזבתי.
עכשיו לגבי האבחנה זה לא אני קבעתי זה בעל מקצוע טכנאי קבע "תיאור הבעיה המקורית - צריבה בערוץ", והחברה גם היא בהמשך החליפה לי את המסכים בגלל התופעה, גם היא הכירה בבעיה, מעבר לזה עד היום החברה לא מציעה לי את המסכים האלה.
אתה יכול לקרוא לתופעה צבירה או צריבה זה לא משנה יש בעיה במסך וחשוב שהצרכנים יידעו זאת.
והצריבה נשארת מספיק זמן כמו שאתה רואה צילמתי ויש עוד הרבה דוגמאות:
כמו לדוגמא אם אני נמצא על ערוץ ביוטיוב ואני עובר למסך אחר ,הלוגו של הערוץ נצרב. עוד דוגמא התפריט של הטלויזיה - התפריט החכם webOS, גם הוא נצרב ומשאיר עקבות, ככה זה קורה כול הזמן.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 876
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
זו תופעה יודעה שקורית לאחרונה בהרבה סוגים של מסכים ואצל הרבה יצרנים
זה צבירה של צבע על הרקע של הפאנל בעקבות דרישות התאורה החזקות בשוק שמיועדות לתת מענה בשידורי HDR
זה לא קורה רק בLG - לצערי זה קורה אצל מגוון היצרני
כאשר המסך נמצא על מצב תאורה גבוהה ובצפיה ממושכת בערוץ מסויים הצבע נצבר בנקודה מסויימת - אבל כמו שעופר ציין זה מתפוגג אחרי כמה דק
אל לך לכעוס על היבואן - להפך
הם מאוד שירותיים וראו לנכון להחליף לך את המסך
לצערי אני לא מכיר בשוק כרגע מסך שזה לא יקרה לו - הפתרון האידיאלי הוא לא לעבוד על מצב התאורה המקסימלי
ואם כן בחרת לעבוד כך אז קח בחשבון שאחרי כמה שעות של צפיה בערוץ מסויים הלוגו של הערוץ ישאר על רקע בהיר למשך מספר דק ויעלם
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uj6300
בקישור המצורף יש התייחסות בדיוק לנושא הזה - והם מציינים לגבי הצבירה (Temporary Image Retention) ניקוד נמוך יחסית בדיוק בגלל התופעה הזו - שנעלמת אחרי כמה דק
דווקא מה שמפתיע במה שאתה אומר - זה שבדגם UJ752 גם ראית את התופעה - ואצלי בחנות שהיא היתה מעולם לא נתקלתי בזה (55 אינטצ') אז זה קצת מפתיע
אולי כדאי לשקול ללכת על הסדרה החדשה UK6300 שהם מציעים כרגע ב43 אינטצ' יכול להיות ששם התופעה תהיה פחות מורגשת בגלל מסקנות מהסדרה של 2017
מקווה שהבעיה תיפתר לך
זה צבירה של צבע על הרקע של הפאנל בעקבות דרישות התאורה החזקות בשוק שמיועדות לתת מענה בשידורי HDR
כאשר המסך נמצא על מצב תאורה גבוהה ובצפיה ממושכת בערוץ מסויים הצבע נצבר בנקודה מסויימת - אבל כמו שעופר ציין זה מתפוגג אחרי כמה דק
אל לך לכעוס על היבואן - להפך
הם מאוד שירותיים וראו לנכון להחליף לך את המסך
לצערי אני לא מכיר בשוק כרגע מסך שזה לא יקרה לו - הפתרון האידיאלי הוא לא לעבוד על מצב התאורה המקסימלי
ואם כן בחרת לעבוד כך אז קח בחשבון שאחרי כמה שעות של צפיה בערוץ מסויים הלוגו של הערוץ ישאר על רקע בהיר למשך מספר דק ויעלם
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uj6300
בקישור המצורף יש התייחסות בדיוק לנושא הזה - והם מציינים לגבי הצבירה (Temporary Image Retention) ניקוד נמוך יחסית בדיוק בגלל התופעה הזו - שנעלמת אחרי כמה דק
דווקא מה שמפתיע במה שאתה אומר - זה שבדגם UJ752 גם ראית את התופעה - ואצלי בחנות שהיא היתה מעולם לא נתקלתי בזה (55 אינטצ') אז זה קצת מפתיע
אולי כדאי לשקול ללכת על הסדרה החדשה UK6300 שהם מציעים כרגע ב43 אינטצ' יכול להיות ששם התופעה תהיה פחות מורגשת בגלל מסקנות מהסדרה של 2017
מקווה שהבעיה תיפתר לך
אחרי סיפורי האימים של אלקטרוניקס פרו כאן בפורום, מגיע פרגון גדול לח.י שמוכנים להחליף את המסכים בלי ויכוחים ובעיות.
(f)
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
שחברות התקשורת יתחילו לשנות את מקום הלוגו אחת לכמה דקות וכל עניין הצריבות יפתר.
לא מבין מה הבעיה בזה...
לא מבין מה הבעיה בזה...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
@Crossover-Shop
·קודם כול אם זאת תופעה ידועה אז למה הרבה אנשים ששומעים את זה פשוט לא מאמינים? ומופתעים? חשוב שאנשים יידעו!
תגיד אתה עושה צחוק מעצמך? אתה מגיב מהחברה! מאיפה אתה יודע את מה שהציעו לי?
נראה לך אמין שמישהו מקבוצת ח.י יכנס לפה לפורום ויענה בשמם? תגיד לא הגזמתם? כמה נמוך אתם יכולים לרדת?
הפורום הזה הוא פורום צרכנים לא צ'אט שלי עם החברה בשירות הלקוחות!, את השיחות שלי איתם אני מנהל מהטלפון!
שום דבר ממה שאתה אומר לא יהיה אמין כי אתה בא מתוך החברה!
עכשיו למרות זאת אני אענה על הדברים:
הטענה שהעלית שזה נמצא: "כאשר המסך נמצא על מצב תאורה גבוהה" - אני לא שיניתי שום הגדרות במסך, ואני לא אמור לשנות! אלו המסכים ואלו הם התקלות!
ועוד טענת "בצפיה ממושכת בערוץ מסויים הצבע נצבר בנקודה מסויימת" - הוא נצרב נ.צ.ר.ב לא נצבר, כך הטכנאי כתב :
"תיאור הבעיה המקורית - צריבה בערוץ"
עוד טענה שהעלית : "זה לא קורה רק בLG - לצערי זה קורה אצל מגוון היצרנים" יש לי מסך של סמסונג בבית חדש ואין בו שום בעיה, ודרך אגב מה זה משנה בכלל ? קניתי LG לא חברה אחרת, אם זה קורה אצל "מגוון יצרנים" אז זה הופך את התקלה למקובלת?
חשוב שאנשים יידעו באיזה חברה ובאיזה דגם קיימת התקלה!
עוד דבר שהעלית "אל לך לכעוס על היבואן - להפך" אתה מדבר בשמם! למה לא תגיד "אל לך לכעוס עלינו"? ישר ולעניין?
טענה נוספת שהעלית: "לצערי אני לא מכיר בשוק כרגע מסך שזה לא יקרה לו" - אתה שוב סותר את עצמך אמרת:
"ואצלי בחנות שהיא היתה מעולם לא נתקלתי בזה (55 אינטצ') אז זה קצת מפתיע" -
תחליט זה קיים בכול מסך? או שלא נתקלת מעולם וזה קצת מפתיע?
ושוב אני חוזר ואומר זה לא אני זה הטכנאי קבע את האבחנה לבעיה! וזאת החברה שהחליפה והכירה בבעיה!
מצחיק שאתה אומר:
"הם מאוד שירותיים וראו לנכון להחליף לך את המסך" - מה הם עושים לי טובה?? רכשתי מסך ממיטב כספי ומה קיבלתי מסך עם צריבות?
ותאמין לי שאם החברה היתה יודעת על הבעיה לא היו שולחים לי דגם נוסף עם הבעיה! מה ההגיון בזה? עכשיו שהבינו את הבעיה פתאום התחיל משחק המילים : נצבר/נצרב , תגיד לי משהו אם הבעיה כול כך ידועה למה היו מופתעים כול כך שזה קרה גם בדגם השני שקיבלתי?
חברת ח.י אם אתם רוצים לפנות אליי יש לכם את הטלפון שלי אתם מוזמנים להתקשר!
·קודם כול אם זאת תופעה ידועה אז למה הרבה אנשים ששומעים את זה פשוט לא מאמינים? ומופתעים? חשוב שאנשים יידעו!
תגיד אתה עושה צחוק מעצמך? אתה מגיב מהחברה! מאיפה אתה יודע את מה שהציעו לי?
נראה לך אמין שמישהו מקבוצת ח.י יכנס לפה לפורום ויענה בשמם? תגיד לא הגזמתם? כמה נמוך אתם יכולים לרדת?
הפורום הזה הוא פורום צרכנים לא צ'אט שלי עם החברה בשירות הלקוחות!, את השיחות שלי איתם אני מנהל מהטלפון!
שום דבר ממה שאתה אומר לא יהיה אמין כי אתה בא מתוך החברה!
עכשיו למרות זאת אני אענה על הדברים:
הטענה שהעלית שזה נמצא: "כאשר המסך נמצא על מצב תאורה גבוהה" - אני לא שיניתי שום הגדרות במסך, ואני לא אמור לשנות! אלו המסכים ואלו הם התקלות!
ועוד טענת "בצפיה ממושכת בערוץ מסויים הצבע נצבר בנקודה מסויימת" - הוא נצרב נ.צ.ר.ב לא נצבר, כך הטכנאי כתב :
"תיאור הבעיה המקורית - צריבה בערוץ"
עוד טענה שהעלית : "זה לא קורה רק בLG - לצערי זה קורה אצל מגוון היצרנים" יש לי מסך של סמסונג בבית חדש ואין בו שום בעיה, ודרך אגב מה זה משנה בכלל ? קניתי LG לא חברה אחרת, אם זה קורה אצל "מגוון יצרנים" אז זה הופך את התקלה למקובלת?
חשוב שאנשים יידעו באיזה חברה ובאיזה דגם קיימת התקלה!
עוד דבר שהעלית "אל לך לכעוס על היבואן - להפך" אתה מדבר בשמם! למה לא תגיד "אל לך לכעוס עלינו"? ישר ולעניין?
טענה נוספת שהעלית: "לצערי אני לא מכיר בשוק כרגע מסך שזה לא יקרה לו" - אתה שוב סותר את עצמך אמרת:
"ואצלי בחנות שהיא היתה מעולם לא נתקלתי בזה (55 אינטצ') אז זה קצת מפתיע" -
תחליט זה קיים בכול מסך? או שלא נתקלת מעולם וזה קצת מפתיע?
ושוב אני חוזר ואומר זה לא אני זה הטכנאי קבע את האבחנה לבעיה! וזאת החברה שהחליפה והכירה בבעיה!
מצחיק שאתה אומר:
"הם מאוד שירותיים וראו לנכון להחליף לך את המסך" - מה הם עושים לי טובה?? רכשתי מסך ממיטב כספי ומה קיבלתי מסך עם צריבות?
ותאמין לי שאם החברה היתה יודעת על הבעיה לא היו שולחים לי דגם נוסף עם הבעיה! מה ההגיון בזה? עכשיו שהבינו את הבעיה פתאום התחיל משחק המילים : נצבר/נצרב , תגיד לי משהו אם הבעיה כול כך ידועה למה היו מופתעים כול כך שזה קרה גם בדגם השני שקיבלתי?
חברת ח.י אם אתם רוצים לפנות אליי יש לכם את הטלפון שלי אתם מוזמנים להתקשר!
·הבעיה היא בכול מצב זה גם ביוטיוב אם תביט בדף שנקרא: "ביקור טכנאי בבית לקוח" הוא כתב בפירוש: "ממיר כבלים לא מחובר"hipoo כתב:שחברות התקשורת יתחילו לשנות את מקום הלוגו אחת לכמה דקות וכל עניין הצריבות יפתר.
לא מבין מה הבעיה בזה......
ובנוסף התפריט של האפליקציות של webOS נצרב גם הוא עם פסים לאורך המסך!
-
- "ביקור טכנאי בבית לקוח" הוא כתב בפירוש: "ממיר כבלים לא מחובר"
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אם אתה נמצא שעות במצב תפריט למה אתה מצפה?
ההודעות שלך יוצרות אצלי תחושה לא נוחה...
אבל אולי זה רק אני
ההודעות שלך יוצרות אצלי תחושה לא נוחה...
אבל אולי זה רק אני
אפשר להבין את עוגמת הנפש והצער, באמת.
אבל... תקלות קורות, בעיות במוצרים חדשים מהקופסא קורות, גם במוצרים יקרים הרבה יותר.(כלי רכב, דירות..) הכל עניין איך נותן השירות מטפל בתקלה. נשמע שהם מטפלים בך טוב.
קח את הדברים בפרופורציה. שילמת על מסך חדש, הייתה בו תקלה. היבואן היה 100% והחליף לך את המסך בלי ויכוחים(תאמין לי, זה חריג בארצנו הקטנטונת).
מה המצב עכשיו? היבואן אמר שהוא מוכן להחליף עוד הפעם? מוכן לזכות אותך על עלות הקנייה?
אבל... תקלות קורות, בעיות במוצרים חדשים מהקופסא קורות, גם במוצרים יקרים הרבה יותר.(כלי רכב, דירות..) הכל עניין איך נותן השירות מטפל בתקלה. נשמע שהם מטפלים בך טוב.
קח את הדברים בפרופורציה. שילמת על מסך חדש, הייתה בו תקלה. היבואן היה 100% והחליף לך את המסך בלי ויכוחים(תאמין לי, זה חריג בארצנו הקטנטונת).
מה המצב עכשיו? היבואן אמר שהוא מוכן להחליף עוד הפעם? מוכן לזכות אותך על עלות הקנייה?
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 876
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
@Eli-raz
·
אני מבין שאתה טעון וקצת עצבני
אבל אני רק מנסה לעזור לך להבין את הבעיה
אני מתנצל אם הבנת מזה משהו אחר
שיהיה לך סופ"ש נעים ושבת שלום
וכמובן
הכל ברוח טובה!
·
אני מבין שאתה טעון וקצת עצבני
אבל אני רק מנסה לעזור לך להבין את הבעיה
אני מתנצל אם הבנת מזה משהו אחר
שיהיה לך סופ"ש נעים ושבת שלום
וכמובן
הכל ברוח טובה!
·Crossover-Shop כתב:זו תופעה יודעה שקורית לאחרונה בהרבה סוגים של מסכים ואצל הרבה יצרנים
מציעים כרגע ב43 אינטצ' יכול להיות ששם התופעה תהיה פחות מורגשת בגלל מסקנות מהסדרה של 2017
מקווה שהבעיה תיפתר לך...
הפכתי את כל פורום AVS ולא מצאתי כל עדות שזה קורה בסוני במסכי LED. מסכי OLED זה כבר משהו אחר. כל התלונות שמצאתי זה מסכי LG ןסמסונג ויש אזכור לכך גם בסקירות של מסכים.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אצלי המסכים (2 מסכי LED ואחד OLED) נמצאים במצב ISF חדר חשוך (לפעמים גם חדר מואר) מהיום הראשון ולעולם לא ראיתי צבירה וכמובן שלא צריבה.
ממליץ גם לאחרים לעבור להגדרות אלו - גם תהנו יותר מהתמונה (לדעתי) ותשמרו על המסך לאורך שנים כמעט ללא תופעות לא רצויות.
ממליץ גם לאחרים לעבור להגדרות אלו - גם תהנו יותר מהתמונה (לדעתי) ותשמרו על המסך לאורך שנים כמעט ללא תופעות לא רצויות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Eli-raz
·
פאנלים מסוג IPS רגישים הרבה יותר לצבירות (שים לב, לא מדובר בצריבה).
וכל טלוויזיות ה-LCD של LG משתמשות בפאנל IPS. לכן אם אתה רוצה להמנע מהתופעה הזו (מאחר ואתה לא רוצה לשנות את הגדרות מצב התמונה
), תצטרך לבחור מסך עם פאנל מסוג VA, אשר לרוב לא רגישים לבעיה הזו בכלל.
·
פאנלים מסוג IPS רגישים הרבה יותר לצבירות (שים לב, לא מדובר בצריבה).
וכל טלוויזיות ה-LCD של LG משתמשות בפאנל IPS. לכן אם אתה רוצה להמנע מהתופעה הזו (מאחר ואתה לא רוצה לשנות את הגדרות מצב התמונה
@TheCoolest
·תגיד אתה טכנאי ?
שים לב מה הטכנאי כתב, שים לב שהחברה הכירה בבעיה!
תביט בתמונה של המסמך : ביקור טכנאי אצל לקוח
"אני לא רוצה לשנות את הגדרות מצב התמונה"? המסך חזר לקרטון לאחר שהטכנאי קבע שיש צריבה במסך, ושיש למצוא פתרון.
קבוצת ח.י סתם החליפה שני מסכים מסדרות שונות ומה גם שהשני יקר יותר מהראשון?, כול זה בגלל הגדרות תמונה?
נשמע לך הגיוני? אם זה כזה פשוט ,לא היה להם יותר קל להגיד לי תשנה את הגדרות התמונה? במקום להחליף שני מסכים?
ואני עם המסך השלישי עם הבעיה!
·תגיד אתה טכנאי ?
שים לב מה הטכנאי כתב, שים לב שהחברה הכירה בבעיה!
תביט בתמונה של המסמך : ביקור טכנאי אצל לקוח
"אני לא רוצה לשנות את הגדרות מצב התמונה"? המסך חזר לקרטון לאחר שהטכנאי קבע שיש צריבה במסך, ושיש למצוא פתרון.
קבוצת ח.י סתם החליפה שני מסכים מסדרות שונות ומה גם שהשני יקר יותר מהראשון?, כול זה בגלל הגדרות תמונה?
נשמע לך הגיוני? אם זה כזה פשוט ,לא היה להם יותר קל להגיד לי תשנה את הגדרות התמונה? במקום להחליף שני מסכים?
ואני עם המסך השלישי עם הבעיה!
-
- הטכנאי כתב בפרוש: תיאור הבעיה המקורית : צריבה בערוץ